Jak vypadají správné sandálky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
14.6.10 22:34

Elephanten mají právě v Deichmanu. Zrovna řeším to samé. Máte někdo botky z Bati? Myslíte,že jsou kvalitní? Celkem se mi tam jedny líbili, jen teda nevím jestli jsou ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
14.6.10 22:35

Ahojky, my byli min. týden ve zdravotních potřebách u Centrálu a mají tam slušný výběr - Santé, Fare, Protetika… Bohužel pro nás, jen v malých velikostech (sháněli jsme 32). Dobrý výběr zdravotních botiček mají ještě na poliklinice na Benešovce nebo v Malšovicích naproti policajtům.
A my nakonec pořídili ty větší u Deichmana a pro malou máme sandálky Santé (asi za 520,–), které jsou naprosto super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
14.6.10 22:43
Ernata píše:
Ahojky, my byli min. týden ve zdravotních potřebách u Centrálu a mají tam slušný výběr - Santé, Fare, Protetika… Bohužel pro nás, jen v malých velikostech (sháněli jsme 32). Dobrý výběr zdravotních botiček mají ještě na poliklinice na Benešovce nebo v Malšovicích naproti policajtům.
A my nakonec pořídili ty větší u Deichmana a pro malou máme sandálky Santé, které jsou naprosto super :palec:

no, k Centrálu jdu zítra, takže tam snad pochodím. Byla jsem na na kukandu někdy před měsícem a měla jsem to v záloze právě kdyby deichmann zklamal. My máme zatím malé (22). Chtěla jsem tam už dnes, když jsme byli u Deichmanna, ale přítel má na nožce ortézu, tak jsem ho nechtěla trápit couráním po obchodech :lol:
Benešárna a Malšovice jsou pro nás trochu z ruky, ale třeba na to taky dojde :nevim: . Doufám že tedy ne. V těch zdravotních co si pamatuju, tak bylo botiček hodně a tam mi snad i dokážou poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.6.10 08:11

My máme
http://www.jonap.cz/detska_obuv.php
Třetí řada vpravo=) Přijdou mi OK. (Za 590,– myslím…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5882
15.6.10 08:50

Ahojky,
ja holkam objednavala uz podruhe u firmy Jonap, a jednala jsem primo s vyrobcem, chtela jsem hlavne, aby sandalky mely pevny opatek, coz je zaklad pro boticky, ktere nosi mrnata a nejlepe kozene, pac ty drzi nozku, a hlavne, je to cesky vyrobce a ceny zase nema tak premrstene, jake jsou u nekterych vyrobcu :-)

P.S.: barvu budeme mit teda oranzovou, toto jsou zaklady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35366
15.6.10 09:29

Tak ty jsem videla v Renu a byly pekne mekke, kozene, libily se mi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková