Jak vyplnit žádost o PPM

Anonymní
10.1.11 12:19

jak vyplnit žádost o PPM

Mám asi hodně blbý dotaz,možná je to tím,že jsem teď v časovým presu a zbrklá,ale nevím co vyplnit do příslušných kolonek u žádosti-

• …zaměstnavatel…:(mám napsat adresu sídla společnosti nebo adresu kde jsem práci vykonávala? ) :oops:
  • …nastoupila(nastoupím) dne: (na co se mě ptají?na nástup na MD?) :oops:
  • naposledy jsem vykonávala samostatnou výdělečnou činnost dne. (to se mě asi netýká nebo jo?) :oops:

Já vím,že je to hodně trapný dotaz,ale já vážně nevím :oops:
momentálně jsem fakt úplně vygumovaná.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
10.1.11 12:34

K zaměstnavateli jsem psala název firmy + naší pobočku. Například (teď se nesměj, je to jen příklad) Mlekárenské závody spol. s.r.o. Beroun- odštěpný závod Louny.
Nastoupím dne například od zítra, takže 11.1.2011 .
Naposledy jsem vydělávala …, to je poslední den kdy jsi byla v práci, tak se mrkni na neschopenku a je to ten den před. Například já byla v práci v pondělí 26.9. a od úterý 27 na neschopence. 26 je tedy poslední samostatně … .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 12:40

Jéé,díky za radu.jsem úplně nemožná,nemyslící bytost:oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 12:44

Tak já to poslední nevyplňovala, nejsem OSVČ

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.11 12:58

Sakra.takže když jsem zaměstnanec a ne živnostník,tak to poslední teda nevyplňuju?
zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
10178
10.1.11 13:09
Anonymní píše:
Sakra.takže když jsem zaměstnanec a ne živnostník,tak to poslední teda nevyplňuju?
zakladatelka

nejsem si úplně jistá, ale mám dojem, že jsem to poslední nevyplňovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.11 13:50

No já to byla vyplnit teď 31.12.2010 na mzdovém oddělení a takhle jsmeto vyplnily spolu z paní ze mzdovky.
Anonymní č.1

• Citovat
  • Upravit
530
24.10.13 18:57

Pomoc s vyplněním :)

Hezký večer :) Potřebuju radu jak vyplnit žádost o PPM -

• Co napsat do první kolonky - Na peněžitou pomoc v mateřství jsem v zaměstnání - co tam napsat když mi 30.9. skončila u bývalého zaměstnavatele smlouva a jsem na neschopence. Mam tam napsat bývalého zaměstnavatele? :)
  • Kolonka - Naposledy jsem osobně vykonávala samostatnou výdělečnou činnost (zaměstnání) dne - tam mam napsat den předtím než jsem nastoupila na PN?

Předem mooooc děkuji za odpověď :hug: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
24.10.13 20:02

@Claire Bare K první části nevím, ale u té druhé mám pocit, že tam byla poznámka, že se to vyplňuje pouze u osob dobrovolně pojištěných nebo tak něco. nechávala jsem to prázdné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102081
24.10.13 20:05

@Claire Bare

• bývalého zaměstnavatele
  • nevyplňuješ, to je pouze pro OSVČ a zahraniční zaměstnance
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530