Jak vyplnit žádost o PPM
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
K zaměstnavateli jsem psala název firmy + naší pobočku. Například (teď se nesměj, je to jen příklad) Mlekárenské závody spol. s.r.o. Beroun- odštěpný závod Louny.
Nastoupím dne například od zítra, takže 11.1.2011 .
Naposledy jsem vydělávala …, to je poslední den kdy jsi byla v práci, tak se mrkni na neschopenku a je to ten den před. Například já byla v práci v pondělí 26.9. a od úterý 27 na neschopence. 26 je tedy poslední samostatně … .
- Citovat
- Upravit
Sakra.takže když jsem zaměstnanec a ne živnostník,tak to poslední teda nevyplňuju?
zakladatelka
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Sakra.takže když jsem zaměstnanec a ne živnostník,tak to poslední teda nevyplňuju?
zakladatelka
nejsem si úplně jistá, ale mám dojem, že jsem to poslední nevyplňovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já to byla vyplnit teď 31.12.2010 na mzdovém oddělení a takhle jsmeto vyplnily spolu z paní ze mzdovky.
Anonymní č.1
- Citovat
- Upravit
Pomoc s vyplněním :)
Hezký večer
Potřebuju radu jak vyplnit žádost o PPM -
- Co napsat do první kolonky - Na peněžitou pomoc v mateřství jsem v zaměstnání - co tam napsat když mi 30.9. skončila u bývalého zaměstnavatele smlouva a jsem na neschopence. Mam tam napsat bývalého zaměstnavatele?

- Kolonka - Naposledy jsem osobně vykonávala samostatnou výdělečnou činnost (zaměstnání) dne - tam mam napsat den předtím než jsem nastoupila na PN?
Předem mooooc děkuji za odpověď
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire Bare K první části nevím, ale u té druhé mám pocit, že tam byla poznámka, že se to vyplňuje pouze u osob dobrovolně pojištěných nebo tak něco. nechávala jsem to prázdné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- bývalého zaměstnavatele
- nevyplňuješ, to je pouze pro OSVČ a zahraniční zaměstnance
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám asi hodně blbý dotaz,možná je to tím,že jsem teď v časovým presu a zbrklá,ale nevím co vyplnit do příslušných kolonek u žádosti-
Já vím,že je to hodně trapný dotaz,ale já vážně nevím
momentálně jsem fakt úplně vygumovaná.