Jak vyrobit (nebo levně koupit) razítko s adresou

271
14.6.11 13:02

Jak vyrobit (nebo levně koupit) razítko s adresou

Ahoj všem,
ráda bych se poradila, jak snadno vyrobit nebo kde koupit razítko, kam bych si sama dala svou vlastní adresu?
Píšu ji pořád dokola, a tak bych radši jen otiskávala :wink: . Ideální velikost tak, aby se vešla i na podací lístek.
Poradíte?
Děkuji za rady a tipy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
14.6.11 13:09
Sussie píše:
Ahoj všem,
ráda bych se poradila, jak snadno vyrobit nebo kde koupit razítko, kam bych si sama dala svou vlastní adresu?
Píšu ji pořád dokola, a tak bych radši jen otiskávala :wink: . Ideální velikost tak, aby se vešla i na podací lístek.
Poradíte?
Děkuji za rady a tipy :-D

co nam delali razitka dop race tak staly kolem 200,– takze bych si ho nechala normalne udelat a je to .o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
14.6.11 13:20

Razítko od Trodatu vyjde tak na 200,– :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
14.6.11 13:20

Mám pro tebe alternativu - podací lístky si můžeš vytisknout vyplněné. A stejně tak si můžeš natisknout adresu i na obálky, případně si koupit lepicí štítky a potisknout je. Jinak razítko ti vyrobí v copycentru, na netu najdeš spoustu firem, u kterých si můžeš zarítko objednat, nebo se dá sehnat i takové, u kterého si ten štoček poskládáš sama, to bych asi hledala ve větším papírnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.6.11 14:12

MM si nechal udělat razítko ze stejného důvodu, taky někde v copycentru. Určitě to vyšlo do 200,– nebo tak nějak okolo, to není žádná hrůza.

A teď se mi směje, že nemám své vlastní razítko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.8.11 17:08

razítko

Ahoj, razítko mi vyrobil pan Duchoň v Řeporyjích ještě k tomu během 15 minut. Neš jsem si nakoupila naproti v potravinách tak jsem měla razítko hotové.
Nevím jestli to neni jako reklama ale zkus napsat razítka a Řeporyje.cz dohromady a jsi u nich na webu.
Ahoj Marcela R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat