Jak vysadit antikoncepci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17363
23.8.10 11:35

No jo, to určitě… ale není na škodu znát názory ostatních :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.8.10 11:42

Jo jo, budem držet palce :mrgreen:
Jinak já se asi k HA prozatím vracet nebudu, vyzkoušeli jsme spermicidní krém, tak asi budu používat ten, minimálně do druhého děcka. Třetí bych chtěla až za delší čas, tak se po druhém rozmyslím, jestli se k HA vrátím nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
23.8.10 11:48

Děkuju…doufám, že se zadaří :wink: S tou antikoncepcí je to na pováženou…v mém okolí je strašně odpůrců, všichni do mě hučej, jaké je to svinstvo atd. ale já se přiznám, že pro mě to bylo velmi pohodlné řešení…takže uvidím, jak bude moje tělo reagovat po vysazení a pokud to bude OK, tak se k ní nejpíš znovu vrátím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101518
23.8.10 12:20

Já bych řekla, že to až zas takové svinstvo není… v porovnání se spoustou dalších škodlivých věcí v našem okolí, ano má určitá rizika, zas to nějaká další snižuje.
Jen jsem kdesi četla studii, že by HA neměli brát hodně mladé holky než se jim srovná cyklus, že to pak může dělat problémy po vysazení, zjednodušeně řečeno, že se tělo nenaučilo ten cyklus řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.8.10 12:43

Janik, mě HA taky přijde hrozně pohodlná, ale ten spermicidní krém po vyzkoušení nakonec taky. Takže teď na čas zase vyzkouším ten. Akorát pořád mi přijde spolehlivější HA (nevím - pouze můj dojem), takže pokud bych OPRAVDU nechtěla náhodně otěhotnět, tak bych určitě brala prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
23.8.10 13:17

Je pravda, že mě docela děsí, když se holkám nasadí hned v 15, aby se jim zlepčila pleť…to je důvod jak blázen. Já jí beru od 19, před tím jsem měla cyklus naprosto pravidelnej, takže doufám, že to tak bude i po :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
23.8.10 13:18

Přesně Mooch - je to pohodlný a hlavně „při akci“ má všechno volnej průběh…nemusí se nic přerušovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
23.8.10 23:36

jednou u gynekologa jsem cetla, ze by se prasky mely brat, pokud si to chces prodlouzit, po 7. Takze si jich vem 7, 14 a nebo 21…je to ale jen muj nazor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.10 07:14

Už je asi jedno, jestli jich vezmu 5 nebo 7 :o) Děkuju za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.8.10 07:31

ja si taky myslim, ze je to uz uplne jedno, kdyz to chces potom vysadit uplne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.10 09:15

Jedno to asi je…jen jsem nevěděla, jestli je lepší vzít 2 platíčka v kuse, nebo jen o 5 prášků protáhnout… Nakonec začnu litovat, že jedeme na dovču a nemůžu je vysadit normálně, jak jsem plánovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101518
24.8.10 09:19

To neřeš a užívej dovču, ono je to fakt úplně jedno ;-) když si vezmu co jsem s HA všechno prováděla já…

Jinak to doporučené prodlužování o 7, 14, nebo 21 dní není z důvodu těla, tomu je to jedno, ale kvůli „blbosti“ uživatelky, aby začátek braní pilulí vycházel stále na stejný den a byla menší šance zapomenou brát další balení po pauze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
24.8.10 09:52

Janik101: Litovat dovči? Pááni co ja bych za to dala abych nekde konecne vypadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.10 10:21
j.a.n.i1 píše:
To neřeš a užívej dovču, ono je to fakt úplně jedno ;-) když si vezmu co jsem s HA všechno prováděla já…Jinak to doporučené prodlužování o 7, 14, nebo 21 dní není z důvodu těla, tomu je to jedno, ale kvůli „blbosti“ uživatelky, aby začátek braní pilulí vycházel stále na stejný den a byla menší šance zapomenou brát další balení po pauze.

Copak všechno jsi s ní prováděla???
Aha, to prodlužování je logické..což, když už je chci vysadit úplně se mě vlastně netýká :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
24.8.10 10:21
alsem píše:
Janik101: Litovat dovči? Pááni co ja bych za to dala abych nekde konecne vypadla :mrgreen:
:wink: To víš, že se těším…na druhou stranu na dovolenou jezdíme každý rok, ale miminko plánujeme poprvé :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí