Jak z toho ven? Myslím na expřítele

Anonymní
13.3.12 16:54

jak z toho ven?

Ahojky holky,
spíš se potřebuju vykecat a svěřit…byla jsem s pritelem 4roky byl to vazne nadherny vztah pripravil me do zivota a hodne tohonaucil a celkove to bylo hodne citove silne…bohuzel spolu pracujeme a tak sme proste nezvladli krize a ponorku a ja sem odesla…mame spolu pejska a je to trochu jak dite-na obou dvou hodne zavisla…zustali sme kamaradi a nejak tak sem potom s nekym byla a otehotnela-spolu nejsme…ten ex o kterem je rec mi hodne pomaha ac vubec nemusi-me dite je pro nej cizi…jsem v 7 mesici a nejak asi zapracovali hormonky-zacali sme se s tim ex vidat vic a spat spolu-nezavazne…jenze hormony udelali sve a me se do toho zamotali city-proste mi na nem zaclo zase zalezet a strasne me boli to ze se vida jeste s nekym jinym…proste me stve ze ji bere jako pritelkyni a me jako milenku…ze to mezi nami bere asi jako sex a neciti to tak jako ja…vzdycky kdyz se mi zmini ze se s ni ma napr dnes videt je mi pri te myslence do place a uvnitr to boli…vim ze spolu nemuzeme byt proste to neklape a celkove se k nemu ani vratit nechce nadruhou stranu me boli ze ma nekoho ac mu to i preji…
jak ven z toho abych na nej nemusela neustale myslet?aby to tak nebolelo?abych se od nej dokazala odpoustat?dekuji za kazdou radu…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
13.3.12 17:01

Tak jedině se nevídat, sejde z očí, sejde z mysli. A pokud víš, že má přítelkyni, tak tuplem se nevídat, je to od něj hnusné, jestli jí nakecává nějaké citečky a pak spí s tebou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:08

jenže ja nevim jak z toho citotve ven…ne,ze bych do toho spadla znovu-popravde receno si ani neumim predstavit,ze bych se k nemu vratila kdyz si vzpomenu na nase problemy a jaky umi byt hnusny…ani snad nechci se vracet,ale proste zarlim a boli to…nevim jak to maji vim jen to co mi obcas rekne ale proste jelikoz se s nekym vida beru to ze nekoho ma…vim je to ode me hnusne spat s nim kdyz nekoho ma jenze nejak se od nej nedokazi odpoutat a ted v tehu beru vse strasne citove…driv mi nedelalo problemy si nekoho najit jen na sve potreby,ale ted se mi do toho pletou city a nejak mi nestaci mit nekoho na sex… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 17:12

Jak píše Gladys - nevídat se, nekontaktovat a časem se ti uleví.
Každopádně ti musí být ouvej…
A pokud bys tomu chtěla dát šanci, zjistit, zda by to zas mohl být vztah, prostě mu řekni, co k němu cítíš a dej mu čas… Ale obávám se vzhledem k tomu, že je tam ještě další žena a taky vzhledem k tomu, že čekáš cizí mimi, že šance moc velké nejsou. Ale nemáš co ztratit. Pokud jej chceš, řekni mu co cítíš. Budu ti držet palce

• Citovat
  • Upravit
69235
13.3.12 17:15

no tak to je charakter, má přítelkyni a spí s tebou. Kam ten svět spěje, apropo, doufám, že používáte kondomy, ať tě něčím nenakazí, to v těhu není moc ideální. A rada, utni to, dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.3.12 17:25

Jako, hned jí nesudte,,,, přeci spolu byli 4 roky… není sice pěkné že spí s Tebou aj s přítelkyni , ale já se nedivím…ale jediná rada je asi se nevídat..pokud ho ovšem zas nemiluješ.. zjisti jak je na tom on, co cíti k oné holce,,, jak dlouho spolu vůbec jsou a jak dlouho jste od sebe vy dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:26

Možna si reknete,ze si sem jista v kramflecich,ale citim a vim,ze proste to co sme prozili spolu nebude uz nikdy s nikym-z jeho strany…je ke me citove stale jeste vazany-to citim a toto neni prvni s kterou se vida-on tomu rika „kamaradky“
nechci ho zpet jen na nej proste zapomenout bohuzel to asi nelze protoze kdyz sme spolu byly tak sme si poridili psika a ac ho tak strasne nechtel jsou na sebe vazany jak dite na otce a opacne :lol: asi si reknete ze sem blazen,ale proste se obcas jezdi divat na psa,vencit ho a vzdy kdyz si nekoho chci najit-jeho prvni je at mu reknu ze se vidat budem kvuli psovi..proste to mame jak dite :lol:
tim padem je nemozne se s nim prestat vidat…
ochranu sme samozrejme pouzivali…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 17:28

my sme od sebe asi rok a neco…nevim jestli ho miluju…proste zarlim vadi mi to jak se chova-vyspime se spolu a druhy den mi rekne ze ta jeho pritelkyne kamaradka prijede a ze on se mi ozve zitra…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 17:30

a nejak vse ted proste prozivam-prijde mi,ze ty doteky,sex,vse,ze je najednou takove jine nez driv-hezci,lepsi…vic citove procitene…

• Citovat
  • Upravit
24603
13.3.12 17:33
Anonymní píše:
Možna si reknete,ze si sem jista v kramflecich,ale citim a vim,ze proste to co sme prozili spolu nebude uz nikdy s nikym-z jeho strany…je ke me citove stale jeste vazany-to citim a toto neni prvni s kterou se vida-on tomu rika „kamaradky“
nechci ho zpet jen na nej proste zapomenout bohuzel to asi nelze protoze kdyz sme spolu byly tak sme si poridili psika a ac ho tak strasne nechtel jsou na sebe vazany jak dite na otce a opacne :lol: asi si reknete ze sem blazen,ale proste se obcas jezdi divat na psa,vencit ho a vzdy kdyz si nekoho chci najit-jeho prvni je at mu reknu ze se vidat budem kvuli psovi..proste to mame jak dite :lol:
tim padem je nemozne se s nim prestat vidat…
ochranu sme samozrejme pouzivali…

Můžu vědět proč se k němu nechceš vrátit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
13.3.12 17:34
Anonymní píše:
my sme od sebe asi rok a neco…nevim jestli ho miluju…proste zarlim vadi mi to jak se chova-vyspime se spolu a druhy den mi rekne ze ta jeho pritelkyne kamaradka prijede a ze on se mi ozve zitra…

To jste od sebe poměrně dlouho :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:42

Kazdy kdo ho zna rekne,ze je hototvy andel…je vazne moc hodny,ale nadruhou stranu ho znam vic nez kdokoliv jiny a je hrozne neuroticky…staci se ho zeptat dvakrat na stejnou vec a hned vystartuje…ja nesmela nic,ale on flirtoval se zakaznicema…a dost me hlidal…

• Citovat
  • Upravit
24603
13.3.12 17:44
Anonymní píše:
Kazdy kdo ho zna rekne,ze je hototvy andel…je vazne moc hodny,ale nadruhou stranu ho znam vic nez kdokoliv jiny a je hrozne neuroticky…staci se ho zeptat dvakrat na stejnou vec a hned vystartuje…ja nesmela nic,ale on flirtoval se zakaznicema…a dost me hlidal…

A jaké jsou jeho city k Tobě???? Má tě pořád rád nebo tě má jen na sex??? Podváděl tě nebo jen flirtoval????Žárlil chorobně jenom v normě????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:54

Da se rict,ze chororbne…a pro me je proste velky problem,ze umi byt i agresivni…rika mi ze me ma rad ale pak zase rekne po sexu ze mi jen pomaha v mych potrebach…tak nevim…myslim si ze me nepodvedl jen flirtoval,ale proste me nikdo nemohl napsat ani smsku ani kolem me nesmel mihhnout zadny muz…

• Citovat
  • Upravit
24603
13.3.12 17:57
Anonymní píše:
Da se rict,ze chororbne…a pro me je proste velky problem,ze umi byt i agresivni…rika mi ze me ma rad ale pak zase rekne po sexu ze mi jen pomaha v mych potrebach…tak nevim…myslim si ze me nepodvedl jen flirtoval,ale proste me nikdo nemohl napsat ani smsku ani kolem me nesmel mihhnout zadny muz…

hm… tak to je jiná… zkoušela si se s ním o tom bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí