Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
CHlapi prožívají orgasmus jinak, než my ženy. Hlasitě prožívat jsem ještě žádného neslyšela, nevím jestli to nějaký dělá ![]()
Někdo holt ani nepípne , ani nehekne.. ![]()
Ale to neznamená ,že si to neužije..Nebo on snad tvrdí, že u toho nic zvláštního nepocituje?
Anonymní píše:
CHlapi prožívají orgasmus jinak, než my ženy. Hlasitě prožívat jsem ještě žádného neslyšela, nevím jestli to nějaký dělá
Můj manžel ho tedy hlasitě prožívá. ![]()
Zakladatelko, zkus si zadat do google mužský g bod a zmáčkni mu ho, když budeš vidět, že se blíží k orgasmu.
Myslím, že by to mohlo pomoc.
Anonymní píše:
CHlapi prožívají orgasmus jinak, než my ženy. Hlasitě prožívat jsem ještě žádného neslyšela, nevím jestli to nějaký dělá
Můj muž teda nahlas svůj orgasmus prožívá
Někdy hlasitěji, někdy méně hlasitě ![]()
Zakladatelko, nevím jak ti poradit. ![]()
Příspěvek upraven 13.03.12 v 17:44
Já bych doporučila to řešit s nim.
Nechce se mi googlit mužský g bod, prozradí někdo?
Jinak ten můj ho prožívá hlasitě…pokaždý teda dopředu hlásí, že už bude (zvykala jsem si na to, ale už se mi to líbí). A pak se vždycky dlouho vzpamatovává. Dýl než já. Tvrdí, že mu u toho asi praskne hlava. Je z toho fakt dycky dost mimo.
Pokud se nebojíte experimentovat, zkuste Poppers…
To budete pak valit při orgasmu oči oba dva… I když hodně lidí je proti. Neříkám, používat denně, ale občas je to fajn zpestření ![]()
mužský g bod je mezi konečníkem a šourkem, taky ho používám a funguje to , najednou vím že i on umí vydávat zvuky
Zakladatelko, jako by jsi mluvila o mém muži. Taky občas jen slabě při orálním sexu zasténá, ale nahlas nic neprožívá.
Kolikrát mám pocit, že jsem ani nepoznala, že prožil orgasmus
.
Ale s tím už nic nenaděláš. Každý je jiný.
Tak ten můj ze začátku to nedával moc najevo, ale když jsem mu řekla, že se mi líbí, když si u toho zasténa tak se to časem naučil. Někdy hodně hlasitě, někdy míň … podle intenzity.
G bod bych hned zkusila, ale to bych musela mít ruku jak Saxana, abych tam dosáhla v našich oblíbených polohách. Jak to děláte??
Eliška píše:
G bod bych hned zkusila, ale to bych musela mít ruku jak Saxana, abych tam dosáhla v našich oblíbených polohách. Jak to děláte??
zřejmě při orálním sexu ![]()
Eliška píše:
Prostě se zkroutím
Je to nepohodlné, ale účinné!
Jinak si myslím, že to prožívání a ventilování má každý jinak. Radím promluvit si o tom.
A při kterých polohách jsi teda schopná se zkroutit? podle mě to u všech nejde.
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, není kvůli mně, ale kvůli manželovi…snad budete mít pochopení
Potřebovala bych poradit, dát nějaký tip nebo návrh, jak zlepšit prožitek orgasmu u manžela. Celý sex je skvělý a oba si ho užíváme, ale mně přijde, že vyvrcholení vůbec neprožívá, že ho nemá nijak intenzivní a užívá si víc průběh milování než samotný orgasmus. Sex jako takový má opravdu rád a schválně ho prodlužuje, jak to jde. Ale na mne někdy až moc dlouho, většinou mi víc vyhovuje „kratší, ale intenzivnější“ a hlavně by se mi líbilo, kdyby dal nějak najevo, že se mu ten konec hooodně líbí. Tedy ne ve stylu Pažouta z Románu pro ženy, který zahlásil: ááá, ten se mi poved
ale nějak by to prostě dát najevo mohl… Tak mě napadlo, snažit se mu ten zážitek nějak zintenzivnit
jen už mě nějak nenapadá jak. Tak jestli někoho z vás ano, nebo řešíte to samé tak prosím napiště
A taky budu ráda, když napíšete, jak (třeba nahlas) to vaši partneři prožívají…