Mužský orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.3.12 16:00

Mužský orgasmus

Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, není kvůli mně, ale kvůli manželovi…snad budete mít pochopení :-) Potřebovala bych poradit, dát nějaký tip nebo návrh, jak zlepšit prožitek orgasmu u manžela. Celý sex je skvělý a oba si ho užíváme, ale mně přijde, že vyvrcholení vůbec neprožívá, že ho nemá nijak intenzivní a užívá si víc průběh milování než samotný orgasmus. Sex jako takový má opravdu rád a schválně ho prodlužuje, jak to jde. Ale na mne někdy až moc dlouho, většinou mi víc vyhovuje „kratší, ale intenzivnější“ a hlavně by se mi líbilo, kdyby dal nějak najevo, že se mu ten konec hooodně líbí. Tedy ne ve stylu Pažouta z Románu pro ženy, který zahlásil: ááá, ten se mi poved :mrgreen: ale nějak by to prostě dát najevo mohl… Tak mě napadlo, snažit se mu ten zážitek nějak zintenzivnit :mrgreen: jen už mě nějak nenapadá jak. Tak jestli někoho z vás ano, nebo řešíte to samé tak prosím napiště :-)A taky budu ráda, když napíšete, jak (třeba nahlas) to vaši partneři prožívají…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.3.12 16:15

CHlapi prožívají orgasmus jinak, než my ženy. Hlasitě prožívat jsem ještě žádného neslyšela, nevím jestli to nějaký dělá :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12978
13.3.12 16:19

Někdo holt ani nepípne , ani nehekne.. :nevim:
Ale to neznamená ,že si to neužije..Nebo on snad tvrdí, že u toho nic zvláštního nepocituje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 16:20
Anonymní píše:
CHlapi prožívají orgasmus jinak, než my ženy. Hlasitě prožívat jsem ještě žádného neslyšela, nevím jestli to nějaký dělá :nevim:

Můj manžel ho tedy hlasitě prožívá. :nevim:
Zakladatelko, zkus si zadat do google mužský g bod a zmáčkni mu ho, když budeš vidět, že se blíží k orgasmu. :) Myslím, že by to mohlo pomoc.

• Citovat
  • Upravit
3910
13.3.12 16:21
Anonymní píše:
CHlapi prožívají orgasmus jinak, než my ženy. Hlasitě prožívat jsem ještě žádného neslyšela, nevím jestli to nějaký dělá :nevim:

Můj muž teda nahlas svůj orgasmus prožívá :-) Někdy hlasitěji, někdy méně hlasitě :-)

Zakladatelko, nevím jak ti poradit. ;)

Příspěvek upraven 13.03.12 v 17:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 16:31

Já bych doporučila to řešit s nim.
Nechce se mi googlit mužský g bod, prozradí někdo?

Jinak ten můj ho prožívá hlasitě…pokaždý teda dopředu hlásí, že už bude (zvykala jsem si na to, ale už se mi to líbí). A pak se vždycky dlouho vzpamatovává. Dýl než já. Tvrdí, že mu u toho asi praskne hlava. Je z toho fakt dycky dost mimo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 16:32

Pokud se nebojíte experimentovat, zkuste Poppers… ;) To budete pak valit při orgasmu oči oba dva… I když hodně lidí je proti. Neříkám, používat denně, ale občas je to fajn zpestření :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 16:33

mužský g bod je mezi konečníkem a šourkem, taky ho používám a funguje to , najednou vím že i on umí vydávat zvuky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 16:36

Zakladatelko, jako by jsi mluvila o mém muži. Taky občas jen slabě při orálním sexu zasténá, ale nahlas nic neprožívá.
Kolikrát mám pocit, že jsem ani nepoznala, že prožil orgasmus :( .
Ale s tím už nic nenaděláš. Každý je jiný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 16:56

Tak ten můj ze začátku to nedával moc najevo, ale když jsem mu řekla, že se mi líbí, když si u toho zasténa tak se to časem naučil. Někdy hodně hlasitě, někdy míň … podle intenzity.

• Citovat
  • Upravit
17865
13.3.12 17:02

G bod bych hned zkusila, ale to bych musela mít ruku jak Saxana, abych tam dosáhla v našich oblíbených polohách. Jak to děláte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 17:14
Eliška píše:
G bod bych hned zkusila, ale to bych musela mít ruku jak Saxana, abych tam dosáhla v našich oblíbených polohách. Jak to děláte??

zřejmě při orálním sexu :think:

• Citovat
  • Upravit
17865
13.3.12 17:18

Hmmm, fakt jenom tak? Tak to je dost jednoúčelové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.12 17:26
Eliška píše:

Prostě se zkroutím :) Je to nepohodlné, ale účinné!
Jinak si myslím, že to prožívání a ventilování má každý jinak. Radím promluvit si o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
13.3.12 17:29

A při kterých polohách jsi teda schopná se zkroutit? podle mě to u všech nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí