Mužský orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
1.7.18 00:49

iny orgazmus

@ALLURE7 čau, ja mám ženu ktorá rada experimentuje. Robila mi masáž prostaty, kde je orgazmus viac intenzívnejší v porovnani s klasickym čo môžem potvrdiť. Ďalej ma vie spraviť tak že mi ho drži v ruke a jazykom kruži iba po uzdičke, nnič nehoní a orgazmus prichádza pomaly že to až neviem vydržať ale príde a je uvolňujuci. Inak žena pri svojich orgazmoch stoná a zavíja do vankuša aby ju nebolo počuť vedľa do bytu :lol: Ja nemusim vydávať tieto nekontrolovane zvuky ani pri jednom, iba značna zmena dychu je počas každého to sa nedá kontrolovať.

čo sa mi ale stalo pred pár rokami. Pozerali sme telku, hladili sme sa navzájom, vytiaahla mi ho a bruškom palca mi hlavičku hladila, ale iba smerom von, hlavičku od spodku po špičku. Robila ten pohyb jemne pomaly a na sucho a bolo to velmi prijemne, dobre si to pametam. Hovorim jej ze pokračuj. Bol to premňa taky zvláštny nový pocit. Do pár minut z ničoho nič na mňa prišlo hlboke dýchanie, jemné záchvevy svalov a neskutočny hlboky orgazmicky pocit niekde v hlbke brucha. Počas toho ako to prichadzalo tak mi nekontrolovane zatiahlo svaly na čele a lícach, nemohol som nič povedať. Výrazne sa to celé odlišovalo od tyh klasickych orgazmov, ktore su uvolňujuce pulzujúce ako po silnom kychnutí ale dlhšie. Toto čo sa mne stalo bolo 100× viac hlboke a stupňovalo to do nepopisatelneho blaha. Hovorila mi že som úplne prepadol a hlasne vzdychal a iba že jej do ruky začalo tiecť semeno. Ona radšej prestala lebo sa zlakla čo sa so mnou deje :mrgreen: :mrgreen: Ja som sa tak nejak začal s toho spametavať a mal som ešte pár minut prijemne triaškove zachvevy svalov. Viac sa nam to nepodarilo zopakovať, ideme si klasické orgazmy :mrgreen: Možno je neikto s podobnou skusenosťou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
4.7.18 08:34

mužský orgasmus..

Podle mě je většina podobných prožitků u mužů pořád pouze jen pocity před vlastním orgasmem. U drtivé většiny mužů lze prostě jen do různé míry prodloužit pocity těsně před. Vlastní orgasmus je pak většinou stále stejně krátký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
4.7.18 20:05

@Heinich Není to tak. Mám to prostě jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.7.18 20:10

@lubo1sk
Velmi inspirující. Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
5.7.18 19:32
@ALLURE7 píše:
Uf, včera jsem to nemohl skoro zastavit. Fakt nevím, co se děje, ale byl to masakr. Po prvním orgasmu přicházely ve vlnách další a další (slabší a jakoby spíš v celém těle včetně běhání mrazu po zádech a škubání ve svalech) a po pár minutách to bylo až skoro příjemně-nepříjemný. Bál jsem se, že to neskončí. Mám pocit, že jak jsem starší a neberu se tak vážně a umím se uvolnit a nehlídat se, tak je to stále lepší. Škoda, že to je tak málo často…Je tu nějakej chlap, co to má podobně? Kamarádi to takhle nemají… :? Je to normální?

Normální to rozhodně není. Nahlásil jsem tě na příslušný OÚNZ, ti už se o to postarají.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky