Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WERISKA píše:
Já mám taky hrozně ráda, když je u toho chlap slyšet
Maš doma tygra z Monpračemu ![]()
@Anonymní píše:
@masinka9 Právě se nám to teď stalo s přítele a přesně jak říkáš.. při „druhém kole“ a byl z toho úplně paf.. asi se mu to nikdy předtím nestalo.. říkal dokonce, že to bylo ještě lepší než normální.. málem mě pak láskou snědl![]()
Tak mě to jen zajímalo… Bylo to celkem překvápko i pro mě
Některé tradice z východu, to dokonce doporučují. Orgasmus a ejakulace jsou dvě různé věci, které se pletou dohromady, podle toho jak to popisuješ, se to asi spontánně povedlo. ![]()
@Swift Joo.. bylo to boží.. miluju, když se chlap nechá unést a není u toho ticho jako pulec.. A sama vím, že kolikrát neumím svoje tělo ovládat a to je právě ono a když se to pak takhle povede i u něj, tak je to prostě božské.. To, že neumí ovládat své tělo ani „zvuky“ je časté, ale ne v takové intenzitě jako teď… Fakt super ![]()
Je divné, že už při druhém nemá vůbec nic. Podle mě je to obvyklé spíše ve vyšším věku..
@Anonymní píše:
@Heinich Asi jsem ho zrujnovala už napoprvé![]()
![]()
No nevím. I po obřím orgasmu do určitého věku musí zbýt pár kapek i na druhý!
@Anonymní píše:občas to dokončujem orálně a tak mám opravdu přehled o jeho „produkci“. no právě že manžel to má fakt často, přisuzuju to jeho soukromničení v odpoledních hodinách (pracuje z domova) a na plození občas nezbyde.
@Heinich Noo.. ale nezbylo
@Anonymní píše:
občas to dokončujem orálně a tak mám opravdu přehled o jeho „produkci“. no právě že manžel to má fakt často, přisuzuju to jeho soukromničení v odpoledních hodinách (pracuje z domova) a na plození občas nezbyde.
Tak to potom možná ano. Jak je sám doma, je to možné..
@Anonymní píše:
Dobrý den,mám takový neobvyklý dotaz.. Stalo se vám někdy, že měl muž při orálním uspokojení orgasmus, při kterém z něj nic nevyšlo.. nevím jak to přesně nazvat.. „suchý orgasmus“?
Osobně jsem se s tím nesetkala, ale co jsem četla na netu, tak se to stává ![]()
@Anonymní píše:![]()
Nikdy jsem na někoho takového nenarazila tak mi ani nepřišlo divné, že jsou u toho muži téměř potichu.
Až teď mám partnera, který vše dost prožívá a je to dost vzrušující i pro mě.
Navíc orgasmus má naprosto neuvěřitelnej (dost mu ho závidím) stáhnou se mu ty jeho dokonalý břišáky a pěkně si u toho zasténá
tak si to užívej plným doušky
nejhorší je mlčenlivý chlap ale i žena ![]()
@Lima69 píše:
tak si to užívej plným douškynejhorší je mlčenlivý chlap ale i žena
asi se s tim neda nit delat u chlapa
?
@Anonymní píše:
asi se s tim neda nit delat u chlapa?
jak to myslíš ten otazník? psala si že teď máš partnera zvukově nadaného ![]()
@masinka9 Právě se nám to teď stalo s přítele a přesně jak říkáš.. při „druhém kole“ a byl z toho úplně paf.. asi se mu to nikdy předtím nestalo.. říkal dokonce, že to bylo ještě lepší než normální.. málem mě pak láskou snědl
Tak mě to jen zajímalo… Bylo to celkem překvápko i pro mě