Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já souhlasím s tím, co napsal lihow.
Můj manžel to taky nějak extra hlasitě neprožívá (rozhodně ne tolik jako já
). Ale na druhou stranu mě strašně vzrušuje, když u toho vzdychá - a ani to nemusí být nijak nahlas.
Můj ex byl u toho úplně ticho a popravdě to nebylo ono… Kolikrát jsem ani nepoznala, že už se udělal.
Pro mně osobně je ženský orgasmus větší zážitek než můj vlastní. Nepotřebuji u svého bůh ví co kolem. Máme to holt jednodušší. Ale to neznamená, že to míň prožíváme nebo nás to nudí. Naopak. Vize dobře uspokojené ženy - to je náš cíl! Tedy alespoň můj. Chlapi co u toho řvou jsou většinou „bezohlední“ a vlastně je ani nezajímáte, hlavně, že se udělají oni. K dotazu - hlavně spolu mluvte!!! Nejlepší lék na všechny „problémy“. V posteli to platí dvojnásob. Anebo nějakou jinou ženskou u které nebude „brát ohledy“ na její rozkoš. Pro mně nejlepší sex? Zakončený slovy - Já tě nenávidím, už nemůžu! Mé vyvrcholení tohle nikterak nevylepší. Že je spokojená partnerka je vrchol vrcholů!!! ![]()
Můj muž se miluje naprosto tiše, ale naštěstí ne „na mrtvolu“
Že se udělá, poznám, že hlasitěji vydechne. Ale je výborný milenec a já často křičím, ale jelikož máme děti a pak taky sousedy, tak křičím do polštáře. Nedovedu si představit, že bysme křičeli oba ![]()
Já jsem bi orientovaný a i pár holkám jsem rád pomohl dosáhnout vrcholu, a i jim jsem vděčný za tu rozkoš. Teď mám skvělého přítele, je skoro o 10 let mladší a my se mazlíme třeba celý den, když máme čas, užíváme si tu slast. My jsme byli úplně propocení jenom tím vzrušením, a pak to bylo úplné bezvědomí, jenom rozkoš v celém těle a teda ty výstřiky stály za to.. A takovou slast přeju všem holkám i klukům..
Eiffel - no tak tohle už je líbůstka pro menšiny, to asi zakladatelky manžel neocení…
Ale koukám, že se to tu pěkně začíná slézat, pánové.. ![]()
Tak ráda si přečtu o tom, co zvýší požitek, ale tak zas nemusí být tolik detailů, že
![]()
V pohodě, však jsi chtěl pomoci, sdílet s někým to, co ti dělá dobře
Já to chápu, ale dost maminek tady asi asi ne
Každopádně jsem ráda, že jste doma přišli na to, co funguje
Je to lepší než se bát experimentovat a zůstat na takovém neslaném nemastném bodě celý život.. a přitom by trochu toho nestandardního přístupu mohla udělat velký obrat v životě obou partnerů.. ale někdy i špatný, toho se člověk obává, tak často nové věci radši rovnou odsoudí.. Takže proto vám gratuluji… no a ostatním přeji, ať najdou, co je těší ![]()
Teda u nas je problem opacny
. Manzel se u toho projevuje dost hlasite, na uplny konec musi hryznout do polstare nebo do me nohy (to me vzrusuje, ale zaroven se bojim, aby mi neukousnul palec). Myslim si, ze sousedu asi vedi, kdy se u nas sexuje.
Ale ten g bod zkusim, ale aby sousedi nebusili na zed ![]()
Můžu mluvit jen za sebe. Orgasmus sám o sobě je v podstatě pořád tentýž. Důležitá je cesta k němu. Tu lze vyšperkovat tak, že ač jsem obvykle jako pěna, vzdycham jako o život. Manželka je nadšená a násobí svoje úsilí a já jí nezůstávám nic dlužen. Poháníme se navzájem a v takových vzácných chvílích je pak možné skoro vše.
Ano, protože orgasmus je v podstatě pořád stejný a s věkem spíše horší. Lze dělat něco jen s praktikami „před ním“.. Toť mužský pohled.
@lihow píše:
Ano, protože orgasmus je v podstatě pořád stejný a s věkem spíše horší. Lze dělat něco jen s praktikami „před ním“.. Toť mužský pohled.
Mně se zdá zajímavé, že ty ses samozvaně pasoval do mluvčího všech mužů
.
Jak víš, že každý muž má orgasmy stejné, že se prožitky časem zhoršují + x dalších věcí, které tu předkládáš jako fakta? Předpokládám, že dokonalou zkušenost máš jen se svým orgasmem a zbytek prostě co se kde dočteš/dozvíš.
.
Myslím, že tak jak každá žena to prožívá po svém, stejně tak po svém to prožívá i každý muž a neleze to nějak paušalizovat. Chci-li vědět, jak přesně to má můj muž, tak se prostě musím zeptat jeho
.
Tak se taky přidám. Pocity při orgasmu mám stále ty stejné, jen někdy je to silnější. Většinou po delší době bez sexu. Nebo při něčem netradyčním a překvapivém. Něco jako když je to furt doma v postely… A pak najednou se třeba milujeme někde jinde.. Nebo když žena vytáhne nějaké málo používané prádelko, něco co není furt to samé.
To co píše lihow pasuje možná tak na jeho orgasmy. Mužský orgasmus není rozhodně lokální, nýbrž je založen na stejném principu jako orgasmus ženský. Šikovnej muž dokáže mít i velice bouřlivý a dlouhý orgasmus. Nevím, jestli má lepší orgasmus žena nebo muž, ale fakt je ten, že mužský orgasmus tu byl od zrodu člověka (což se o ženském nedá s jistotou tvrdit), je nezbytně nutný pro zachování lidské populace, je to motivace pro to, aby se množil, takže již z principu je jasné, že příroda musela mužům dát velmi silnej orgasmus. Je to umocněno i tím, že při delší abstinenci se touha po sexu rapidně zvyšuje a orgasmy jsou mnohonásobně silnější. Málokterý muž vydrží abstinovat třeba déle jak týden, poté často přichází i mokré sny.
K tomu tématu.. To jaké bude mít muž orgasmy, závisí překvapivě především na něm samotném. Ono je to totiž hlavně o psychice, pokud si dítě vytvoří velmi kladný vztah k sexu, v dospívání nekonečně objevuje svoje tělo a jeho možnosti ve vztahu k sebeuspokojování, tak poté toto může zúročit i při sexu se ženou. Pokud na to není chlap zvyklej a nikdy se moc neobjevoval, tak ve starším věku je už obtížné s ním nějak experimentovat. Možná se bude váš muž stydět, ale vedle penisu je hlavní erotogenní zónou především hráz mezi varlaty a konečníkem a pak také samotnej konečník a trochu hlouběji v něm uložená prostata. Poté je důležité zjistit, jakými úchylkami ho příroda obdařila (každej má nějakou úchylku). Jednou z nejrozšířenějších u mužů je třeba foot fetish. Je tedy důležité spojit to fyzické i psychické. Fyzickým myslím různé praktiky uspokojování a psychickými myslím hlavně ty úchylky, které můžou být spojeny i s něčím fyzickým, ale důležitej je tam taky ten duchovní podtext. To znamená pokud bude mít muž na něco úchylku, musíte ho uspokojovat i pocity a mluvou. Musí cítit, že se vám to líbí také a jste součástí toho všeho. Bohužel častý důvod slabých orgasmů je hlavně stud a nedokonalé sladění dvou duší.
@321cba píše:
To co píše lihow pasuje možná tak na jeho orgasmy. Mužský orgasmus není rozhodně lokální, nýbrž je založen na stejném principu jako orgasmus ženský. Šikovnej muž dokáže mít i velice bouřlivý a dlouhý orgasmus. Nevím, jestli má lepší orgasmus žena nebo muž, ale fakt je ten, že mužský orgasmus tu byl od zrodu člověka (což se o ženském nedá s jistotou tvrdit), je nezbytně nutný pro zachování lidské populace, je to motivace pro to, aby se množil, takže již z principu je jasné, že příroda musela mužům dát velmi silnej orgasmus. Je to umocněno i tím, že při delší abstinenci se touha po sexu rapidně zvyšuje a orgasmy jsou mnohonásobně silnější. Málokterý muž vydrží abstinovat třeba déle jak týden, poté často přichází i mokré sny.
K tomu tématu.. To jaké bude mít muž orgasmy, závisí překvapivě především na něm samotném. Ono je to totiž hlavně o psychice, pokud si dítě vytvoří velmi kladný vztah k sexu, v dospívání nekonečně objevuje svoje tělo a jeho možnosti ve vztahu k sebeuspokojování, tak poté toto může zúročit i při sexu se ženou. Pokud na to není chlap zvyklej a nikdy se moc neobjevoval, tak ve starším věku je už obtížné s ním nějak experimentovat. Možná se bude váš muž stydět, ale vedle penisu je hlavní erotogenní zónou především hráz mezi varlaty a konečníkem a pak také samotnej konečník a trochu hlouběji v něm uložená prostata. Poté je důležité zjistit, jakými úchylkami ho příroda obdařila (každej má nějakou úchylku). Jednou z nejrozšířenějších u mužů je třeba foot fetish. Je tedy důležité spojit to fyzické i psychické. Fyzickým myslím různé praktiky uspokojování a psychickými myslím hlavně ty úchylky, které můžou být spojeny i s něčím fyzickým, ale důležitej je tam taky ten duchovní podtext. To znamená pokud bude mít muž na něco úchylku, musíte ho uspokojovat i pocity a mluvou. Musí cítit, že se vám to líbí také a jste součástí toho všeho. Bohužel častý důvod slabých orgasmů je hlavně stud a nedokonalé sladění dvou duší.
Váš příspěvek i přes svou délku nijak výzmaně nevyvrací tvrzení „lihow“ o krátkých a spíše „místních“ mužských orgasmech. Apropos, vy jste žena, nebo muž?
Ahoj no muj chlap je při orgasmu hlasitý a o to víc si to užívám
ale mám jinou otázku takovou zvláštní ale hrozně mě to zajímá… když jsem těhotná a přtel se do mě vytento při sexu má to nějaký vliv na mimčo??? nikdena internetu jsem to nenašla :/ ![]()