Co mám dělat? Přítel pije, jsem těhotná

Anonymní
13.3.12 10:02

Co mám dělat? Prosím poraďte...

Zajímal by mě váš názor na mého přítele. Jsem s ním cca 10 měsíců, začátky byly nádherné, až po jednom výstupu v hospodě(to mi slíbil, že přestane pít) a to taky udělal. Tři měsíce potom, byly úplně nádherné. Začalo to tím, že jsem s ním začala bydlet, potřeboval být každý týden v hospodě, ale neumí si dát pár piv, musí se tak „ožrat“, že už neví co mluví. Teď, když jsem otěhotněla, začal chodit sám pravidelně, pokaždé jak má volno, příjde samozřejmě napitý jak houba. Několikrát se stalo, že mě uhodil, dal mi facku, hodil na zem i něco horšího. Už asi měsíc, nic takového neudělal, pry nechce ať od něho odejdu a pokaždé po takovém výstupu slibuje, že už pít nebude. Včera třeba odešel v 16h. do hospody, vrátil se ve 20h. s tím, že přijede návštěva. Navštěva tady byla do 23h a potom odešel zároveň s něma do hospody a vrátil se ve 3h ráno, i přesto, že jsem mu řekla, že když odejde tak s ním končím, nevím co mám dělat. Chci aby naše dítě vyrůstalo vklidu a v milující rodině, ne aby každý týden vidělo svého tátu jak leze po čtyřech z hospody :( Děkuji za názory…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.3.12 10:03

doplnění

K tomu si samozřejmě pravidelně vypíná telefon, kdybych ho náhodou sháněla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 10:07

rychle pryč :cert:

• Citovat
  • Upravit
31594
13.3.12 10:08

Chlastá, bije tě, do toho chceš přivést dítě? Myslíš, že si to zaslouží? Když ti nabančí těhotné, co když tě napadne, až budeš mít na ruce dítě? Co když mu ublíží?
Podle mě bys měla prchat, dokud je mimino v břiše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11035
13.3.12 10:08

Já bych odešla po první facce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
13.3.12 10:09

Ahoj,
i když nechápu, proč s ním budeš mít dítě (mohlo být neplánovaně?), protože jsi věděla, že má tento problém i před těhotenstvím, tak ti poradím jenom jedno:
Mysli právě na miminko, nesnaž se „zachraňovat“ chlapa, nebo „udržet“ rodinu. V konečném důsledku bude trpět nejvíce to mimino.
To, co ti partner provádí je tyranie a pokud chceš, aby to zažívalo dnes a denně i tvoje dítě, tak s ním zůstaň, ale pokud chceš, aby mělo tvoje dítě krásný život, tak bež od něj.
Promiň za přímost, nezávidím ti situaci a přeju ti hodně pevné nervy, hodně síly a pokud budeš mít pochybnosti zda to zvládneš, tak uvidíš po porodu, že pro toho prcak bys snesla i modré z nebe. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

A ještě mě napadá, neuváděla bych ho v rodném listě. Bála bych se, že když by pak dítě k němu muselo jezdit, tak že se o něj nepostará nebo ho taky zmydlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1501

Určitě od něj odejdi,čím dřív tím lépe,gladys má pravdu,mysli na miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
13.3.12 10:10

Co nejdřív odejdi, s alkoholikem a agresorem tebe ani dítě žádná budoucnost nečeká. Jediná možnost je, že by nadobro přestal pít, ale pokud jen slibuje a skutek utek, tak rychle pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
13.3.12 10:10

Utíkej tak rychle jak nejrychleji umíš!!! Lepší to asi nikdy nebude a jen se to bude zhoršovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
13.3.12 10:12

JEslti tohle je jeho životní styl, tak se nezmění. Já bych v takovém prostředí dítě rozhodně vychovávat nechtěla, protože za chvilku budeš obětí domácího násilí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
13.3.12 10:17

Je to těžký…něco podobného jsem měla doma pět let, než jsem odešla (bez dítěte)…takového otce pro svoje mimčo bych fakt nechtěla…když už by se to ale stalo, upalovala bych o to víc…takový člověk se nezmění, vztáhne ruku jednou, udělá to podruhé a pít jen tak nepřestane…navíc co když uhodí vaše dítě? Udělej to co si myslíš, že je nejlepší pro tvoje dítě…znáš to…spokojená máma = spokojené dítě…hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 10:17

Ahoj, Tvůj přítel je ALKOHOLIK!! Nechci být pesimistická, ale zdá se mi, že tě čekají velké problémy. UHODIL TĚ, V TĚHOTENSTVÍ???? „už asi měsíc nic takového neudělal…slibuje, že už pít nebude.....“ - ani to by ve mě nevzbudilo naději. Takhle to s alkoholikama chodí - slibují, slibují,ale závislost je silnější. A pokud se k tomu přidá agresivita, je to malér. Žít s alkoholikem - to jsou samý problémy. Měl by se jít léčit, ale to potřebuje velký motiv. Já, se svýma zkušenostma, bych vzala rozum do hrsti a nohy na ramena. Promiň, tohle si asi slyšet nechtěla…

• Citovat
  • Upravit
587
13.3.12 10:18

Urcite pryc od nej. Uz male mimco vnima, co se kolem nej deje. Vidim to na nasem 17ti mesicnim prckovi, kdyz se s muzem obejmeme a dame si pusu, tak na nas zvedave kouka a primackne se tatkovi k noze. Takze, pokud nechces mit stresovane dite, udelej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.3.12 10:20

Taky jsem pro odchod. Teď zrovna se rozhoduje, jestli si zkazíš život. Bude to těžký, ale když odejdeš teď, najdeš jinýho chlapa, i s miminkem, s kterým budeš šťatsná, s tímhle teda ne, nikdy se nezmění, sliby nemyslí vážně. Je to alkoholik a tyran a měl by se léčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí