Mužský orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.12 17:30

Už jsem se s ním o tom samozřejmě snažila bavit…tvrdil, že ano, že si užije i orgasmus, ale netvrdil to úplně přesvědčivě.Mě právě štve, že to ani také někdy nepoznám, když se soustředím, na to jestli už je, tak to často poznám tělem, ale jak kdy, jak v které poloze a hlavně se nechci pořád soustředit na to vypozorování, jestli už mám vlastně přestat. Tak jde jak o mne, mimo tohle by se mi to prostě i líbilo, vzrušuje mě, když někdy vyjimečně zasténá nebo zavzdychá, ale ptala jsem se i kvůli němu… chtěla bych, aby si to užil maximálně :mrgreen: tak zatím děkuji za rady :-)
Jo a pro vysvětlení, jsme sice spolu už x let, ale jsme pro sebe oba první sexuální partneři, tak je to pak někdy těžké :roll:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
361
13.3.12 17:34

Manžel mi jednou vykládal,že chlapi v práci říkali,že se ženám líbí když při „tom“ zatlačí rukou nad tzv.venušiným pahorkem (podle mě v místě kde je moč.měchýř :) ) A zjistili jsme,že je to blbost-u nás.Ale pak to manžel zkusil na sobě a od té doby to dělá teměř před každým vyvrcholením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.12 17:37
Eliška píše:
A při kterých polohách jsi teda schopná se zkroutit? podle mě to u všech nejde.

Já se kroutím při klasické misionářské. A teď se směju a představuju si to u jiných, no není to jen tak! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
13.3.12 17:38

My misionářskou vůbec nepoužíváme, proto se ptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.3.12 17:39
Eliška píše:
My misionářskou vůbec nepoužíváme, proto se ptám.

Budete muset vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17865
13.3.12 17:42

Mně misionářská nic neříká, nikdy v ní nemám orgasmus, takže ani kvůli chlapovi nezkusím, nemít orgáč a ještě se muset kroutit, tudy cesta nepovede ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 18:44

Holky, můj taky žádné zvuky nevydává. To že bude prostě poznám podle toho jak celej stuhne a trošku sebou škube… ale zas jak kdy. Vždyť my to taky nemáme pokaždý stejný ne?
Mě třeba přijde nesmysl nutit chlapa aby mi v posteli vzdychal, když na to není. Zeptám se co se mu líbilo a jestli vůbec a co by chtěl vyzkoušet, ale nedělám z toho detektivku. :)
Jestli máš fakt pocit, že to není bůh ví co, zkuste vyzkoušet různé polohy, nebo sem tam orálek… to se líbí snad každýmu :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4132
13.3.12 18:54
Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, není kvůli mně, ale kvůli manželovi…snad budete mít pochopení :-) Potřebovala bych poradit, dát nějaký tip nebo návrh, jak zlepšit prožitek orgasmu u manžela. Celý sex je skvělý a oba si ho užíváme, ale mně přijde, že vyvrcholení vůbec neprožívá, že ho nemá nijak intenzivní a užívá si víc průběh milování než samotný orgasmus. Sex jako takový má opravdu rád a schválně ho prodlužuje, jak to jde. Ale na mne někdy až moc dlouho, většinou mi víc vyhovuje „kratší, ale intenzivnější“ a hlavně by se mi líbilo, kdyby dal nějak najevo, že se mu ten konec hooodně líbí. Tedy ne ve stylu Pažouta z Románu pro ženy, který zahlásil: ááá, ten se mi poved :mrgreen: ale nějak by to prostě dát najevo mohl… Tak mě napadlo, snažit se mu ten zážitek nějak zintenzivnit :mrgreen: jen už mě nějak nenapadá jak. Tak jestli někoho z vás ano, nebo řešíte to samé tak prosím napiště :-)A taky budu ráda, když napíšete, jak (třeba nahlas) to vaši partneři prožívají…

No to je těžký, když oni ti chlapi většinou prostě nevzdychají. Zkus mu narovinu říct, že se necítíš dobře, když se udělá a je to jako by se nic nestalo. Můj partner to dřív taky něják moc neprožíval. A postupem času, ovlivněn mnou už dokáže dát dost jasně najevo, že je to ono. Musíte se domluvit. Třeba bude stačit, když Tě v dané chvíli víc stiskne, kousne, já nevím. Někomu prostě přijde divné vzdychat, třeba najdete jiný pro oba příjemnější projev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 19:05

Tak můj manžel je celou dobu úplně potichu a na konec téměř neslyšně vzdychne. Taky mě nenapadlo, že by si to neužíval… :think:

• Citovat
  • Upravit
485
13.3.12 19:08

My jsme se dohodli, že když bude, tak řekne HEK :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
13.3.12 19:11
Ivana1000 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak alespoň máte po práci i legraci ne? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.12 19:14

My o tom mluvili několikrát, ale nějak mi to nepomohlo… a různé polohy a orálek jsou u nás dost běžné…a to vzdychání byl jen příklad, klidně to může být třeba to kousnutí, stisknutí či cokoli jiného :-) a každopádně ho k ničemu nutit nechci ani nebudu, nejde ani tolik o mne, jako o to, že chci, aby si to prostě užil :-)
Ivana1000 tak to je dobré, ale mám obavy, že by mne to hrozně rozesmívalo :mrgreen: každopádně je to ale varianta :-)
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.12 19:21

U orálního sexu zvuky vydává neustále. U sexu mi lichotí nebo naopak nadává :) Mluví docela dost. A mě to doooost rajcuje.

• Citovat
  • Upravit
485
13.3.12 20:49
beckie píše:
Ivana1000 píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak alespoň máte po práci i legraci ne? :lol:

No já právě taky řešila, že to nikdy nepoznám, protože se neprojevuje a kdyby aspoň heknul. No, tak on hekne… :lol: Je to sranda, ale zvykla jsem si ;) Ono se to nesmí brát tak vážně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
14.3.12 00:06

U nás většinou vzdychám já :-D partner jen někdy a to spíš když má upito(což je málokdy)a to pak je hodně divoké dovádění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí