Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeden kluk se kterým sem jednou byla se mi po rozbrečel
prý ho to bolelo tak to možná není každému příjemné ![]()
já rozhodně doporučuji udělat se najednou a před orgazmem říkat prasečinky ![]()
já teda mužské body využívám pouze při orálním sexu ![]()
Ivana1000 píše:
My jsme se dohodli, že když bude, tak řekne HEK
to je dobrý já to naštěstí poznám, ale já bych asi brečela smíchy ![]()
ale jinak dobré heslo
![]()
Mužský orgasmus je obecně kratší a daleko více „lokální“. Pokud by měl být dlouhý jako některé ženské orgasmy které jsou navíc cítit v nohách a těle (vystřelující pocity do těla atd.)pak by vaši chlapci byli jistě hlučnější. Jinak já si zavzdychám rád, trochu mi to zvyšuje požitek. Taky na ženy mnohem více působí pokud vzdychám. Možná se ti vaši chlapi trošku stydí, je třeba odhodit zábrany.
No a jak ho zlepšit. No..moc toho není, ale zkusím poradit. Mužské orgasmy jsou totiž obecně daleko více „stejné“ , - oproti ženským tedy. Tak například funguje opakované přerušování dráždění těsně před výstřikem. Pak je střik větší a pocity intenzivnější. Prostě čím déle se bude udržovat těsně před, tím bude pak orgasmus lepší. Jinak také bývá orgasmus samozřejmě lepší po nějaké delší pauze (u mladých dny) Opakovaný nebo příliš častý je slabší kratší a všeobecně je i u sexu pak méně vzrušení z mužovy strany.
souhlasím s tím co napsal lihow..přerušení dráždění před vyvrcholením..opakované oddalování..já jsem to takhle u partnera oddalovala třeba i dvacetkrát a pak jsem byla mokrá od hlavy až k patě
a zavzdychal si u toho teda pěkně
no a taky jak už tady bylo napsáno, strašně se mu líbí dráždění na hrázi, buď rukou nebo jazýčkem..
Přítel se edy také moc hlassitě neprojevuje a zas tak divné mi to nepřipadá, já také často moc hlasitá nejsem a přitom si to užívám. Kdy se udělá tedy poznám dobře, jen co mě dost schladí je když praktický jediný zvuk z jeho strany je " Neeee…" když se mu orgazmus ještě „nehodí“. Řekla jsem, že mi to vadí a od té doby místo „Neeee…“ říká „Ne..Joooo!“ ![]()
Pokud to tady analyzuju, jasně převažují muži, co jsou v podstatě „potichu“..
tak ten můj je taky dost tichý…to už musí být, že potichu „hekne“
takže to asi není nic nenormálního, že si orgasmus užívají tišeji…
další věc je ta, že já jsem u toho dost hlasitá, takže možná jeho jemnější zvuky prostě přeslechnu ![]()
jinak jsem několikrát zkoušela polaskat hráz, rukou, jazykem, ale on se tomu dost brání, takže to mu očividně příjemné není…takže ho tím už neobtěžuju…
No on ten výraz „tiché užívání“ je mírně alibistický. Podle mě prostě řada mužských orgasmů jednoduše nedosahuje takové délky a intenzity rozkoše jako ženské. Nicméně ozvat se přitom dá a je to lepší, mě osobně to zlepšuje prožitek. No a některé mužské orgasmy zvláště pži opakovaných číslech už skoro orgasmy být přestávají. Jsou pak ještě kratší a pocit po nich je ještě horší, stejně jako vysílenost nechuť k sexu.
A otázka pro pány:je intenzita mužského orgasmu taky závislá na tom, jak kvalitní je sex?Jestli mi rozumíte - jako že když si ženská vezme sexy prádlo a prostě vypadá rajcovně tak i sex je pak lepší a orgasmus hezčí?Nebo třeba poloha - když se chlapovi líbí poloha zezadu tak i orgasmus je hezčí?Nebo to s tím zas až tak nesouvisí?Vždycky mě to zajímalo ![]()
Jinak tedy k tématu: manžel vždycky jen tak potichu vzdychne při orgasmu, nijak hlasitě to taky neprožívá a přiznám se, že jsem se nad tím nikdy nepozastavila ![]()
SarkaNovo píše:
A otázka pro pány:je intenzita mužského orgasmu taky závislá na tom, jak kvalitní je sex?Jestli mi rozumíte - jako že když si ženská vezme sexy prádlo a prostě vypadá rajcovně tak i sex je pak lepší a orgasmus hezčí?Nebo třeba poloha - když se chlapovi líbí poloha zezadu tak i orgasmus je hezčí?Nebo to s tím zas až tak nesouvisí?Vždycky mě to zajímalo
Šarko, jednotlivé mužské orgasmy jsou ve srovnání s ženskými nesrovnatelně „stejnější“. Lze je trochu zlepšit jen opakovaným oddalováním v rámci jednoho sexu, nebo delší abstinencí. Jinak trochu se liší při různých drážděních a polohách, ale obecně spíš muž objeví orgasmus slabší, než by se mu nějak zlepšoval. Ano v některých polohách a drážděních je ogasmus aspoň ten standartní. Ten je potřeba udržet.
lihow. píše:SarkaNovo píše:Šarko, jednotlivé mužské orgasmy jsou ve srovnání s ženskými nesrovnatelně „stejnější“. Lze je trochu zlepšit jen opakovaným oddalováním v rámci jednoho sexu, nebo delší abstinencí. Jinak trochu se liší při různých drážděních a polohách, ale obecně spíš muž objeví orgasmus slabší, než by se mu nějak zlepšoval. Ano v některých polohách a drážděních je ogasmus aspoň ten standartní. Ten je potřeba udržet.
A otázka pro pány:je intenzita mužského orgasmu taky závislá na tom, jak kvalitní je sex?Jestli mi rozumíte - jako že když si ženská vezme sexy prádlo a prostě vypadá rajcovně tak i sex je pak lepší a orgasmus hezčí?Nebo třeba poloha - když se chlapovi líbí poloha zezadu tak i orgasmus je hezčí?Nebo to s tím zas až tak nesouvisí?Vždycky mě to zajímalo
Takže jinak je to furt stejné?
Pořád ty stejné pocity?
SarkaNovo píše:lihow. píše:Takže jinak je to furt stejné?SarkaNovo píše:Šarko, jednotlivé mužské orgasmy jsou ve srovnání s ženskými nesrovnatelně „stejnější“. Lze je trochu zlepšit jen opakovaným oddalováním v rámci jednoho sexu, nebo delší abstinencí. Jinak trochu se liší při různých drážděních a polohách, ale obecně spíš muž objeví orgasmus slabší, než by se mu nějak zlepšoval. Ano v některých polohách a drážděních je ogasmus aspoň ten standartní. Ten je potřeba udržet.
A otázka pro pány:je intenzita mužského orgasmu taky závislá na tom, jak kvalitní je sex?Jestli mi rozumíte - jako že když si ženská vezme sexy prádlo a prostě vypadá rajcovně tak i sex je pak lepší a orgasmus hezčí?Nebo třeba poloha - když se chlapovi líbí poloha zezadu tak i orgasmus je hezčí?Nebo to s tím zas až tak nesouvisí?Vždycky mě to zajímaloPořád ty stejné pocity?
Ono se to těžko popisuje, ale potom co mi popsala partnerka (nebo se snažila popsat) její orgasmy a hlavně taky vidím tu délku jsem dospěk tomu to názoru. Proti mým má ona každý jiný a hlavně většinou nesrovnatelně delší. Řekl bych, že mužský orgasmus je takový, protože je nějak více fyzický, biologický, nebo jak bych to popsal. Prostě je primitivnější a více jen „na jednom místě“. O jeho často brutální zakončení jsem se už taky zmiňoval.
Kvalita a délka sexu podle mě více ovlivňuje orgasmus ženský, nežli mužský. To je ještě doplňující odpověď.