Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:jen aby už byly oschlý meze
to už budou suché ![]()
@Markéta80 píše:
@jdukolem musí vyzkoušet@Ginuš
![]()
po tom půstu si ničeho nevšimne
![]()
no se budu klepat jak drahej pes
![]()
@Ivana1000 píše:
My jsme se dohodli, že když bude, tak řekne HEK
Mě teda rozsekal tenhle komentář
![]()
@Ginuš píše:
jasný, ale tady bylo napsáno, že muž nemá orgasmus, ale vyvrcholení - na to jsem reagovala
no však jooo a já ti přihrála
![]()
protože rozlišit orgasmus a vyvrcholení je prostě nesmysl..
@jdukolem píše:
no však jooo a já ti přihrála![]()
protože rozlišit orgasmus a vyvrcholení je prostě nesmysl..
@Ginuš píše:já vím, jen aby si někdo nemyslel, že jsem zavrhla vyvrcholení
já beru obojí
![]()
@Inaris To on to nepřehání, on to tak fakt prožívá, není hlasitý nějak extrém, prostě si to užívá, jedno kde, i tam kde nikdo na 100 km není, tak prostě u toho hlasitě vzdychá, nedokážu popsat, ale moc hlasitě prostě ne, ale mě se to líbí ![]()
Tahle diskuze mě pobavila. Také žijeme v panelové domě, kde se se sousedy velmi dobře slyšíme. Při sexu hluční tedy nejsme a snažíme se být ohleduplní a my jsme sousedy slyšeli jen jednou a to zřejmě trošku popíjeli (nevím) každopádně pána nebylo slyšet vůbec a paní sténala a vykřikovala velmi „romantické“ fráze, jako : šu**j mě, jako by jsme spolu nechodili, ale jinak jsou sousedé milý starší pár okolo šedesátky a kromě toho, že občas kašlou, prdí, nebo se hlasitě smějí u orgazmu a vyvrcholení jsou velmi tiší ![]()
@klaryta22 píše:
@Inaris To on to nepřehání, on to tak fakt prožívá, není hlasitý nějak extrém, prostě si to užívá, jedno kde, i tam kde nikdo na 100 km není, tak prostě u toho hlasitě vzdychá, nedokážu popsat, ale moc hlasitě prostě ne, ale mě se to líbí
I mne
mám opačný problém, co s chlapem, který se neprojevuje vůbec
Když už jsme u těch dotazů, by mě zajímalo jak vlastně ten onen vrchol prožívá ženská a jak chlap? Nejsem chlap, takže nemohu soudit chlapský vrchol blaženosti ![]()
@chipsa píše:
Když už jsme u těch dotazů, by mě zajímalo jak vlastně ten onen vrchol prožívá ženská a jak chlap? Nejsem chlap, takže nemohu soudit chlapský vrchol blaženosti
A jak ty lupínku ![]()
@Lima69 píše:
A jak ty lupínku
Prožívám to podle toho, jak se chlap činí. Jenže rozdíl je v tom, že on má vyvrcholení třeba 3× za sebou a je akčnější než já ![]()
Je docela intenzivní, ovšem poměrně krátký a lokální. Pocity po něm nic moc..