Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějaká tu psala, že chlap nemá orgasmus, ale vyvrcholení. Když tak přemýšlím, vlastně měla částečně pravdu. Orgasmus u žen se dokáže zasáhnout celý organismus. U mužů podle mě ne.
Hlavně u ženský je to blažený pocit, který (pokud je šikovný partner nebo má žena šikovné a zkušené ruce, může za několik okamžiků zažívat znovu a znovu. U mužů je to většinou vyvrcholení, protože potom jsou, alespoň po nějakou dobu (většinou) v útlumu.
Jinak @Inaris, já měla partnery s různou intenzitou hlasitosti a ten, který u toho řval (ale fakt řval z plného hrdla), to dělal ať jsme byli v bytě anebo na osamocené horské chatě, kde jsme trávili v tu dobu každou zimu a kde nás široko daleko nikdo slyšet nemohl. A v reálu to byl salámista, žádný hysterka. Současný je u toho tiše, ale blížící se vyvrcholení dle zvuků dechu poznám.
@káťa píše:
Hlavně u ženský je to blažený pocit, který (pokud je šikovný partner nebo má žena šikovné a zkušené ruce, může za několik okamžiků zažívat znovu a znovu. U mužů je to většinou vyvrcholení, protože potom jsou, alespoň po nějakou dobu (většinou) v útlumu.
Jinak @Inaris, já měla partnery s různou intenzitou hlasitosti a ten, který u toho řval (ale fakt řval z plného hrdla), to dělal ať jsme byli v bytě anebo na osamocené horské chatě, kde jsme trávili v tu dobu každou zimu a kde nás široko daleko nikdo slyšet nemohl. A v reálu to byl salámista, žádný hysterka. Současný je u toho tiše, ale blížící se vyvrcholení dle zvuků dechu poznám.
Tak to mám stejně..je to vůbec normální? Mne přijde, ze ho to nijak nebere, jen uspokojení potřeby
@Venetia píše:
Tak to mám stejně..je to vůbec normální? Mne přijde, ze ho to nijak nebere, jen uspokojení potřeby
Tak toho mého to myslím bere, jen prostě nemá potřebu u toho sténat a projevovat se. Každý je jiný. A on byl dříve zvyklý spíše na konzervativní sex, takže tohle k tomu asi patřilo, být potichu. Se mnou se celkem rozvázal, ale tohle asi není jeho přirozeností (být u toho nahlas).
@káťa píše:
Tak toho mého to myslím bere, jen prostě nemá potřebu u toho sténat a projevovat se. Každý je jiný. A on byl dříve zvyklý spíše na konzervativní sex, takže tohle k tomu asi patřilo, být potichu. Se mnou se celkem rozvázal, ale tohle asi není jeho přirozeností (být u toho nahlas).
Ten muj to bude mit asi podobne, a ja bohuzel nejsem takova hvezda, abych ho dokazala rozjet.. uz jsem sve moznosti vycerpala a nic… tak jsem pristoupila na ten jeho zpusob
Já hlavně ten jeho vrchol poznám tím, že jaksi celej pulzuje a teče to do mě ![]()
@chipsa píše:No tak to, že pulsuje, je jasný, my se vba
Já hlavně ten jeho vrchol poznám tím, že jaksi celej pulzuje a teče to do mě
@chipsa píše:
Já hlavně ten jeho vrchol poznám tím, že jaksi celej pulzuje a teče to do mě
No tak to, že pulzuje, je jasný. A jak do mě teče nepoznám, neb provozujeme přerušovanou soulož. Ale musím se přiznat, že jsem to přímo při orgasmu nepocítila ani předtím, neb ode mě bylo a je mnohem větší mokro než od něj. ![]()
Vzhledem k tomu, že jsem ještě nepoznal „tichý orgasmus ženy“ řekl bych, že to taky něco vypovídá o prožitkovém rozdílu mezi mužskou a ženskou sexualitou..
@Heinich Tak já ho třeba zažila, dokážu ho mít tak, že nevydám ani hlásku ![]()
@klaryta22 píše:
@Heinich Tak já ho třeba zažila, dokážu ho mít tak, že nevydám ani hlásku
Výjimka potvrzuje pravidlo ![]()
@klaryta22 píše:
@Heinich Tak já ho třeba zažila, dokážu ho mít tak, že nevydám ani hlásku
Já, když je třeba, taky taky. Kolikrát je člověk a takové situaci, že u toho prostě musí být ticho… ![]()
Já mám milence který u toho řve jak pavián
Nejdříve jsem se vyděsila protože jsem byla zvyklá že u toho moji ex byli zticha ale ted se mi to strašně líbí že ten orgáč tak prožívá.
Je to tak, mužský orgasmus je jiný, poznal jsem ten rozdíl až když mi to žena začala dělat přes mužský bod G, To je prostata, a když to dělá obouma rukama a naučí se to s koordinovat tak že se spojí oba orgasmy, jak přes penis tak přes prostatu, tak je to brutální orgasmus, který hlučně prožije i ten který nikdy nezasténal, jako já. ale je to o naučení, nepovede se to hned ![]()
@tempomat píše:Je to tak, mužský orgasmus je jiný, poznal jsem ten rozdíl až když mi to žena začala dělat přes mužský bod G, To je prostata, a když to dělá obouma rukama a naučí se to s koordinovat tak že se spojí oba orgasmy, jak přes penis tak přes prostatu, tak je to brutální orgasmus, který hlučně prožije i ten který nikdy nezasténal, jako já. ale je to o naučení, nepovede se to hned
Rozveď to trochu
Já myslím, že se s děvčaty tady rády přiučíme ![]()