Mužský orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
15.2.16 12:52

vyvrcholení vs orgasmus

Nějaká tu psala, že chlap nemá orgasmus, ale vyvrcholení. Když tak přemýšlím, vlastně měla částečně pravdu. Orgasmus u žen se dokáže zasáhnout celý organismus. U mužů podle mě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.2.16 13:01

Hlavně u ženský je to blažený pocit, který (pokud je šikovný partner nebo má žena šikovné a zkušené ruce, může za několik okamžiků zažívat znovu a znovu. U mužů je to většinou vyvrcholení, protože potom jsou, alespoň po nějakou dobu (většinou) v útlumu.
Jinak @Inaris, já měla partnery s různou intenzitou hlasitosti a ten, který u toho řval (ale fakt řval z plného hrdla), to dělal ať jsme byli v bytě anebo na osamocené horské chatě, kde jsme trávili v tu dobu každou zimu a kde nás široko daleko nikdo slyšet nemohl. A v reálu to byl salámista, žádný hysterka. Současný je u toho tiše, ale blížící se vyvrcholení dle zvuků dechu poznám.

• Citovat
  • Upravit
105754
15.2.16 14:30
@káťa píše:
Hlavně u ženský je to blažený pocit, který (pokud je šikovný partner nebo má žena šikovné a zkušené ruce, může za několik okamžiků zažívat znovu a znovu. U mužů je to většinou vyvrcholení, protože potom jsou, alespoň po nějakou dobu (většinou) v útlumu.
Jinak @Inaris, já měla partnery s různou intenzitou hlasitosti a ten, který u toho řval (ale fakt řval z plného hrdla), to dělal ať jsme byli v bytě anebo na osamocené horské chatě, kde jsme trávili v tu dobu každou zimu a kde nás široko daleko nikdo slyšet nemohl. A v reálu to byl salámista, žádný hysterka. Současný je u toho tiše, ale blížící se vyvrcholení dle zvuků dechu poznám.

Tak to mám stejně..je to vůbec normální? Mne přijde, ze ho to nijak nebere, jen uspokojení potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.2.16 14:54
@Venetia píše:
Tak to mám stejně..je to vůbec normální? Mne přijde, ze ho to nijak nebere, jen uspokojení potřeby

Tak toho mého to myslím bere, jen prostě nemá potřebu u toho sténat a projevovat se. Každý je jiný. A on byl dříve zvyklý spíše na konzervativní sex, takže tohle k tomu asi patřilo, být potichu. Se mnou se celkem rozvázal, ale tohle asi není jeho přirozeností (být u toho nahlas).

• Citovat
  • Upravit
105754
15.2.16 15:00
@káťa píše:
Tak toho mého to myslím bere, jen prostě nemá potřebu u toho sténat a projevovat se. Každý je jiný. A on byl dříve zvyklý spíše na konzervativní sex, takže tohle k tomu asi patřilo, být potichu. Se mnou se celkem rozvázal, ale tohle asi není jeho přirozeností (být u toho nahlas).

Ten muj to bude mit asi podobne, a ja bohuzel nejsem takova hvezda, abych ho dokazala rozjet.. uz jsem sve moznosti vycerpala a nic… tak jsem pristoupila na ten jeho zpusob

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
15.2.16 15:46

Já hlavně ten jeho vrchol poznám tím, že jaksi celej pulzuje a teče to do mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
15.2.16 16:02
@chipsa píše:
Já hlavně ten jeho vrchol poznám tím, že jaksi celej pulzuje a teče to do mě :lol:
No tak to, že pulsuje, je jasný, my se vba
@chipsa píše:
Já hlavně ten jeho vrchol poznám tím, že jaksi celej pulzuje a teče to do mě :lol:

No tak to, že pulzuje, je jasný. A jak do mě teče nepoznám, neb provozujeme přerušovanou soulož. Ale musím se přiznat, že jsem to přímo při orgasmu nepocítila ani předtím, neb ode mě bylo a je mnohem větší mokro než od něj. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3968
16.2.16 08:14

tichý orgasmus ženy..

Vzhledem k tomu, že jsem ještě nepoznal „tichý orgasmus ženy“ řekl bych, že to taky něco vypovídá o prožitkovém rozdílu mezi mužskou a ženskou sexualitou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
16.2.16 21:45

@Heinich Tak já ho třeba zažila, dokážu ho mít tak, že nevydám ani hlásku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
17.2.16 08:34
@klaryta22 píše:
@Heinich Tak já ho třeba zažila, dokážu ho mít tak, že nevydám ani hlásku :D

Výjimka potvrzuje pravidlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
17.2.16 09:52
@klaryta22 píše:
@Heinich Tak já ho třeba zažila, dokážu ho mít tak, že nevydám ani hlásku :D

Já, když je třeba, taky taky. Kolikrát je člověk a takové situaci, že u toho prostě musí být ticho… :)

• Citovat
  • Upravit
775
19.2.16 14:21

Já mám milence který u toho řve jak pavián :D Nejdříve jsem se vyděsila protože jsem byla zvyklá že u toho moji ex byli zticha ale ted se mi to strašně líbí že ten orgáč tak prožívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36705
25.9.17 11:33

Záložka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.9.17 18:49

:mavam: Je to tak, mužský orgasmus je jiný, poznal jsem ten rozdíl až když mi to žena začala dělat přes mužský bod G, To je prostata, a když to dělá obouma rukama a naučí se to s koordinovat tak že se spojí oba orgasmy, jak přes penis tak přes prostatu, tak je to brutální orgasmus, který hlučně prožije i ten který nikdy nezasténal, jako já. ale je to o naučení, nepovede se to hned :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.17 18:53
@tempomat píše: :mavam: Je to tak, mužský orgasmus je jiný, poznal jsem ten rozdíl až když mi to žena začala dělat přes mužský bod G, To je prostata, a když to dělá obouma rukama a naučí se to s koordinovat tak že se spojí oba orgasmy, jak přes penis tak přes prostatu, tak je to brutální orgasmus, který hlučně prožije i ten který nikdy nezasténal, jako já. ale je to o naučení, nepovede se to hned :mavam:

Rozveď to trochu :lol: Já myslím, že se s děvčaty tady rády přiučíme ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky