Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NiikolQa píše:
Tak to bych z toho mela teda srandu
taky nevim, co bych delala ![]()
@Anonymní píše:
Rozveď to trochuJá myslím, že se s děvčaty tady rády přiučíme
Nemohu souhlasit s některými chlapskými příspěvky zde. Já orgasmus prožívám poměrně bouřlivě, ale je k tomu potřeba důvěra, že se mohu plně otevřít a projevovat se bez obav tak, jak to cítím. Je to totiž celá souhra fyzických i psychických projevů. Rozhodně ho cítím po celém těle včetně občasné až “ztráty vědomí” (při vědomí jsem, ale úplně si mi na chvíli doslova vygumuje mozek), rád u toho vzdychám a orgasmus mám dost dlouhý, delší než partnerka, včetně stavu po, kdy mi opakovaně ve vlnách jezdí slast po celém těle a mívám občasné svalové záškuby. Tipuju to na pár minut minimálně. Orgasmus je silnější a delší, pokud je partnerka vášnivější, případně pokud se sex prodlužuje a orgasmus oddaluje.
Tipuju, že je to celé hodně ovlivněné právě tou interakcí mezi partnery, vášní a otevřeností. Při masturbaci je orgasmus značně jednodušší, přímočařejší, kratší.
@ALLURE7 píše:
Nemohu souhlasit s některými chlapskými příspěvky zde. Já orgasmus prožívám poměrně bouřlivě, ale je k tomu potřeba důvěra, že se mohu plně otevřít a projevovat se bez obav tak, jak to cítím. Je to totiž celá souhra fyzických i psychických projevů. Rozhodně ho cítím po celém těle včetně občasné až “ztráty vědomí” (při vědomí jsem, ale úplně si mi na chvíli doslova vygumuje mozek), rád u toho vzdychám a orgasmus mám dost dlouhý, delší než partnerka, včetně stavu po, kdy mi opakovaně ve vlnách jezdí slast po celém těle a mívám občasné svalové záškuby. Tipuju to na pár minut minimálně. Orgasmus je silnější a delší, pokud je partnerka vášnivější, případně pokud se sex prodlužuje a orgasmus oddaluje.Tipuju, že je to celé hodně ovlivněné právě tou interakcí mezi partnery, vášní a otevřeností. Při masturbaci je orgasmus značně jednodušší, přímočařejší, kratší.
Tvůj „mužský“ orgasmus svými projevy i údajnou délkou by stál za lékařské zkoumání..-)))))
@Heinich píše:
Tvůj „mužský“ orgasmus svými projevy i údajnou délkou by stál za lékařské zkoumání..-)))))
Žádný zkoumání nebude, ještě by mi to zatrhli.
Mě to takhle baví ![]()
@ALLURE7 píše: Žádný zkoumání nebude, ještě by mi to zatrhli.Mě to takhle baví
Nebo zkrátili na běžnou dobu v řádu několika sekund, namísto minut.. ![]()
@ALLURE7 píše: Žádný zkoumání nebude, ještě by mi to zatrhli.Mě to takhle baví
tak doma se zjevne zlepsilo, kdyz si takhle uzivas..gratuluju ![]()
@Heinich píše:
Nebo zkrátili na běžnou dobu v řádu několika sekund, namísto minut..
Euronorma?
![]()
@Venetia píše:
tak doma se zjevne zlepsilo, kdyz si takhle uzivas..gratuluju
Zlepšilo
Ale já to tak měl vždy, jen s krutě nízkou frekvencí no… ![]()
@Venetia píše:
tak doma se zjevne zlepsilo, kdyz si takhle uzivas..gratuluju
Uf, včera jsem to nemohl skoro zastavit. Fakt nevím, co se děje, ale byl to masakr. Po prvním orgasmu přicházely ve vlnách další a další (slabší a jakoby spíš v celém těle včetně běhání mrazu po zádech a škubání ve svalech) a po pár minutách to bylo až skoro příjemně-nepříjemný. Bál jsem se, že to neskončí. Mám pocit, že jak jsem starší a neberu se tak vážně a umím se uvolnit a nehlídat se, tak je to stále lepší. Škoda, že to je tak málo často…
Je tu nějakej chlap, co to má podobně? Kamarádi to takhle nemají…
Je to normální?