Mužský orgasmus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
25.9.17 19:30

Tak to bych z toho mela teda srandu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105592
25.9.17 19:32
@NiikolQa píše:
Tak to bych z toho mela teda srandu :D

taky nevim, co bych delala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.17 00:19
@Anonymní píše:
Rozveď to trochu :lol: Já myslím, že se s děvčaty tady rády přiučíme ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.9.17 08:42

Nemohu souhlasit s některými chlapskými příspěvky zde. Já orgasmus prožívám poměrně bouřlivě, ale je k tomu potřeba důvěra, že se mohu plně otevřít a projevovat se bez obav tak, jak to cítím. Je to totiž celá souhra fyzických i psychických projevů. Rozhodně ho cítím po celém těle včetně občasné až “ztráty vědomí” (při vědomí jsem, ale úplně si mi na chvíli doslova vygumuje mozek), rád u toho vzdychám a orgasmus mám dost dlouhý, delší než partnerka, včetně stavu po, kdy mi opakovaně ve vlnách jezdí slast po celém těle a mívám občasné svalové záškuby. Tipuju to na pár minut minimálně. Orgasmus je silnější a delší, pokud je partnerka vášnivější, případně pokud se sex prodlužuje a orgasmus oddaluje.

Tipuju, že je to celé hodně ovlivněné právě tou interakcí mezi partnery, vášní a otevřeností. Při masturbaci je orgasmus značně jednodušší, přímočařejší, kratší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.9.17 13:23
@ALLURE7 píše:
Nemohu souhlasit s některými chlapskými příspěvky zde. Já orgasmus prožívám poměrně bouřlivě, ale je k tomu potřeba důvěra, že se mohu plně otevřít a projevovat se bez obav tak, jak to cítím. Je to totiž celá souhra fyzických i psychických projevů. Rozhodně ho cítím po celém těle včetně občasné až “ztráty vědomí” (při vědomí jsem, ale úplně si mi na chvíli doslova vygumuje mozek), rád u toho vzdychám a orgasmus mám dost dlouhý, delší než partnerka, včetně stavu po, kdy mi opakovaně ve vlnách jezdí slast po celém těle a mívám občasné svalové záškuby. Tipuju to na pár minut minimálně. Orgasmus je silnější a delší, pokud je partnerka vášnivější, případně pokud se sex prodlužuje a orgasmus oddaluje.Tipuju, že je to celé hodně ovlivněné právě tou interakcí mezi partnery, vášní a otevřeností. Při masturbaci je orgasmus značně jednodušší, přímočařejší, kratší.

Tvůj „mužský“ orgasmus svými projevy i údajnou délkou by stál za lékařské zkoumání..-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.9.17 13:41
@Heinich píše:
Tvůj „mužský“ orgasmus svými projevy i údajnou délkou by stál za lékařské zkoumání..-)))))

Žádný zkoumání nebude, ještě by mi to zatrhli. :pocitac: Mě to takhle baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.9.17 13:42
@ALLURE7 píše: Žádný zkoumání nebude, ještě by mi to zatrhli. :pocitac: Mě to takhle baví :lol:

Nebo zkrátili na běžnou dobu v řádu několika sekund, namísto minut.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105592
26.9.17 13:50
@ALLURE7 píše: Žádný zkoumání nebude, ještě by mi to zatrhli. :pocitac: Mě to takhle baví :lol:

tak doma se zjevne zlepsilo, kdyz si takhle uzivas..gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36641
26.9.17 14:40
@Heinich píše:
Nebo zkrátili na běžnou dobu v řádu několika sekund, namísto minut.. :)

Euronorma? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
26.9.17 15:07
@M_Vladim píše:
Euronorma? :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
26.9.17 15:11
@Venetia píše:
tak doma se zjevne zlepsilo, kdyz si takhle uzivas..gratuluju :kytka:

Zlepšilo :) Ale já to tak měl vždy, jen s krutě nízkou frekvencí no… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.9.17 15:13

Teď je těžko říct asi jsi obojživelník, máš ho do vnitř?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36641
25.10.17 17:16
@Heinich píše: :mrgreen:

Návrh? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
25.10.17 18:24

Můj přítel je při orgasmu hlasitý. Při sexu celkem taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.12.17 15:27
@Venetia píše:
tak doma se zjevne zlepsilo, kdyz si takhle uzivas..gratuluju :kytka:

Uf, včera jsem to nemohl skoro zastavit. Fakt nevím, co se děje, ale byl to masakr. Po prvním orgasmu přicházely ve vlnách další a další (slabší a jakoby spíš v celém těle včetně běhání mrazu po zádech a škubání ve svalech) a po pár minutách to bylo až skoro příjemně-nepříjemný. Bál jsem se, že to neskončí. Mám pocit, že jak jsem starší a neberu se tak vážně a umím se uvolnit a nehlídat se, tak je to stále lepší. Škoda, že to je tak málo často…

Je tu nějakej chlap, co to má podobně? Kamarádi to takhle nemají… :? Je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí