Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kamouš
Tak nevím, co bylo myšleno tím vytento, ale snad ne fekálie.
Ty by mohly paseku napáchat. ![]()
Nedávno jsem někde četl, že vědci neustále zkoumají rozměry a věci kolem ženského orgasmu. Na mužském prý není co zkoumat. Už to naznačuje zásadní rozdíly mezi mužským a ženským orgasmem. A pozor, výzkum se nezabýval problémy jak ho dosáhnout, ale procesy v jeho průběhu.
…tak jestli prodlužuje šukání, asi kvůli tobě (když na něj přichází vyvrcholení, tak ubere a takhle několikrát), tak ta intenzita prožitku je potom slabší. Jestli má být vyvrcholení u chlapa intenzivní, tak na to musí jít jak nadržený samec, buch buch a hotovo.
Jeden z mých expartnerů byl při orgasmu velmi hlasitý. Ale fakt hodně, řval u toho jako lev
V té době jsem ještě byla bezdětná, ale často jsme spolu spali u něj v bytě a to se prostě muselo rozléhat celým panelákem. Ráno jsem se vždycky styděla potkat na chodbě sousedy.
Když jsme spolu byli poprvé, hrozně jsem se toho lekla, nic takového jsem předtím, ale už ani potom nezažila, fakt řev z plna hrdla na celé kolo
, ale bylo to fajn a vzrušující…
@káťa píše:
Jeden z mých expartnerů byl při orgasmu velmi hlasitý. Ale fakt hodně, řval u toho jako levV té době jsem ještě byla bezdětná, ale často jsme spolu spali u něj v bytě a to se prostě muselo rozléhat celým panelákem. Ráno jsem se vždycky styděla potkat na chodbě sousedy.
Když jsme spolu byli poprvé, hrozně jsem se toho lekla, nic takového jsem předtím, ale už ani potom nezažila, fakt řev z plna hrdla na celé kolo, ale bylo to fajn a vzrušující…
Taky jsem kdysi mela jednoho, ktery byl u toho hrozne hlasity. Nejen teda u orgasmu, ale i behem sexu pekne hekal a musim rict, ze to bylo docela vzrusujici. A jeden byl taky hlasity a behem sexu i docela dost mluvil a na zaver si pekne zarval a kdyz jsme nebyli spolu a posilal mi svoje videa, tak si pekne umel zarvat i kdyz se uspokojoval sam… ![]()
@káťa píše:
Jeden z mých expartnerů byl při orgasmu velmi hlasitý. Ale fakt hodně, řval u toho jako levV té době jsem ještě byla bezdětná, ale často jsme spolu spali u něj v bytě a to se prostě muselo rozléhat celým panelákem. Ráno jsem se vždycky styděla potkat na chodbě sousedy.
Když jsme spolu byli poprvé, hrozně jsem se toho lekla, nic takového jsem předtím, ale už ani potom nezažila, fakt řev z plna hrdla na celé kolo, ale bylo to fajn a vzrušující…
No ještě že mužský orgasmus netrvá tak dlouho jako některé ženské. To by bylo s tím jeho řevem ještě horší..
@Doctus jen jsem přemýšlela jak to napsat lépe a ono to vyznělo ještě h§ř než jsem chtěla ![]()
@Kamouš
Smích prodlužuje život (a možná taky něco jiného, co by muži chtěli
).
@Tecumseh píše: …tak jestli prodlužuje šukání, asi kvůli tobě (když na něj přichází vyvrcholení, tak ubere a takhle několikrát), tak ta intenzita prožitku je potom slabší. Jestli má být vyvrcholení u chlapa intenzivní, tak na to musí jít jak nadržený samec, buch buch a hotovo.
jsem myslela, ze je to prave obracene
@Kamouš píše:
Ahoj no muj chlap je při orgasmu hlasitý a o to víc si to užívámale mám jinou otázku takovou zvláštní ale hrozně mě to zajímá… když jsem těhotná a přtel se do mě vytento při sexu má to nějaký vliv na mimčo??? nikdena internetu jsem to nenašla :/
Nijak to nevadi, jen kratce pred porodem by ho to mohlo urychlit. Ejakulat obsahuje prostaglandiny, muzou urychlit otvirani. Nekdo toho vyuziva ![]()
Dobrý den,
mám takový neobvyklý dotaz.. Stalo se vám někdy, že měl muž při orálním uspokojení orgasmus, při kterém z něj nic nevyšlo.. nevím jak to přesně nazvat.. „suchý orgasmus“?
@Anonymní píše:
Dobrý den,mám takový neobvyklý dotaz.. Stalo se vám někdy, že měl muž při orálním uspokojení orgasmus, při kterém z něj nic nevyšlo.. nevím jak to přesně nazvat.. „suchý orgasmus“?
jo, může se stát.
@Anonymní píše:
Dobrý den,mám takový neobvyklý dotaz.. Stalo se vám někdy, že měl muž při orálním uspokojení orgasmus, při kterém z něj nic nevyšlo.. nevím jak to přesně nazvat.. „suchý orgasmus“?
Tak suchý orgasmus je poměrně běžný pojem… trošku si pogůgli. Dozvíš se víc… ![]()
*Anejakulace při orgasmu („suchý orgasmus“)
Suchý orgasmus je sexuální dysfunkce, která je v posledním desetiletí stále častější. Na zvýšeném výskytu se podílejí především stavy po úrazech a chirurgických zákrocích a také častější podávání hypotenziv a psychofarmak.
Suchý orgasmus má dvě možné základní příčiny. Prvou je retrográdní ejakulace. Při expulzi se ejakulát nevypudí z uretry ven, nýbrž odchází do močového měchýře. Dochází k tomu nejčastěji při vegetativních neuropatiích (diabetes a jiné příčiny).
Druhou možnou příčinou suchého orgasmu je pravá anejakulace. Při této poruše k orgasmu sice dojde, avšak semeno není vypuzeno do močové trubice. Jde o blokádu sympatické inervace první fáze ejakulačního procesu (emise). Příčinou může být farmakologická blokáda inervace vlivem sympatikolyticky působících medikamentů. Nejčastější příčinou je podávání hypotenziv (např. guanetidinu) a psychofarmak (neuroleptika, některá antidepresiva). Blokáda ejakulace může být rovněž způsobena periferní vegetativní neuropatií při diabetu a jiných základních onemocněních, nebo míšní lézí (trauma, retroperitoneální chirurgie, nebo systémové neurologické onemocnění). Ztráta ejakulace nastává také po radikálních prostatektomiích, kde je příčinou anatomická destrukce hlavního zdroje semenné tekutiny, tedy semenných váčků a prostaty, jakož i ztráta komunikace mezi chámovody a uretrou. Anejakulace při orgasmu není v žádném případě důvodem k většímu znepokojení. Pohlavní život probíhá obvyklým způsobem. Jen při některých etiologických momentech může být narušena také erekce.*
@Anonymní píše:
ano, manžel zcela běžně, kolem poloviny orgasmů má sucho. může to být i v případě, že už ten den měl orgasmus, tak na druhé kolo už nemá „zásobu“. snažíme se o dítě, tak mě to trochu štve, ale co nadělám.