Jak z toho ven? Myslím na expřítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.3.12 18:06

Ve vztahu sem stale chtela mluvit a resit problemy jenze on vse bere na lehkou vahu…pro me je neco problem a pro nej nesmysl a hovadna…

• Citovat
  • Upravit
24603
13.3.12 18:10
Anonymní píše:
Ve vztahu sem stale chtela mluvit a resit problemy jenze on vse bere na lehkou vahu…pro me je neco problem a pro nej nesmysl a hovadna…

To skoro pro každého chlapa …ale pokud se nemáš v pláni k němu vráti a on také né, tak je nejlepší se nevídat… ani kvůli psovi…nedělalo by to dobrotu,, ani Tobě ,ani jemu, a co teprv až to zjistí jeho „kamarádka“.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
13.3.12 18:41

Chtela jsem ti pomoci, poradit, ale v polovine jsem to prestala cist,boli me z toho tveho psani oci.Neslo by to pro priste trosku oddelovat alepson carkama? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jenika
13.3.12 21:26

Píšeš, že jseš v 7 měsíci, takže za chvilku budeš doma, porod , šestinedělí, myslím, že budeš mět starostí dost, abys na chlapa, který tě jenom využívá zapoměla. O přítelkyni ti říká záměrně, abys náhodou nepomyslela, že zase něco začlo. Doporučovala bych rychle zapomenou, protože tě jenom trápí. Čekáš dítě, tak veď myšlenky tímto směrem, ten malý človíček si to zaslouží, když matka je trochu nezodpovědná.

• Citovat
  • Upravit
2053
14.3.12 05:51

Ja te chapu.. taky jsem mela vztah, ktery kdyz to vezmu rozumove, by nikdy nemohl fungovat, ale city jsou city. A z teto stranky to bylo neco vyjimecneho, intenzivniho a doted kdyz si na nej vzpomenu tak jsem na chvili „nekde jinde“… Ale - musis myslet na sebe a na mimi… Netrap se tim co bylo, mohlo byt, nemuze byt… Kazdy vztah nam neco dava a neco po nem zbyde. Takze uchovej si krasne vzpominky, ale posun se dal… Jde prece o tebe… A jak rika Jenika - brzo budes mit jine starosti ;-). Raduj se z mimiska a tes se na budoucnost a na to co ti prinese ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 07:27

Tak já ti to napíšu taky z jiné stránky.Já jsem ta přítelkyně na druhé straně,s tím rozdílem,že můj přítel se svou ex nespí.Ona se taky nikdy nevyrovnala s jejich rozchodem a už jsou to 4 roky.Neustále otravuje a snaží se ho nějak upoutat.Ze začátku na něj hrála komedii,že ho podvádím a kdykoliv mě s někým viděla tak mu to hned vypisovala.A byla stejně nezodpovědná jako ty.Rozešli se do půl roku otěhotněla s jiným,vdala se,před měsícem rozvedla.A teď je sama s dvouletým dítětem,je ráda,že je ráda.Chodí ke známému škemrat o brigádu aby měla co jíst.A co má?NIC.Ani manžela ani expřítele.Jediné co má jsou sms,kterými neustále otravuje a na které přítel ani nereaguje.Tady máš jenom takový výhled,když se v tom budeš babrat a nepošleš ho někam.On o tebe očividně nemá zájem.Bohužel tak to je,bolí to,ale holt to člověk musí překonat a jít dál.A místo na sex s ex bys měla myslet na to miminko.O otci se ani nezmiňuješ,takže asi spolu nejste.To dáváš dítěti krásný základ do života.Nesoudím,jen můj názor na takové lidi.

• Citovat
  • Upravit
anonymjit
14.3.12 09:57

Ahojky,tak mě přijde,že nevíš co chceš.Na jednu stranu ho nechceš,ale jak je to opravdu?Říkáš,že je agresivní,že spolu být nemůžete,tak proč na něj žárlíš?Pokud člověka milujeme a rozhodne se odejít,nemůžeme ho držet,ať už sexem,pláčem,atd,tj všechno vydírání,to není láska.Rozhodli jste se jít každý svou cestou,tak už to neřeš,ukonči to a považuj to za minulost a žij přítomností.Každá bolest nás posune dál..vše je jak má být.Udělej si pořádek sama v sobě,co opravdu chceš :mavam:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
14.3.12 13:22
Jenika píše:
Píšeš, že jseš v 7 měsíci, takže za chvilku budeš doma, porod , šestinedělí, myslím, že budeš mět starostí dost, abys na chlapa, který tě jenom využívá zapoměla. O přítelkyni ti říká záměrně, abys náhodou nepomyslela, že zase něco začlo. Doporučovala bych rychle zapomenou, protože tě jenom trápí. Čekáš dítě, tak veď myšlenky tímto směrem, ten malý človíček si to zaslouží, když matka je trochu nezodpovědná.
:palec: :potlesk: Souhlasím… Chci vidět, jak budeš za milenku po porodu a těsně před ním… Dávám tomu max. 1 měsíc a bude po obrovský lásce… Na toho chlapa se vykvákni a toho psa mu buď přenechéj, nebo mu zakaž se s ním vídat, evidentně to nedělá dobrotu!! :? :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.12 13:55
Anonymní píše:
Ahojky holky,
spíš se potřebuju vykecat a svěřit…byla jsem s pritelem 4roky byl to vazne nadherny vztah pripravil me do zivota a hodne tohonaucil a celkove to bylo hodne citove silne…bohuzel spolu pracujeme a tak sme proste nezvladli krize a ponorku a ja sem odesla…mame spolu pejska a je to trochu jak dite-na obou dvou hodne zavisla…zustali sme kamaradi a nejak tak sem potom s nekym byla a otehotnela-spolu nejsme…ten ex o kterem je rec mi hodne pomaha ac vubec nemusi-me dite je pro nej cizi…jsem v 7 mesici a nejak asi zapracovali hormonky-zacali sme se s tim ex vidat vic a spat spolu-nezavazne…jenze hormony udelali sve a me se do toho zamotali city-proste mi na nem zaclo zase zalezet a strasne me boli to ze se vida jeste s nekym jinym…proste me stve ze ji bere jako pritelkyni a me jako milenku…ze to mezi nami bere asi jako sex a neciti to tak jako ja…vzdycky kdyz se mi zmini ze se s ni ma napr dnes videt je mi pri te myslence do place a uvnitr to boli…vim ze spolu nemuzeme byt proste to neklape a celkove se k nemu ani vratit nechce nadruhou stranu me boli ze ma nekoho ac mu to i preji…
jak ven z toho abych na nej nemusela neustale myslet?aby to tak nebolelo?abych se od nej dokazala odpoustat?dekuji za kazdou radu…

Všechny rady co tu zazní asi přehluší jediná: (a není jen ode mě :-)) už se nevídat. Lépe nikdy. Mám ve své minulosti jednoho muže, se kterým se prostě nevídáme. Ne že bysme ani jeden nechtěli, ale bylo mezi nami něco takoveho, že už to nikdy nepřejde, i když už oba milujeme někoho jineho, me sve děti a rodiny, nespíme spolu, nejsme milenci, ale jsme si blízcí. Nechceme nikoho trápit ani jeden a tak si občas napíšeme, abysme věděli jak se ten druhý má, ale tot vše. A taky bych ho nechtěla a svého muže miluju nade vše… Přeruš to. Klidně mu i řekni důvod a bud důsledná. Oplačeš to, ale bude dobře. Ted se soustřeď na mimčo, ne na toto…

• Citovat
  • Upravit
8594
14.3.12 14:00
1simona1 píše:
Jako, hned jí nesudte,,,, přeci spolu byli 4 roky… není sice pěkné že spí s Tebou aj s přítelkyni , ale já se nedivím…ale jediná rada je asi se nevídat..pokud ho ovšem zas nemiluješ.. zjisti jak je na tom on, co cíti k oné holce,,, jak dlouho spolu vůbec jsou a jak dlouho jste od sebe vy dva?

Ja myslím že spíš soudí jeho než ji..navíc teda sexovat si s těhulí…motat jí takto hlavu, ten kluk není dobrej, a pro Tebe s prckem už vůbec ne. Jak to vlastně máš se zázemím? S otcem dítěte? Kde budete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 14:02

Bohuzel snad smula na muze nebo nevim…tatinek zajem nema…zkazila jsem mu zivot a mam se postarat sama…dekuji za vsechny rady…asi jsem to jen potrebovala slyset od nekoho jineho nez od sveho rozumu… :-)

• Citovat
  • Upravit
8594
14.3.12 14:10

Zakladetlko: rozumá holka :-) Tak at si ten s tím zkaženým životem trhne protézou, TY si se sama neoplodnila :zed: Rodiče Ti pomůžou? Kašly fakt ted na chlapy, fakt, ted je nejdůležitější miminko, za 3 nesíce je tady, nejvyšší čas se začít připravovat, ne? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.12 14:15

Rodiče se tesi mooc a moc mi pomahaji…pripravena sem uz mam vse :-) jen se jeste pripravit na porod psychicky :zed:

• Citovat
  • Upravit
8594
14.3.12 14:58

No vidíš to, tak aspoň tolik…Bude to bolet, to Ti asi nemusím říkat, ale na tu Tvoji lásku je tu jeden mooc důležitý čekatel - máš ho pod srdcem :-) A ten Tě mude bezvýhradně a zcela milovat (aspoň do puberty :-D) takže is Tvou lásku narozdíl od NICh zaslouží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.12 18:25

Jo máte pravdu…snad nějaké zatmění…po přečtení rad,zamyšlení,a povšimnutí jeho chování nemá cenu se trápit…jsem mu dobrá jen na ten sex a kontaktuje mě jen když není s ní…vždycky sem byla ta hodná,blbá,naivní,ale ted je jen jeden človíček pro kterého žít a nikdo mi za trápení nestojí…dala jsem mu najevo,že jen sex je pro mě málo a stejně se s ní vídá tudíž si vybral…já už ze sebe blbku dělat nenechám a je škoda ztrácet čas s ním,když někde třebaa i na mě někdo čeká kdo by miloval mě i časem malého :-) není čas ztrácet čas :-) snad i já se lásky dočkám.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky