Jak zabavit 4měsíční mimi

99
31.8.06 12:25

Jak zabavit 4měsíční mimi

Ahoj holky jak se snažíte zabavit svá mimi? Mám 4měsíčního chlapečka a ten vůbec nevydrží chvilku si sám hrát. Největší peklo je, když vařím, žehlím a tak, pořád pláče a chce být u mě. Všechny zabavovací metody selhávají. Mám ho nechat poplakat?? Nebo mu vyhovět a být s ním??Já už fakt nevím, prosím poraďte. Lilienka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
380
31.8.06 12:41

Ja si vzdycky dam prdolku do autosedacky k sobe do kuchyne a povidame si spolu i pri tom vareni. Jsou ji tri mesice a pres den proste vyzaduje abych byla neustale s ni. Nebo jestli mas dost ochotnych babicek pujc jim prcka do kocaru na prochajdu a udelej si co potrebujes. Hlavne zadny stresy, proste mas maly mimino, tak nestihas. Ostatni to urcite chapou a nepotrebujou mit vsechno 100% A kdyz jo, tak at si to udečlaj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
31.8.06 13:10

docela tě chápu, ale asi velice s tím nic nenaděláš. zažila jsem totéž. Malý si taky moc nechtěl sám hrát, nepomohlo si s ním jen povídat, chtěl se nosit. Docela nám pomohla hrazdička, tak ho bavila právě do těch 4 měsíců, pak se začal otáčet na břicho a zas měl tuto zábavu.
Prostě co stihneš, dělej v době, kdy on spí, zkus ji chvíli polžit na deku a obklopit hračkami, ať si chvíli popláče, ale ne zas nějak dlouho. Holt to musíš vydržet:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.8.06 13:20

Diky moc za rady. Autosedačku jsme zkoušeli, ale čím je starší tím méně v ní chce být a hrazdičku už má okoukanou. Tak to budu muset vydržet a doufat, že bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.06 13:22

Lilienko, ja zehlim, kdyz Linda spi a pri vareni apod. ji davam do autosedacky a casto se na ni obracim a povidam si s ni. A kdyz jen neco poklizim, osvedcil se mi satek. Tak je porad se mnou, akorat je ten uklid narocnejsi a nemuzu se moc shybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.8.06 13:55

Když bylo pěkně tak to bylo v pohodě, malý spával venku v kočárku, tak jsem si stihla i něco udělat, ale teď když pořád prší a musíme spát doma tak je to s tím spaním horší. Malý mi usne v pohodě na rukách, ale když ho chci položit, tak je hned vzhůru. Kiko, jak uspáváš Lindu doma přes den??? A ještě jeden dotaz..Jsi z dubňat 2006?? Už delší dobu si vás pročítám, ale nemám odvahu se přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.06 14:31

A neslo by si vzit kocarek domu a zkusit maleho ukolebat tam? Ja Lindu vetsinou uspim prave v tom satku a pak ji prendam do postylky nebo mi samovolne usne pri kojeni.
Jinak z Dubnat jsem a neboj se k nam pridat, uvitame kazdou novou maminku. :lol: :lol: :lol: Clovek si ma aspon s kym poklabosit o stejnych problemech a radostech ja ma sam. :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
31.8.06 14:47

Kiko, s tím kočárkem by to šlo, ale chci malého naučit spát přes den v postýlce. Přes zimu to bude určitě lepší ho dávat spát do ložnice, kde bude mít teplo a klid na spaní. Ale nebudu to lámat přes koleno, dneska to už vidím na kočár, ale ten můj miláček bez pořádného drncání neusne, tak nevím… Jo a určitě se k vám přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
31.8.06 15:37

Nám tohle jednoznačně vyřešil šátek (Vatanai).
Já měla malou v úvazu kapsa na těle (kvůli kyčlím dovolil ortoped jen tento úvaz, za šátek byl radši než za autosedačku) a s malou jsem tak i vařila… uklízela… Ona koukala, co se děje… nebo usnula… jinak v postýlce byla za 20min vzhůru a to si člověk neudělal ani jídlo…
Pak si sama už nějak řekla, že šátek už není tak potřeba, prostě to nějak vyplynulo. Bez nervů a křeče..
Vřele jej doporučuji.
Nás zachránil i co se týká pobytu venku, protože pár měsíců trvalo, než malá byla ochotná být v kočárku… takže v něm jezdila až jako větší, jako malá minim. první půlrok žila v kontaktu s tlukoucím srdcem své matky a byla v klidu… pak už pobrala víc rozumu a začalo ji bavit zírat ven i z kočárku = byl klid i zde…

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
31.8.06 17:04

Ahoj,

taky mám závisláčka, který ke všemu moc přes den nespí. Ale řeším to tak, že je se mnou buď v lehátku nebo na dece s hrazdičkou nebo s hračkami. Hodně na něj mluvím a zpívám mu. Ze začátku protestoval, ale časem se to zlepšilo. Teď je mu 5 měsíců a docela to jde, i když pozornost vyžaduje pořád. Možná pomohlo i to, že jsem poklízení a starost o domácnost začala dělat v podobnou dobu (dopoledne). Myslím, že už si vzykl na to, že dopoledne si prostě musím udělat pár věcí a odpoledne je celé jeho. Některé dny to samozřejmě nefunguje, ale jinak docela jo :-) Jo a když to nejde, tak se prostě na všechno vykašlu. Však on z toho jednou vyroste :-)

Pa Ennie a Honzík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
31.8.06 17:48

Naše mimi od 4m moc nebaví chrastítka, chce cokoliv co po zmáčknutí hraje, bliká apod…tak možná by na chvilku něco zabavilo…jinak jedině šátek a nosit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
31.8.06 21:20

Lilienko, neboj se, ze nebude chtit usinat v postylce, ja taky malou mela porad u sebe a uspavala jsem ji v kocarku - pres den, a v poho jsem ji to pak az byla vetsi odnaucila, opravdu mas jeste male miminko a nemusis se bat rozmazlovani nebo „zlozvyku“

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
31.8.06 22:10

Lilienko, já nemít doma kočár a velkou chodbu, tak Ondra taky neusne (když teda nejsme na procházce). Spát přes den v postýlce? Ani omylem. I když už spí, tak po přendání do postýlky se hned probudí. Takže kočár doma to jistí, ještě, že mám opravdu houpací :) . Jinak Ondra je rád v takovém tom lehátku-sedátku-houpátku, takže když jsem v kuchyni, tak je v něm se mnou. Vidí na mě a je spokojený. Teď se dokonce v lehátku naučil zvláštně pohybovat nohou a vlastně se sám houpe a to ho děsně baví. No a hrazdička, tak s tou už si vyhrál a pořád ho baví. Taky se osvědčila hrací deka s hrazdičkou, u toho taky dlouho vydrží. A různá chrastítka, která se dobře drží a hlavně jdou dobře strkat do pusy :) . Ale, aby si sám hrál, tak musí být najezený a hlavně vyspinkaný, jinak ho to taky neba a je protivka. Mně se osvědčilo vždy tak po 2,5 h - 3 h začít uspávací proces, takhle spí tak hodinku dopoledne, hodinku po o a pak ještě tak půl hodinku k večeru a mezitím si krásně hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí