Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
zajímalo by mě jakou velikost přikrývek máte pro prcky, jestli ještě tu maličkou -teď nevím rozměr nebo existuje nějaká střední.Ta dospělá se mi zdá zase veliká,a dětské motivy na povlečení jsou jen ty klasické tedy maličké.
Ptám se proto ,že moje Barča se pod tou malo přikrývkou jen jednou otočí a je odekrytá,tak jsem ji dala dospělou,kde vydrží být zakrytá daleko dýl,ale zdá se mi to velké a motivy povlečení nejsou dětské
Ahoj Ryko,
Lucinka měla tu malou asi do 2 let, pak bylo léto, to měla deku a od 2,5 má velkou jako my. Koupili jsme zimní a letní. O žádné střední jsem ani nepřemýšlela, vždyť tak rychle rostou.:) Povlečení máme také velké, ale dětské s medvídky, které dostala od babičky a poděděné s Mickey Mouse, koňmi, pejsky, no ještě asi dvě, ale teď si to nemůžu vybavit. Jinak se prodává s třeba s Večerníčkem, Krtkem a tak. Takže dětského povlečení ve velké velikosti je dost. ![]()
Ahoj,
na detske povleceni mrkni na www.matejovsky-povleceni.cz - maji velky vyber, moc hezke vzory a i celkem prijatelne ceny. My od nich mame krtecka a casem jeste planuju kremilka a vochomurku ![]()
Jo a dodani do druheho dne!
E.
My mame pokryvku z IKEA - je neco mezi velkou a malou a ma jednu hlavni vyhodu - kdyz se nam mala nahodou pocura, tak se vejde prosteradlo, polstar (kdyz je taky chyceny), perina a i povleceni do jedne pracky. Matrace je diky chranici OK.
L.
Ahoj!
My jsme koupili povlečení od téhle firmy (Dante):
http://www.zaclony.cz/povleceni
Mají moc hezký výběr a povlečení i na „velké“ peřiny:-).
Slanka*
Ahojky
my máme tenký polštář 40×60 cm a deku 90×135 cm - tu máme tenkou a hrubší, ale stejně to moc nepoužíváme, nejraději má malá takovou tu chlupatou deku s obrázkama vel cca 110×80 (ale to je odhad). Stejně to má zmuchlané v náručí a není přikrytá, ale nedávno jsme byli na chatě a tam bylo dost zima, tak spala pod tou velkou dekou celou noc. Měli jsme tu tenší, aby to na ni nebylo moc těžké, když se sama odkrývá a přikrývá.
Míša