Modelína pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
29.8.06 09:28

Modelína pro děti

Ahoj holky, pomalu ale jistě začínám uvažovat o dárcích na Vánoce :oops: . Chtěla bych malému koupit modelínu, ale vzpomínám si, že když jsem ji jako malá měla já, tak byla namatlaná úplně všude, a já od ní byla od hlavy až k patě. Nevíte jestli neexistuje nějaká „chytrá“ modelína, která se dá snadno odstranit z oblečení, ze zdí apod … Dokážu si totiž naprosto živě představit, jak to u nás po modelíně může vypadat. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
MaK
5063
29.8.06 09:43

Ahoj,určitě,jsou to ty dražší,např. Play Dooh(nevim,jestli je to takhle přesně) nebo Kids Dough.Nejsou mastné,když se nalepí třeba na koberec,tak po zaschnutí ztvrdnou a snadno to sundáš a drobečky po ztvrdnutí snadno vyluxuješ :wink:
Jediná nevýhoda je,že nevydrží moc dlouho měkká a tvárná jako na začátku.Musí se pečlivě zavírat a jednou začas k ní přidat trochu vody.

My k ní máme i různé formičky a vykrajovátka a malá si s ní vždycky hrozně vyhraje.

Kdybyste někdo měl tip na to,jak zabránit rychlému tuhnutí,tak sem s ním,prosím :)

Tak přeju dobrý nákup :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
29.8.06 10:33

Ahojky,

já mám v obchodě kompletní sortiment firmy SES CREATIVE a ty právě mají tuhle modelínu. Buď samotnout nebo v různách :,-(ách s vykrajovátky atd.

Vypadá to takhle :

http://www.hracky-tis.cz/…41004422.jpg

http://www.hracky-tis.cz/…41004163.jpg

Zajímavá je taky hmota KIDS DOUGH
Kids Dough s lisem modelovací hmota
Modelovací hmota nemastí, po smíchání barev lze dobře oddělit, :,-(a obsahuje lis.
Sada obsahuje:
lis, 2 kelímky (2×125g) s modelovací hmotou v klasických barvách bez třpytek, víčka od kelímků slouží zároveň jako formičky, 2 pravítka - tvořítka.

http://www.prag-info.cz/…ci_hmota.jpg

Jarka a Nikolka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
29.8.06 11:34

Ahojky,

my měli právě tuto Kids Dough, ale v kyblíčku a s více kelímky (tuším šest). Byla výborná, kluci si s ní děsně vyhráli, bohužel přesto, že jsem se snažila je hlídat, aby ji nezničili, nepodařilo se to, ne vždy si hráli v mé přítomnosti (např. s tatínkem) a postupem času ta modelína byla smíchaná do sebe a rozdrobená na pidikousíčky různě po bytě. Skutečně každé dítě je jiné a já závidím maminkám, které mají vzorné dětičky :D , protože můj starší synáček od malinka věci spíše ničí :( .
Ale jinak vřele doporučuju, myslím, že ji opět koupím na vánoce :D .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
29.8.06 12:39

Plastelína od španělské firmy JOVI je z řady zdravotně nezávadných výtvarných výrobků!!!!!! Mám dlouholeté zkušenosti s touto plastelínou a můžu z určitostí říct, že je ROZPUSTITELNÁ VODOU to znamená zapatlaná v koberci, stačí voda, trošku mýdla a je fuč!!! Z oblečení a z nábytku v pohodě, NENÍ totiž tak MASTNÁ jako ostatní modelíny! A hlavně zdravotně nezávadná, takže když dítě kousek pozří nic se neděje!!! Výborně se s ní modeluje a barvy se krásně míchají. Jednu nevýhodu to má, je dražší :?
 Danny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
29.8.06 12:49

Díky za inspirativní tipy o plastelíně, uvažuju o ní pro jakuba už delší dobu, ale zatím se mi nechce kupovat ta klasická…
Ale! Kde jste, prosím, speciální plastelíny koupily? Normálně v papírnictví , ve výtvarných potřebách nebo na netu(př.ve kterém spolehlivém obchodě)?

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.8.11 14:02

Modelína

Ahoj,

plastelína od JOVI je fakt vypratelná a dokonce se mi ji podařilo odstranit z bílé záclony, když si do ní malý utřel ruku. :cry:
Pamatuji si na tu hrozně zapáchající modelínu, když jsem v minulém století chodila na základku. To dnes mají děti mnohem víc možností. K modelíně se nabízejí různé nože, špachtle, válečky nebo dokonce vykrajovátka a já nevím co ještě:

http://www.pastelka.eu/…fulltext.asp

Dítě vůbec nemusí být zručné, aby mohlo dělat pěkné výtvory. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nini19
7.1.12 13:59

pre Moniku

AHOJ…MY MÁME TIEŽ PLAY DOH…A VŽDY KED SA DOHRÁME TAK PRED UZAVRETÍM VEZMEM ROZPRAŠOVAČ S VODOU ČO MÁM NA KVETY A NASTRIEKAM DO KAŽDEJ…KED MODELÍNU ZNOVA OTVORÍŠ JE AKO NOVÁ..... :)

• Citovat
  • Upravit
22939
9.1.12 13:22

Existuje inteligentní plastelína, je skvělá.
Má svoje stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect