V čem perete?

134
30.8.06 22:23

V čem perete?

Ahoj
Když byla malá mimčo, koupila jsem Lovelu, vyprala mi všechno, ale to bylo jen takové ušmudlání.
Poslední 3-4 měsíce dává Kristýnka oblečení docela zabrat a to jak jídlem tak umazáním z venku. Nechávám si ji hrát podle libosti a jíst samotnou tak máme velkou spotřebu oblečení a bohužel mi přijde, že hodně fleků se nevypere a na třetinu prádla pak dávám něco na fleky a znova peru.
Nemáte tip na nějaký spolehlivý prášek, který opravdu vypere?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
868
30.8.06 23:34

Baru,

já poskvrněné oblečení namáčím a peru v Persilu Sensitiv … a no problem :wink:

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
31.8.06 08:18

Peru v Arielu + do bileho prani pridava cca 50ml Vanishe, ale ne do kazde pracky, podle stupne spiny :-)

Nepredpiram, nenamacim

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
31.8.06 08:27

Peru v Persilu sensitive, ale popravdě opravdové skvrny např. od mrkve,banánu trávy atd nevypere. Na to mám special spray od amway, ale bacha musí se nastříkat na nepředepranou skvrnu takže já to dělám tak, že když to z malého svléknu hnedka nastříkám a hodím do koše s prádlem(abych si nemusela pamatovat co si kde na sebe oklopil):-(
pokud se stříká sprej na již vyprané skvrny tak to jen maličko stáhne barvu skvrny- muselo by se opakovat několik praní se sprayem a pak by skvrna taky zmizela. Sprej stojí 300,–Kč, ale je pravda, že docela vydrží a není nad to mít čisté oblečení však nestojí pár korun a pak když máte něco hodně svátečního a dítko na oblečení něco nakydá, tak by se člověk neviděl, ale se sprejem je to hnedka vyřešené a vy se nemusíte stresovat:-))
spray se kupuje u dealerů amway, pokud nemáte v blízkosti nikoho nabízejí ho i některé maminy na www.mimibazar.cz :-)
Hezký den Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
31.8.06 10:15

ahoj ja driv prala v prasku senza-pro deti-ted uz vetsinou peru v arielu.plus prohlizim vsechny jeho tricka a body,ktere maji fleky nastrikam sprejem proti flekum-krone nebo z DM.trava,mrkev mi zatim dolu sly,ale banan a broskev jsem uz dolu nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
31.8.06 11:44

Jéé Vali - Kronstar byla moje špatná investice, žádné fleky mi to nebere jen takové běžné ušpinění jde lépe dolů. Opravdu jedině ten Pre Wash od Amway- je fakt úžasný:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.8.06 21:54

Ahoj maminy,
já jsem celkem nadšená i ze žlučového mýdla,co jsem koupila za necelých 40,– v Dm.S takovým kartáčkem.Ale chce to na čerstvé fleky-nakartáčkuju a hodím do koše.Ale taky ne všechny fleky pustí.Nemáte některá zkušenost s tou Euronou?Nabízí na MMB?Je to levnější než Amway…
Jinak peru v Persil a Airel a taky mi to všechny fleky nevypere.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.8.06 21:55

Ahoj maminy,
já jsem celkem nadšená i ze žlučového mýdla,co jsem koupila za necelých 40,– v Dm.S takovým kartáčkem.Ale chce to na čerstvé fleky-nakartáčkuju a hodím do koše.Ale taky ne všechny fleky pustí.Nemáte některá zkušenost s tou Euronou?Nabízí na MMB?Je to levnější než Amway…
Jinak peru v Persil a Airel a taky mi to všechny fleky nevypere.
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
28.10.06 20:34

Praní

Ahoj pradlenky,
přidávám se taky do klubu Persilu sensitiv. V kombinaci s Wanishem který buď postříkám na velké skvrny nebo ho trochu přiliju do pračky před praním odstraním úplně všechno. Teď jsem zkusila taky ostraňovač skvrn v Makro, tekutý ve stejně růžové flašce jako je wanish a musím říct, že nepoznám rozdíl, zato cena je teda u odstraňovače z Makro mnóóóóóhem příjemnější než u wanishe :roll:
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
29.10.06 20:27

Ahoj, do roka jsem prala v Lovelle a Batoleti, teď máme Ariel a peru to všechno pohromadě a v pohodě-na skvrny mi zabírá Žlučové mýdlo od Dr.Beckmanna-již zmiňované, vypere i pokaděné lemy bodíček a fleky od mrkve. :wink: namočním, namydlím, nechám chvilku působit a hotovo. Kamarádka mi akorát říkala, že Persil Sensitiv někdy je tak „účinný“, že vypere i to, co nemá :P tak nevím, mě se osvědčil Ariel a taky hodně záleží na pračce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
29.10.06 21:52

Ahoj tak já skvrny ty odolné od ovoce trávy atd. napřed vyperu v ruce mýdlem Lanza a potom dávám do pračky, sice peru v Ariel sensitive ale bohužel vše nevypere, přidávala jsem i vanisch ale vůbec to nepomohlo.

""http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png:http://b2.lilypie.com/W6yip2/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
29.10.06 22:00

Ahoj, když byl syn malý, tak jsem prala v Lovele, jakmile začaly příkrmy, tak nestačila a nyní peru již celé rodině v Persilu nebo Arielu. Teď mě překvapila kamarádka, která má vždy čistě a voňavě vyprané, že používá gel Torsan. Dívala jsem se, že 4,5 l nestojí ani 2 stovky, začala jsem přemýšlet, jestli neblbnu, že kupuji gely 2,5× dražší.
Máte někdo zkušenosti s nějakým levnějším práškem, ale aby pral :lol: ??

Testy jsem našla jen poněkud staršího data: http://imgs.idnes.cz/…st_prani.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
30.10.06 14:09

Gel Torsan neznám, kde se to kupuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
31.10.06 21:14

Já ho /Torsan/ viděla buď ve Sparu nebo Hypernově.

http://www.valtechtors.cz/

Tak jsem zvědavá, zda se někdo ozve, do diskuzí staršího data se moc lidí nekouká. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
18.11.06 22:57

Ahoj holky. Dostala jsem dárkové balení Persil Sensitive a Ariel. Myslela jsem, že Ariel bude lepší, ale Persil vypral líp. Jinak používám Wanisch - na ty opravdové skvrny, ale taky né vždy se to vypere (kord, když nějakou skvrnu přehlédnu a vyperu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí