Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@martina.se oká
přijde mi to lepší než třeba ty kamery…mám totiž strach že by mi tu ukradli i ty kamery
každopádně tak i tak to budou zas peníze (za nic )
![]()
Tak hlásím že už mám uzavřené havarijko proti všemu
i vandalismu…:)
@JayLee A můžeš dát přesně odkazy na ty produkty, co máš? Kdyžtak i do SZ - ať vím, co to koštuje ![]()
@JayLee aha..to bude ale asi drahá sranda??ty senzory..já jsem včera uzavřela hodně výhodné havarijko. pomohl mi táta ten se vyzná…3700 ročně a mám to pojištěné na vše. i když si to vlastní vynou nějak poničím…nakonec to táta nějak ukecal na 2700… nemám tedy asi potřebu už kupovat špionážní výbavu. balkon nemam a vsadim se že kdybych nekam umistila kameru tak by ji nekdo poničil ![]()
A co treba zederlock, mate ho nekdo? my jsme ho poridili, tedy jde o tom, ze vam auto ani neodvezou, protoze je nepojizdne, zablokovany volant + kola a kdyz uz se do auta nekdo dostane, tak ten zamek proste neodstrani, jak je zabudovany, nebyla to nejlevnejsi investice sice, ale radeji nez si kupovat nove auto, to by byla hruza
Řeší tu ještě někdo zabezpečení auta? Zrovna budeme mít za pár dnů doma novou Octavku (moje první úplně nové autíčko
a určitě bych chtěla nějak zabezpečit. Kamarád mne tlačí do toho zederu, jak tady někdo víše psal… Můj táta si zase pochvaluje nějaké zamykání zpátečky či co.. Tak já nevím…:-(. Máte někdo nějakou zkušenost?
Já osobně jsem si nechal nainstalovat Zeder a mám spoustu známých kteří ho mají také. Myslím že to je velmi chytrá věc, už jen kuli tomu že to není zamykání nějaké zpátečky které sem měl taky a i tak mi s autem odjeli!
Za mě bych volil Zeder, dost jsem se o tom informoval a opravdu mají nejvyšší stupeň zabezpečení a žádné odcizené vozidlo. A hlavně zaplatíte stejný peníze za lepší výrobek. Kamarád mi to dohodil a jsem spokojenej =)
A neslyšeli jste o zabezpečovacím systému VAM? Máte někdo zkušenos? Je to slovenská firma, ale působí už i v ČR. Jejich zabezpečení je na elektronické bázi a ne mechanické, co jsem tak četla. Zeder má nevýhodu v tom, že se nemůže nainstalovat do auta, který má airbagy. Manžel má právě v úmyslu si pořídit po novém roce Škodu Superb a ten airbagy má. Takže jsme Zeder vyškrtli a uvažujeme o VAM. Budu ráda za jakoukoliv reakci.
Holky, tak se nám to stalo taky. Naše ojetá Felicia, kterou manžel chce měnit za jiné auto (už ne Škodu Superb) dneska ráno stála před barákem s vyraženými okny. Nebylo v ní nic k ukradnutí, tak se na to asi vykašlali, ale máme potrhané potahy a zlomené stěrače i páčky za volantem… mám trochu strach.
Tak jsem si zjistila, že existuje něco jako pískování skel. Že to má ty skla zpevnit. Tak to píšu i sem pro vás ostatní.
Chtěla bych na auto nějaké kvalitní zabezpečení. Ideálně vyhledávací systém. Jaká je vaše zkušenost tady s tím prosím?
Já mám v autě dobrou zkušenost se zabezpečením auta od společnosti Sherlog. Díky nim totiž konečně mohu spát v klidu s tím, že mám o auto dobře postarané. Auto je totiž střežené neustále, a v případě krádeže ho začnou ihned hledat, a to i ve spolupráci s policií. Když by se ho pokoušel někdo krást, tak mi také hned budou volat a o celé situaci mě informovat.