Zrcadlovka Canon EOS 600D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
287
5.4.14 23:35

Zrcadlovka Canon EOS 600D

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto zrcadlovkou? Máte jí někdo? Uvažuji o koupi. Chtěla bych hlavně fotit naše miminko a momentky, tak prosím o radu, jaké dělá fotky? Předem děkuji za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11795
5.4.14 23:37

@LenkaLinka já mám teda jen 1000D, ale jsem spokojená s fotkama :palec: hlavně děti a momentky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.4.14 23:54

Děkuji moc, jsem ráda za kladnou reakci na Canon. Když se pro něj rozhodnu, tak snad bude také dobře fotit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68860
5.4.14 23:56

Jo, sestistovka je dostatecne blbuvzdorna pro me, ktera povetsinou jen vytahne fotak a cvaka pekne fotky, tak dostatecne sofistikovana pro tatinka, ktery se focenim intenzivne zabyva skoro pul stoleti. A i mne z toho lezou obrazky vice nez pekne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.4.14 23:58

Tak to je super, díky moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
5.4.14 23:59

@ugluk A jaký máte objektiv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
6.4.14 00:03

@LenkaLinka já to kupovala v kitu se základním objektivem 18–55 mm IS se systémem optické stabilizace obrazu, no chtěla bych jinej s lepší ohn. vzdáleností, ale prachy na to nemám tak mi musí stačit ten co mám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68860
6.4.14 00:06

@LenkaLinka my k tomu mame jen ten zakladni, se kterym se to kupovalo (18-55), na vetsinu foceni je to dostatecne, tata uz ma Canony delsi dobu, takze tech objektivu ma povicero.
Ja asi nejsem ten zcela pravy clovek, ktery by mohl radit co se objektivu tyce, cvakam s tim, co tam je, maximalne si vyjimecne pujcime teleobjektiv, ale muz se v tom tehdy dost hrabal a rozhodoval se, jestli mu bude stacit jen ten zaklad nebo dokoupime neco lepsiho. Nakonec se rozhodl, ze to zkusime zatim s timhle a za dva a pul roku zatim mockrat po jinem nezatouzil.

Fakt jen referuji z pozice laika, co ho ma doma, ale jsem obklopena lidmi, co se v tom vyznaji stkrat vic a na zaklade toho ho vybrali ;) Mam tu maly kompaktek s tim, ze s nim budu cvakat ty momentky a tahat ho s sebou v kapse, ale ve vysledku stejne nakonec radsi vlacim tu zrcadlovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.4.14 00:07

@aksina Přesně tento objektiv je v sadě, ale dražší si také nemohu dovolit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
6.4.14 00:10

@LenkaLinka no pro mě to je taky dostačující, jsem fotograf amatér :-) kolikrát jsem chtěla vyfoti něco dál, ale pak je to stejně jedno fotka je z toho taky pěkná :palec: za kolik jsi vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.4.14 00:16

Vybrala jsem v základu tělo + objektiv za 12.490kč Ale stále koukám a třeba si vyberu i levnější, dražší určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
6.4.14 00:20

@LenkaLinka ja prave videla s dvouma objektivama asi za 14500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
6.4.14 00:20

A jak se vám fotí věci v pohybu? Dokáže třeba vyfotit výskok bez rozmazání? Nebo vůbec děti, zvířata v pohybu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68860
6.4.14 00:24

Za dostatku svetla nebo s bleskem zcela bez problemu. Ma to nadherne rychlou reakci, takze prave na ty momentky je to uzasne, proto uz nepouzivam kompakt, protoze tam mezi stiskem spouste a cvaknutim obrazku utekla nekonecne dlouha doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
6.4.14 00:24

@LenkaLinka :mrgreen: jak kdy :mrgreen:, ale vetsinou si zaostrim a pak cekam na ten spravnej moment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák