Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky jsem viděla s dvěma a jeden byl teleobjektiv a cena kolem 15 tis
@LenkaLinka koukla jsem znova a ten se dvema je bez stabilizace.
Canon taky můžu doporučit
já mám základní objektiv a pak, když jsem se s ní trochu naučila, jsem dokupovala ještě objektiv s pevnou ohn. vzdáleností, jen ten nejlevnější a musím říct nebe a dudy, z něj lezou fotky ještě o 100% lepší. Ale člověk se zas při focení víc naběhá
Jinak ten základní určitě se stabilizací.
Mam 600 a super fotky dělá i můžeš točit video v HD za me určitě super fotak:-)dej si třeba na YouTube fotky z tohoto fotaku a koulni co se s nim dá dělat ![]()
Mám tento Canon + objektiv Tamron 18-270 mm + hodně starý objektiv Helios. Tělo 600 D je dobré v tom, že má otočný displej a nemusí se u toho třeba ležet. Jinak fotky dělá hlavně objektiv, že?! ![]()
Za mě taky ano, muž mi ji koupil po poradě s jednou jeho známou, profi fotkografkou, a já sem spokojená maximálně ![]()
Já ho koupila v datartu i s objektivem za 10490
miluju ho a nedám ho ![]()
Já si ho nakonec taky pořídila a jsem moooc spokojená, ale stále se učím ![]()
Dobrý den, ráda bych si pokecala s někým kdo má doma stejnou zrcadlovku. Fotím už asi rok a stále se mám s tímto krasavcem co učit. Má to staršně moc režimů, což je v praxi hodně matoucí a pořád jenom přemýšlím o nastavení ![]()
@chipsa Mám sice jiný, ale ty režimy jsou stejné. Byla jsi někde na kurzu, já čekám, jestli mi chlap něco domluví. Mám foťák asi měsíc a je to fakt fuška ![]()
@Aries6 píše:
@chipsa Mám sice jiný, ale ty režimy jsou stejné. Byla jsi někde na kurzu, já čekám, jestli mi chlap něco domluví. Mám foťák asi měsíc a je to fakt fuška
Já s tím taky bojuji, ale už na to pomalu přicházím:) NENÍ TO TAK JEDNODUCHÉ JAK TO VYPADÁ ![]()
Pokud nefotite v atelieru tak mi prijde resit nastaveni zbytecne. Amaterum staci v pohode bud plne automat, nebo priorita clony (horsi svetelne podminky, ale je pak potreba stativ, nebo naopak az moc dobre aby fototografie nebyla od svetla „prepalena“) a nebo priorita casu (treba nejake zavody, kde potrebujete zachytit co mozna nejrychleji neco, a nepotrebujete takovou hloubku ostrosti). Vsechno ostatni je zbytecne, protoze pochybuji, ze mate k dispozici externi blesky, flashmetry a jine ptakoviny.
@chipsa píše:
Dobrý den, ráda bych si pokecala s někým kdo má doma stejnou zrcadlovku. Fotím už asi rok a stále se mám s tímto krasavcem co učit. Má to staršně moc režimů, což je v praxi hodně matoucí a pořád jenom přemýšlím o nastavení
nepoužívej režimy, jsou naprd. Nauč se foťák nastavit manuálně a máš po problému ![]()