Zrcadlovka Canon EOS 600D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
287
6.4.14 00:26

Taky jsem viděla s dvěma a jeden byl teleobjektiv a cena kolem 15 tis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
6.4.14 00:43

@LenkaLinka koukla jsem znova a ten se dvema je bez stabilizace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
6.4.14 01:37

Canon taky můžu doporučit :palec: já mám základní objektiv a pak, když jsem se s ní trochu naučila, jsem dokupovala ještě objektiv s pevnou ohn. vzdáleností, jen ten nejlevnější a musím říct nebe a dudy, z něj lezou fotky ještě o 100% lepší. Ale člověk se zas při focení víc naběhá :) Jinak ten základní určitě se stabilizací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
6.4.14 07:44

My ji máme a jsme moc spokojení :) máme tu se 2 objektivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
6.4.14 08:20
Tace] @LenkaLinka píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto zrcadlovkou? Máte jí někdo? Uvažuji o koupi. Chtěla bych hlavně fotit naše miminko a momentky, tak prosím o radu, jaké dělá fotky? Předem děkuji za vaše reakce.

Mam 600 a super fotky dělá i můžeš točit video v HD za me určitě super fotak:-)dej si třeba na YouTube fotky z tohoto fotaku a koulni co se s nim dá dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
6.4.14 09:21

Mám tento Canon + objektiv Tamron 18-270 mm + hodně starý objektiv Helios. Tělo 600 D je dobré v tom, že má otočný displej a nemusí se u toho třeba ležet. Jinak fotky dělá hlavně objektiv, že?! ;)

• Citovat
  • Upravit
917
6.4.14 10:05

Za mě taky ano, muž mi ji koupil po poradě s jednou jeho známou, profi fotkografkou, a já sem spokojená maximálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
16.7.14 14:47

Já ho koupila v datartu i s objektivem za 10490 :) miluju ho a nedám ho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
16.7.14 15:14

Já si ho nakonec taky pořídila a jsem moooc spokojená, ale stále se učím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.5.15 17:43

Kdo má doma Canon EOS 600 D?

Dobrý den, ráda bych si pokecala s někým kdo má doma stejnou zrcadlovku. Fotím už asi rok a stále se mám s tímto krasavcem co učit. Má to staršně moc režimů, což je v praxi hodně matoucí a pořád jenom přemýšlím o nastavení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25112
10.5.15 19:22

@chipsa Mám sice jiný, ale ty režimy jsou stejné. Byla jsi někde na kurzu, já čekám, jestli mi chlap něco domluví. Mám foťák asi měsíc a je to fakt fuška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
10.5.15 20:25
@Aries6 píše:
@chipsa Mám sice jiný, ale ty režimy jsou stejné. Byla jsi někde na kurzu, já čekám, jestli mi chlap něco domluví. Mám foťák asi měsíc a je to fakt fuška :D

Já s tím taky bojuji, ale už na to pomalu přicházím:) NENÍ TO TAK JEDNODUCHÉ JAK TO VYPADÁ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
10.5.15 23:20

Pokud nefotite v atelieru tak mi prijde resit nastaveni zbytecne. Amaterum staci v pohode bud plne automat, nebo priorita clony (horsi svetelne podminky, ale je pak potreba stativ, nebo naopak az moc dobre aby fototografie nebyla od svetla „prepalena“) a nebo priorita casu (treba nejake zavody, kde potrebujete zachytit co mozna nejrychleji neco, a nepotrebujete takovou hloubku ostrosti). Vsechno ostatni je zbytecne, protoze pochybuji, ze mate k dispozici externi blesky, flashmetry a jine ptakoviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
11.5.15 07:17

@chipsa ono to ani jednoduché nevypadá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.15 07:21
@chipsa píše:
Dobrý den, ráda bych si pokecala s někým kdo má doma stejnou zrcadlovku. Fotím už asi rok a stále se mám s tímto krasavcem co učit. Má to staršně moc režimů, což je v praxi hodně matoucí a pořád jenom přemýšlím o nastavení :D

nepoužívej režimy, jsou naprd. Nauč se foťák nastavit manuálně a máš po problému :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák