Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím o pomoc uživatelky tabletů s Androidem. Jde nějak uložit nastavení „plochy“? Vím že to není plocha ve smyslu jak třeba na počítači.. ale jistě chápete co myslím. jde o to, že když malej na to šáhne a přejede párkrát prstem tam a zpátky tak je ta plocha v pr… musím tam znovu natahat aplikace které chci aby tam byly a hodiny a všechno..
Ty jo, to nevím, ale počkám si na odpověď, synek mi dělá totéž… ![]()
To parkrat udelal syn partnerovi a taky ruzne soubory a hry musel na tu plochu stahnout znovu.
Ja teda mam mobil s androidem, ale kamarádka má na tabletu totéž, co já. V nastavení - toto zařízení mam položku Zamknout displej. Tam si můžeš navolit kód k zadání nebo „obrazec“, který musíš nakreslit, aby se displej odemkl. Když to das xkrat spatne, na chvili se to zablokuje, ale pak se zase odblokuje
snad jsem to napsala nějak česky ![]()
TO jsme se špatně pochopily. Mně nevadí když na ten tablet jde, sám si pustí hry nebo youtube, to mi nevadí. Spíš jde o to, že mi nechtěně přeorganizovává plochu.
@Helenka89 píše:
Ja teda mam mobil s androidem, ale kamarádka má na tabletu totéž, co já. V nastavení - toto zařízení mam položku Zamknout displej. Tam si můžeš navolit kód k zadání nebo „obrazec“, který musíš nakreslit, aby se displej odemkl. Když to das xkrat spatne, na chvili se to zablokuje, ale pak se zase odblokujesnad jsem to napsala nějak česky
Rozumím, ale mně jde o něco jiného, potřebuju aby se tam dostal když chce. Jen chci aby se neměnilo nastavení na ploše.