Tablet s Androidem a nastavení plochy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3157
3.4.14 09:26

Tablet s Androidem - "plocha"

Prosím o pomoc uživatelky tabletů s Androidem. Jde nějak uložit nastavení „plochy“? Vím že to není plocha ve smyslu jak třeba na počítači.. ale jistě chápete co myslím. jde o to, že když malej na to šáhne a přejede párkrát prstem tam a zpátky tak je ta plocha v pr… musím tam znovu natahat aplikace které chci aby tam byly a hodiny a všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
3.4.14 09:55

Ty jo, to nevím, ale počkám si na odpověď, synek mi dělá totéž… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
3.4.14 09:57

To parkrat udelal syn partnerovi a taky ruzne soubory a hry musel na tu plochu stahnout znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
3.4.14 10:00

Ja teda mam mobil s androidem, ale kamarádka má na tabletu totéž, co já. V nastavení - toto zařízení mam položku Zamknout displej. Tam si můžeš navolit kód k zadání nebo „obrazec“, který musíš nakreslit, aby se displej odemkl. Když to das xkrat spatne, na chvili se to zablokuje, ale pak se zase odblokuje :-) snad jsem to napsala nějak česky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
3.4.14 11:56

Holt si zamkni telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
3.4.14 15:08

TO jsme se špatně pochopily. Mně nevadí když na ten tablet jde, sám si pustí hry nebo youtube, to mi nevadí. Spíš jde o to, že mi nechtěně přeorganizovává plochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
3.4.14 15:09
@Helenka89 píše:
Ja teda mam mobil s androidem, ale kamarádka má na tabletu totéž, co já. V nastavení - toto zařízení mam položku Zamknout displej. Tam si můžeš navolit kód k zadání nebo „obrazec“, který musíš nakreslit, aby se displej odemkl. Když to das xkrat spatne, na chvili se to zablokuje, ale pak se zase odblokuje :-) snad jsem to napsala nějak česky :-D

Rozumím, ale mně jde o něco jiného, potřebuju aby se tam dostal když chce. Jen chci aby se neměnilo nastavení na ploše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
3.4.14 15:10

@želvice @MUFICE Díky za postřehy, takže asi se s tím nic dělat nedá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák