Rozbitá Apple iPad

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Sanlitun
28.3.14 22:02

Rozbity Apple iPad

Ahoj holky

Pri padu na zem prasklo sklo na mem mini iPadu od Apple. Nemate prosim zkusenost s opravou skla? V originalnim servise Apple stoji vymena skla 4.500 CZK.

Pokud se Vam neco podobneho stalo, prodaly jste treba poskozeny pristroj v bazaru a poridily si novy? Za kolik se Vam podarilo poskozeny pristroj udat?

Dekuji za pripadne tipy.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
28.3.14 22:06

Mne se to stalo u iPhonu, ted opet :roll:.
Partner koupil skla a cely telefon premontoval, ale je fakt, ze tomu asi musi muz trochu rozumet, neni to zrovna jednoduche.
Skla jsme koupily za 60 euro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
28.3.14 22:09

@Weru na youtube je rovnez navod na opravu skla u iPadu, sklo stoji 700 kc. Ale vypadalo to dost slozite. Na iPhone mam takovy plastovy ramecek, ktery ma prave zamezit rozbiti skla pri padu. Zatim dobry..

• Citovat
  • Upravit
46867
28.3.14 22:12
@Sanlitun píše:
@Weru na youtube je rovnez navod na opravu skla u iPadu, sklo stoji 700 kc. Ale vypadalo to dost slozite. Na iPhone mam takovy plastovy ramecek, ktery ma prave zamezit rozbiti skla pri padu. Zatim dobry..

Jojo, chlap to podle nejakeho navodu tez delal, a videa z youtube tez :think:.
Ja tam tu folii prave nemam :oops:.
Je to slozitejsi, ja bych to nedala, ale chlap je sikovnej, tak to mel z ahodku hotovy cely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.3.14 22:19

Promiňte, ale to musím :lol:
http://bazingaaa.cz/…/hp/2340.jpg

Jinak neporadím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
28.3.14 22:29

@Pipet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak to mě uplne položilo :palec:
Já jsem uživatel všech jabkovych veci a do jejich oprav jsem investovala už tisice… bylo by ekonomičtější, si vždycky hned koupit novej model :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.3.14 22:30

Je fůra neoriginálních servisů, kde ti ho opraví za celkem rozumnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.3.14 22:54

Sklo se neopravuje, sklo se mění. Nemám teda ten uPad, ale mám iPhone, před týdnem jsem nechávala vyměnit display ze stejného důvodu, display funguje, ale zas mi odešlo tlačítko na on/off :-) Prodat se to dá, ten můj je takhle vykoupenej za dva tisíce (iPhone 4). Oni to buď vezmou na náhradní díly, nebo to opraví a prodaj dál jako jetej telefon.

• Citovat
  • Upravit
7974
28.3.14 23:10

@ncc1701 Výměna vadného dílu je pořád oprava, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.3.14 23:13
@kotyk píše:
@ncc1701 Výměna vadného dílu je pořád oprava, ne?

Při opravě nedochází k výměně dílů.
Ono je to slovíčkaření, ale když si zajde za někým, kdo to dělá, a ten jí řekne, že tohle opravit nejde, tak to pak vypadá, jako že si musí koupit novej celej tablet (a s takovým člověkem žiju a je to na denním pořádku, akorát nemůže říct, že to opravit jde a pak vyměnit díl a chtít ho zaplatit jako novej, jestli mi rozumíš).

• Citovat
  • Upravit
7974
28.3.14 23:30

@ncc1701 Ale dochází, jukni na definici opravy :P A ano, je to slovíčkaření. Nehledě na to, že naprostá většina oprav techniky se dneska koná výměnou komponent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.3.14 23:33
@kotyk píše:
@ncc1701 Ale dochází, jukni na definici opravy :P A ano, je to slovíčkaření. Nehledě na to, že naprostá většina oprav techniky se dneska koná výměnou komponent.

Ale musíš na tu výměnu upozornit :-)

• Citovat
  • Upravit
7974
28.3.14 23:49

@ncc1701 Nemusíš, pokud opravář není blbej. Akorát pak zaplatíš poplatek za kontrolu přístroje :mrgreen: Tu ti ale jako „Marušce z účtárny“ stejně nejspíš naúčtujou, protože ti nikdo nebude věřit, že jenom rupl displej a nezlikvidovalas něco dalšího. Tedy pokud bys byla Maruška z účtárny a neměla doma servisáka.

Samozřejmě ale můžeš žádat pouze výměnu a zaplatit jen to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
29.3.14 07:07

Bud nechat opravit, pokud mate v okoli neznackovy servis, zkusit to a nebo prodat, doma bych to nezkousela, na mem byvalem starickem iPhone 3G se chlapuv otec pokousel cosi opravit, stravil tim vic jak pul dne a iPhone uz nikdy nebyl jak driv a to je pan otec velmi zrucny a sikovny pan, takze za me jedine servis/prodej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák