Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj potřebovala bych poradit s mím prohlížečem.. Používám google chrome. Poslední dobou dost zlobí… neustále mi tu vyskakují nevyžádaná okna s nabídkami her, a produkty ke stažení. Nenašla jsem, kde se to dá vypnout, nebo blokovat.. ![]()
A taky číst někde diskuze o více stránkách, je nad moje úsilí.. když je ta diskuze obsáhlá, tak ač jsem na první stránce musím kliknout třeba i 10× a víc, než se dostanu na hlavní nabídku
a není to jen zde, ale i kdekoliv jinde…
Klidně bych prohlížeč přeinstalovala, ale mám tam strašně záložek.. a jiný prohlížeč se mi bud to nepovede neainstalovat, a nebo to nějakým způsobem blbne
@xsaleen
kdybys to mela anglicky, tak ti poradim ![]()
menu, nastaveni, pokrocile, pak „privacy“, v tom „content setting“ a sjet dolu na „pop-ups“ tam nastavit blokovani.
ovsem jak je to v cestine ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@xsaleen Zavirovaný počítač?
jo, jinak mi to taky prijde, ze neni problem v prohlizeci, ale v necem stahnutem do pocitace…
@xsaleen Mne chrom dokonce brani v pripojeni k wifine.. do plynu s chromem, odinstaluju to ![]()
Mám antivirus, a do pc nestahuju nic, stáhla jsem cca 2 filmy a tak 5 písniček a to bylo všechno… mám ho převážně na net
@ElenaB
chrome pouziva skoro pulmiliardy lidi - nejpouzivanejsi prohlizec na svete. wifi urcite sam o sobe neblokuje ![]()
@ElenaB to bude spíš špatným nastavením
. Já mám chrome už několik let, jiný prohlížeč nepoužívám a nemám problém a ani nevím, co jsou to vyskakovací okna nebo reklamy, to mám prostě zakázané a blokované..
@barca_p já to taky nevěděla, dělá mi to tak poslední měsíc dva.. a tak jako reklamu vykřížkuju, to přežiju, ale to že mi nejde vystoupit z diskuzí mě fakt dere
@barca_p mne blbne asi 3 tydny… a fungoval taky vždycky… ale ja mam problém ještě s win 8.1.. to byl zase genius co to aktualizoval.. a uz nemam naladu to zkoumat proc co jak nefunguje..proste to všechno odstranim
@xsaleen tak to je divný.. v tom případě bych se ještě být tebou podívala, co všechno máš povolené - Nastavení - zobrazit pokročilá nastavení - sekce Ochrana soukromí - nastavení obsahu.
Možná by taky pomohlo tech Chrome odinstalovat a nainstalovat znovu. Jinak doporučuju se podívat do Ovládacích panelů/Programy a Software a zkontrolovat, jeslti tam nemáš nainstalovaný nějaký program, co neznáš (oblíbený je třeba AskToolbar), který ti ty problémy způsobuje.