Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mobily nestřídám, pokud nemusím - takže když přestane fungovat, tak kupuju další. Kromě jednoho jsem měla vždy výsuvný a řekla jsem si, že jiný nechci. S předposledním jsem byla maximálně spokojená, tak jsem chtěla něco hodně podobného. Jenže přestal fungovat, tak jsem musela koupit nový - Samsung. Taky jsem si na něj rychle zvykla a vyhovoval mi, jenže… občas blbnul a dneska už nefunguje. Nevím, jestli má smysl opravovat. Mám ho přes 2 roky (pro mě ne moc dlouhá doba). Takže honem potřebuji nový, ale jaký? Pořád mám v této době trvat na výsuvném? Nebo pořídit dotykový (nikdy jsem ho nechtěla)? Nechce se mi do mobilu investovat moc peněz. Zvlášť, když mám pocit, že čím novější mobil, tím kratší životnost. Budu ráda za každou radu, tip na dobrý mobil.
Jestli nechceš dotykový, tak si ho nepořizuj. Já už to taky neudělám. Měla jsem tři a všechny nic moc. Jen na internet je to docela dobrý. A jestli s telefonem jen voláš a píšeš, tak je to zbytečný.
Ale typ neporadím. V tom se neorientuju.
@Sára 1 mas naprostou pravdu, cim novejsi mobil, tim kratsi zivotnost
stare mobily byly drzaky, ted ty nove hned prestanou fungovat a jsi nucena koupit dalsi ![]()
ja vždycky také milovala vysuvne a ‚vecka‘, byly male, prakticke, uhledne, proste super! pak jsem podlehla trendum, prubezne mela tri dotykace a opet se potupne vratila ke staršímu typu vysuvne nokie. nesnasim ty dotykove
spatne se s tim manipuluje, mokrou rukou ci v rukavici si ani neskrtnu, na slunicku nic nevidim, dispej jde brzy do haje…takze ja mam sice starsi mobil, ale stal jen par stovek, je vysuvny a fungujici uz přes rok v pohode ![]()
Pokud se nemuzes rozhodnout, zda dotykovy ano ci ne, tak je super kombinace dotykovy s normalni klavesnici, pak smsky pises normalne a treba na prohlizeni fotek a listovani seznamem je lepsi ten dotykovy displej. Tak to je u Nokie X3-02. Ja jsem s nim moc spokojena. Ja bych ciste dotykovy tel.taky nechtela. Ale neni teda vysuvny.
Nejlepší telefon, který jsem měla, byl výsuvný. Teď mám dotykový a počítám každým dnem, že odejde. Pak už si další dotykový nepořídím. Půjdu znovu do výsuvu nebo nějakého s qwerty klávesnicí, ale plnodotykáč už nechci
Jestli ti jde vyloženě o telefonování a sms tak si vyber podle vzhledu
já to dělám taky tak ![]()
Mela jsem Samsung, cerny vysuvny, vydrzel 5 let, dokud jsem si neporidila dotykovy, coz je taky fajn
Takze myslim, ze by jeste vydrzel ![]()
Pro mě je nejlepší dotykáč, ale SMS-ky téměř nepíšu, to bych se zbláznila ![]()
@MUFICE Pro me taky dotykac, ale pisu na netu, ono je to fuk ![]()
@kaja00 píše:
Mela jsem Samsung, cerny vysuvny, vydrzel 5 let, dokud jsem si neporidila dotykovy, coz je taky fajnTakze myslim, ze by jeste vydrzel
Já mám Samsung C3750, teda už nemám. ![]()
Asi bych radši výsuvný. Hlavně chci takový, který se mi vejde do kapsy.
@Sára 1 píše:
Asi bych radši výsuvný. Hlavně chci takový, který se mi vejde do kapsy.
j
Ja taky mela predtim vysuvny, tu nokii x3-02 jsem si vybrala taky proto, ze je hodne uzky a vejde se do kapsy a skoro neni videt, ze ho tam mas