Levný tablet na e-maily, fotky, filmy, atd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
446
20.3.14 09:08

Levný tablet - jaký?

Ahooj chtěla bych se optat jestli máte doma někdo nějaký levný tablet jak jste snim spokojeni a jaký máte.. my máme doma jak pc.. tak notebook.. s manželem oba internet v mobilu ale chtěli bychom si pořídit i tablet tak někam na cesty zkouknout nějakej filmek.. nebo popřípadně když se budeme chtít na něco kouknout na netu tak aby jsme nemuseli zapínat pc… prostě nějakej takovej aby se na něj dali prohlídnout emaily, fotky, filmy a nějaký videa.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3406
20.3.14 09:13

Já právě chtěla taky něco levnějšího, a všichni sme si pořídili nextbooky a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
20.3.14 09:20

@telezska já mám Prestigio a taky jsem spokojená, akorát je starší, segra si teď koupila tento tablet , a myslím že za ty prachy je super, velký IPS displej, se slušným rozlišením, slušnou ram pamět a procesor, má to wifi i bluetooth, ve předu kameru 0,3MPx a vzadu 2MPx, a má baterka má velkou kapacitu vydrží hodně dlouho a zadní kryt má kovový :)

Příspěvek upraven 20.03.14 v 09:24

• Citovat
  • Upravit
21472
20.3.14 09:21

Koukni na značku prestigio. má dobrý poměr kvalita cena. a co je pro tebe levný? jaký máte limit?
jinak asi bych nešla do úplně nejlevnější varianty, protože procesor nebude stíhat přehrávat filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
20.3.14 09:24

No jelikož máme doma pc i noťas.. tak opravdu něco tak akorád co stačí cca 3000.. max.. bude to jen když někam pojedeme aby jsme mrkli na nějakej filmek.. a popřípadně na tom doma vlítli na net.. nechceme nic spešl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
20.3.14 09:27

Mini iPad - mam a nemenila bych, naprosta spokojenost. Navic Retina dislay, takze obraz fakt krasny.

ale prinesl mi ho Jezisek, takze vubec netusim kolik stoji cenove, myslim ze ten nejlevnejsi je kolem 6 tisic - jak tak koukam, tak cenovou hladinu jsi neuvedla.

• Citovat
  • Upravit
21472
20.3.14 09:28

@telezska já čekala, jestli nenapíšeš 1500 :-) za tuto cenu klidně to prestigio, i ten sencor, co tu je odkaz, vypadá dobře. spíš bych zasurfovala na czechcoputer a hledala podle ceny a recenzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.3.14 09:29

Ten Sencor, jak zmínila @Mrs. S, mohu taky doporučit. S nějakým extra super tabletem nemám zkušenost, tak nemohu porovnávat, ale doma máme tento (jen menší) a je úplně dostačující pro ty účely, které chceš. Dobrý dosah wifi, IPS displej, celkem i rychlý (až na start - to nabíhá pomalu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
20.3.14 09:31

@Hanka1 do 3000 dala paní
@nozu @telezska já jsem tu hodila přímo stránku prodejce, hodnocení je tam taky, ale na heurece se dá najít spousta hodnocení i tabletů ;), u toho sencoru je dobré že vydrží dost dlouho, segra ho chtěla do školy proto jsme hledali takový aby baterka neklekla za 3hodiny/používání internetu

• Citovat
  • Upravit
446
20.3.14 09:32

@hanzbl00 kamarádka si ted nějaký objednala také jsem na ně koukala ale neznám nikoho kdo ho má.. :) jak ho máte dlouho a jak vydrží baterie?? a jaký tip přesně máte?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.3.14 09:34

Jo a má i slušnou výdrž na baterku, ale to bývá u tabletů vždycky menší /když se pouští filmy, nebo internetí.
Jen teď koukám, že ten z odkazu má dislej kapacitní, to není IPS. Nevím, jak moc to ale vadí. Vím, že IPS je lepší, ale máme ještě jeden sedmičkový teblet bez IPS a rozdíl v kvalitě displeje sice trochu je, ale to může být taky lepším rozlišením u Sencoru :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
20.3.14 09:40

http://tablety.heureka.cz/…0n7/recenze/ kamarádka si objednala tento.. já tomu nějak moc nerozumím.. :D stačil by mi také na ty moje kravinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
20.3.14 09:57

@telezska no recenze má pěkné - stačit ti taky bude (operační paměť má 1giga, dostačující rozlišení displeje a i slušnou paměť (8G) a osobně bych taky volila ty menší - padnou skvěle do ruky a pokud by jsi z něj chtěla i třeba číst knihu (nebo chceš na tabletu pouštět pohádky dítku), tak je to i lepší.

Sencor máme 8" s tím IPS displejem a ten 7" od Aligatoru, ten má ale malý dosah wifi. Přes zavřené dveře už je signál slabý. Je ale opravdu lehoučký, skvěle padne do ruky a konkrétně ten náš má i kovové tělo.

Na 8" se zase líp kouká na filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
20.3.14 10:04

@telezska takovy by vam mohl stacit jen ma jedno jadro takze bude pomalejsi, otazkou je jak zvladne utahnout film v lepsi kvalite :think:
@krmar IPS-technologii pouziteho displeje, jak je LED, amoled atd.
Kapacitni displej- je ovladani displeje ten jen ten se dnes pouziva, drive byli odporove displeje ktere se uz nejaky rok nepouzivaji

• Citovat
  • Upravit
7479
20.3.14 10:09

@telezska tak jsi mě nakazila a brouzdám po tabletech :mrgreen:, jak se ti líbí tento?: http://tablety.heureka.cz/…specifikace/#text, mě docela oslovil (líbí se mi bílý a to 4jádro)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák