Jak na otravné telefonáty operátora?

72725
19.3.14 19:28

@CokeLady není to T-mobile? by tak odpovídalo. Jinak až příště zavolají, řekni, ať si číslo vymažou z databáze - mají nařízení to udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
19.3.14 19:29
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211

Já jsem utekla k Lamě, a tam hned ve smlouvě jsem si zatrhla že nechci aby volali… a opravdu nevolají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Mě by spíš zajímal ten tvůj tarif :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
19.3.14 19:30

No ja bych to vzala, hned jak to budou oni, pokladala a pokud to nepochopi takto co pise Martina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
19.3.14 19:32

Jako kolovrátek opakovat „díky, nechci“ a požádat, ať si tvoje číslo a veškeré údaje o tobě vymažou z databáze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
19.3.14 19:32

Jde to přímo nastavit on line na jejich stránkách. Od té doby, co jsem si to udělala, mi nikdo nevolá :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
19.3.14 19:35

To znám…já už se posledně tak naštvala a křičela jsem, pak jsem se paní omluvila, že ona za to nemůže, musí lidem volat, pokud chce pracovat u nich. Říkala mi, že pokud mě to obtěžuje, ať zavolám svému operátorovi, aby mé číslo neposílal dál. Dělá to operátor…poskytuje naše dísla (asi za prachy) 3 osobám. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
19.3.14 19:38

Mě takhle neustále otravovali z banky, měli zrovna asi nařízeno mi něco podstrčit, protože už 10 let jim odmítám kontokorent. Když zavolali popáté v jednom týdnu, tak jsem jim „tajemně“ prozradila, že jsou moc hodní, ale že jsem gambler a proto kontokorent mít nesmím, všechno bych utratila :pankac: (samozřejmě nejsem ) Od té doby se nikdo neozval..
Jinak opravdu říct, ať si tě smažou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
19.3.14 19:39

Ja rikam. nemam cas az budu neco potrebovat sama si to zjistim sama si zavolam. :mrgreen: taky me ted neustale otravuji, ale spis kvuli miminu..pry maji cislo od meho Dr..ten mi tvrdi, ze ne.jsou to ruzne pojistky atd..dokonce volala pani, ze ma cislo z porodnice a, ze ma vyhodnou pojistku..div negratulovala k narozeni mimca..tak jsem ji rekla, jak je to mozny??protoze v te dobe jsem nebyla ani registrovana do porodky…jediny co rekla, ze se nemusim bat, ale odkud cislo ma nerekla jen se omluvila za omyl(nevim jaky kdyz me oslovila jmenem) a hovor ukoncila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
19.3.14 19:42

Já s tímhle problémy nemám, už mi volají jenom jednou za pár měsíců. Vyslechnu si jejich představení a potom řeknu, že mám služební telefon a bohužel bez vědomí zaměstnavatele nemohu tarif změnit. Na tohle většinou nejsou školený a neví, co dál. Jedna teda byla hodně dobrá a hned začala, že si tarif mohu zařídit jako svoje osobní číslo i s telefonem za korunu. Na to je taky odpověď: „Na co by mi byl tarif, který bych platila ze svýho, když mi to takto platí zaměstnavatel?“

Vždyť ani neví komu volají, takže je jedno, co jim napovídáš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
19.3.14 19:44

1.uvědomit si, že je to jejich práce a že oni Ti prostě volat musí, protože Tvoje číslo jim vybral systém
2.v rámci možností bych byla slušná
3.jak už tu bylo psáno, požádat o smazání z databáze, oni mají povinnost Ti vyhovět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.3.14 19:46

Jednoho zvlášť otravného operátora jsem se zbavila tak, že jsem řekla:" Předám vás majiteli čísla." A telefon podala tříletému synovi. Ten vybalil děsně zajímavou historku ze školky a od té doby mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
19.3.14 19:46

@CokeLady proč :nevim: mám tam účet už několik let, stavebko, penzijko…všechno platím v pořádku a včas, takže bych se nebála. Hlavně, přece nebudou věřit tomu, co jim někdo nakecal po telefonu :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
19.3.14 19:49

Říci hned-Děkuji, nemám ZÁJEM, nashledanou :x, hlavně neříkat nemám čas! :!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák