Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@CokeLady není to T-mobile? by tak odpovídalo. Jinak až příště zavolají, řekni, ať si číslo vymažou z databáze - mají nařízení to udělat.
Já jsem utekla k Lamě, a tam hned ve smlouvě jsem si zatrhla že nechci aby volali… a opravdu nevolají ![]()
No ja bych to vzala, hned jak to budou oni, pokladala a pokud to nepochopi takto co pise Martina ![]()
Jako kolovrátek opakovat „díky, nechci“ a požádat, ať si tvoje číslo a veškeré údaje o tobě vymažou z databáze.
Jde to přímo nastavit on line na jejich stránkách. Od té doby, co jsem si to udělala, mi nikdo nevolá ![]()
To znám…já už se posledně tak naštvala a křičela jsem, pak jsem se paní omluvila, že ona za to nemůže, musí lidem volat, pokud chce pracovat u nich. Říkala mi, že pokud mě to obtěžuje, ať zavolám svému operátorovi, aby mé číslo neposílal dál. Dělá to operátor…poskytuje naše dísla (asi za prachy) 3 osobám. ![]()
Mě takhle neustále otravovali z banky, měli zrovna asi nařízeno mi něco podstrčit, protože už 10 let jim odmítám kontokorent. Když zavolali popáté v jednom týdnu, tak jsem jim „tajemně“ prozradila, že jsou moc hodní, ale že jsem gambler a proto kontokorent mít nesmím, všechno bych utratila
(samozřejmě nejsem ) Od té doby se nikdo neozval..
Jinak opravdu říct, ať si tě smažou
Ja rikam. nemam cas az budu neco potrebovat sama si to zjistim sama si zavolam.
taky me ted neustale otravuji, ale spis kvuli miminu..pry maji cislo od meho Dr..ten mi tvrdi, ze ne.jsou to ruzne pojistky atd..dokonce volala pani, ze ma cislo z porodnice a, ze ma vyhodnou pojistku..div negratulovala k narozeni mimca..tak jsem ji rekla, jak je to mozny??protoze v te dobe jsem nebyla ani registrovana do porodky…jediny co rekla, ze se nemusim bat, ale odkud cislo ma nerekla jen se omluvila za omyl(nevim jaky kdyz me oslovila jmenem) a hovor ukoncila
Já s tímhle problémy nemám, už mi volají jenom jednou za pár měsíců. Vyslechnu si jejich představení a potom řeknu, že mám služební telefon a bohužel bez vědomí zaměstnavatele nemohu tarif změnit. Na tohle většinou nejsou školený a neví, co dál. Jedna teda byla hodně dobrá a hned začala, že si tarif mohu zařídit jako svoje osobní číslo i s telefonem za korunu. Na to je taky odpověď: „Na co by mi byl tarif, který bych platila ze svýho, když mi to takto platí zaměstnavatel?“
Vždyť ani neví komu volají, takže je jedno, co jim napovídáš ![]()
1.uvědomit si, že je to jejich práce a že oni Ti prostě volat musí, protože Tvoje číslo jim vybral systém
2.v rámci možností bych byla slušná
3.jak už tu bylo psáno, požádat o smazání z databáze, oni mají povinnost Ti vyhovět
Jednoho zvlášť otravného operátora jsem se zbavila tak, že jsem řekla:" Předám vás majiteli čísla." A telefon podala tříletému synovi. Ten vybalil děsně zajímavou historku ze školky a od té doby mám klid.
@CokeLady proč
mám tam účet už několik let, stavebko, penzijko…všechno platím v pořádku a včas, takže bych se nebála. Hlavně, přece nebudou věřit tomu, co jim někdo nakecal po telefonu
![]()
Říci hned-Děkuji, nemám ZÁJEM, nashledanou
, hlavně neříkat nemám čas! ![]()