Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Krásný večer přeji,
Chtěla jsem se zeptat těch co mají, nebo tápou stejně jako já. Jaký tablet s klávesnicí vybíráte, nebo máte už vybraný?
Chtěla bych ho mít pouze jako pracovní např:Nahlížet do mých finančních tabulek sem tam na prohlížení internetu či pracovních e- mailu.
Cenová relace by měla být okolo 3.000Kč máte někdo zkušenost? Děkuji
Tablet s dockovací klávesnicí asi neseženeš, za tu cenu, ale můžeš si koupit obyč tablet a dokoupit klávesnici, co bude fungovat přes bluetooth. I když teda aby se to vlezlo do 3tis., nebude to moc kvalita.
@Hřiběnka Já teda pc ntb mám, ale nechci jej brát na cesty.
Myslím, že na výber i je.Viz.odkaz
Jen tedy jsem chtěla vědět jak to funguje, kdyby někdo měl
http://www.tivis.cz/…nic-pouzdro/
@Terina89 Právě proto jsem psala, že to nechci jako pevnej, nebo přenosnej pc.
Jde mi to, že když pojedu na cesty a za klienty abych tam měla max. vypočítající tabulku, abych nemusela brát z domu pc
@Jannys No ale pokud ho chces na cesty, tak bys tam mela mit i 3G síť a to do trojky podle mě neseženeš, do takové ceny jenom s wifi..
@Terina89Abych to upřesnila:Chtěla jsem tablet s klávesnicí protože tahat svůj ntb, kde jej používáme já a přítel se mi nechce.
Co potřebuji je to mít v tabletu mojí tabulku, kde ukazují klientům cenu za zvolenou službu. Internet mám pevně v mobilu.
Tak jako,,mít svojí tabulku" je dost širokej pojem, pokud potřebuješ dělat něco s databází a složitýmu vzorci v Excelu tak ti je tablet k ničemu.. pokud tam máš jen pár čísílek na ukazování tak je úplně jedno, co si koupíš a ani nepotřebuješ klávesnici