Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@MaruskaSt nemám tam ask ale qv6 nebo tak nějak, ale je někde skryt, protože jsem ho mezi programy ani v rozšíření prostě nikde nenašla
Zakladatelko, vyřešila jsi to nějak? Mě to dělá to samý. Neustále vyskakují nějáké hry, reklamy blikající, počítač je jako zpomalený. Co s tím? Antivirový program mám…
Za sebe doporučuji nainstalovat tento doplněk
https://chrome.google.com/…mgkkbiglidom?…
Jedná se o automatické blokování vyskakovacích oken, reklam před videi (pokud někdo kouká tak často jako j tak to uvítá) tzn. už neuvidíte zbytečné reklamní banery a jiné stupidní reklamy na stránkách, tzn. že brouzdáte a čtete jen to co skutečně chcete
Taky já radím kouknout se do „Ovládací panely“ x „programy a funkce“ nechat si vypsat vše co je nainstalované (prostě chvilku počkáte až se to zobrazí) a pak si dejte seřadit podle datumu, a od té chvíle kdy vás to zlobí mrkněte co se +- ten den nainstalovalo, pak budete vědět víc
Pokud někdo nechce odinstalovávat google chrome jen proto že tam má spoustu záložek (stejně jako já) tak stačí si tohle zálohovat (uložíte na plochu a na nově instalovaném prohlížeči pak dáte „importovat záložky“) Jednoduché A jak je již patrné - samotnou zálohu provedete tak, že dáte „exportovat záložky do html souboru“ - na plochu - kde následně opět načtete do „čistého“ prohlížeče
Ještě jsem neslyšel aby samotný google vyvolával připojení nebo odpojení k wi-fi síti, chyba bude někde jinde
Pokud někdo čučí jako já na youtube.com či na jiné servery kde taky vkládají reklamu do začátku do videa, sami uznáte že adblock je skvělá volba = )
@jannina1 mám adblock, a taky mi pomohlo v rozšíření tak všechno deaktivovat.. ted mám poměrně klid
Mám Windows 8, používám raději google, ale najednou se mi nechce vůbec otevřít… a kdy ano, tak se seká, nezobrazuje se všechno - třeba jen část a na zbytku obrazovky jsou kostičky. Mám i Explorer a tam je internet v pořádku, dělá to jen na googlu. Mám v noťasu Cleaner, takže přehlcený není, že by se tím zpomalil… nevím…
PORADÍTE??? díky ![]()
Já si stahovala na googlu prohlížeč kompatibilní s Windows 8, tak zkus
http://chrome-windows-8.en.softonic.com/
A jestli si ho už nějaký čas používala a až teď to začalo blbnout, tak ho odinstaluj a nainstaluj znovu…
Takže nakonec se počítač úplně sekl a museli jsem ho dát odborníkovi - pořádně ho vyčistila a zase jede… byl zaneřáděný informacemi. Způsobil to nějaký program… nerozumím tomu, tak nějak mi to laicky vysvětlil. v googlu ale problém nebyl… ani tam nebyl vir.
@ejinecka díky za rady.