Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, taky jsme to mela podobny, ale samo se to zacalo spravovoat po 9mesicich do porodu - jsem nekde cetla, ze jak dlouho trva tehotenstvi, tak dlouho trva potom rekonvalescence tela, nez se z porodu a tehu vzpamatuje - a po roce uz to blyo naprosto v pohode. A ted, 14mesicu po si ani jeden vubec nestezujeme a ted zacinam vetsinou ja.
Nesvimjak dlouho jsi po porodu a jak to bylo predtim, ale uvidis, urco se to spravi
Ahoj, u mě to bylo hodně podobné. Chtěla jsem sex, líbil se mi, ale začít…většinou vítězila únava, anebo právě to, že se mi do toho nechtělo.
Jak píše druhý anonym, nějak kolem 10m Adélky se to samo změnilo. Ale sama jsem o tomto mém „problému“ věděla a snažila se s tím něco udělat. Začala jsem se více věnovat příteli, překvapit ho dobrou večeří, otevřeli jsme si víno a pak už to šlo samo
Můžeš zkusit totéž ![]()
U nas casteji zacina manzel.
Ale kdyz mam chut, zacit neni problem. Vecere a dobre vino je vec krasna, ale u nas moc neproveditelna, pac jime v sest i se synem a pozdeji jeden z nas vetsinou pracuje a druhy neco dela po byte. Na romantiku dochazi az v posteli a to staci byt nahata nebo lehce odena a zacit manzu hladit a libat, on se vetsinou prida a pak to jde samo. ![]()
I kdyz se do zacatku musis nutit, stoji to za to! ![]()
Jinak chut muze snizovat i antikoncepce.
No tak u nás se velice osvědčila polštářová bitva, nebo lechtačka… Jde o to se pořádně uvolnit a nechat to plynout… Jo a to se tě asi netýká, ale úplná renesance sexuálního života je v okamžiku, kdy děti „vystěhuješ“ z ložnice, to by ses divila jak moc je to soukromí tím funilem navíc rušený…
no u nas jsem zacinala vetsinou ja, nejak to tak vyplynulo, manza si radsi pocka, nez aby to stalo za starou belu ![]()
ted co uspesne zvracim, nemam na sexx vubec chut, uz na nem vidim, ze to bude potreba
tak snad mi nejaky den bude dobre ![]()
Ahoj holky, potrebovala bych radu, od tehotenstvi a hlavne po porodu se snizil rapidne muj sexualni apetit. Uz me to docela stve,manzel me chape,ale rekl, ze uz na me nebude nalehat ze mam zacit sama,ale ja proste nevim jak
Proste to neni prirozene, ja to chci,ale i tak se do toho musim nutit. Pritom se mi to pak moc libi,ale zacit je muj problem. Jste dma hlavnim iniciatorem vy, nebo vase drahe polovicky??A jak vratit chut do sexu