Jak zaplatit do Polska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
148
22.10.12 21:53

Jak zaplatit do Polska

Dobrý den, prosím může mi poradit nějaká maminka, která nakupuje na Polském Allegru, zakoupila jsem botičky s doměním, že bych si pro to zašla do Polska na poštu-poste restante, ale prodejce nechce.Tak snad mi to pošle do ČR, ale chci to co nejrychleji zaplatit, přes banku jsou veliké poplatky, skoro jako cena bot :zed: má někdo zkušenost s placením a jak rychle to prodejci dojde? :roll: A ještě jsem někde četla, že prý se musí poslat více peněz, jelikož prodejci banka strhne za příjem peněz ze zahraničí, tak to mě to potom výde na trojnásobek ceny :zed: :zed:,prosím vždyt více lidí tam nakupuje, musí to nějak jít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2153
22.10.12 22:03

Co paypal? pokud ho prodejce má…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.10.12 22:25

Právě, že nemá, chce to pouze na účet :roll:,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
22.10.12 22:44

Ještě mě napadá platba složenkou z polské pošty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
22.10.12 22:48

:idea: Na to taky myslím, jako jednu z možností, ale nevím co tam mám říct pokud bych tam zašla a asi ty peníze by byly i rychleji u prodejce na účtu a nemusela bych posílat nic navíc,,,nevím právě jak to chodí jak se na tom allegru nakupuje to je můj první nákup :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
22.10.12 23:26

Pritel si chtel objednat z polska operku na motorku, ale pak to vzal radeji z ceska, taky by se mu to moc nevyplatilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
23.10.12 07:41

Do Polska jsem platila EUROGIREM na poště a ani nevím kolik se za to platilo ale v řádech desetikorun..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.10.12 10:20

Já mám doma složenku tu mezinárodní Z/A, ale všude čtu, že to trvá i 3týdny než ty peníze dojdou, zajdu se tedy zeptat na to EUROGIRO, protože přítel je po noční a na vlak se mi dnes do Polska nechce, k nim na poštu. :?
Almira-Alm prosím a neposílala jste žádné peníze navíc :?: třeba nechtěly po vás potom za to že jim strhly, že přijaly zahraniční peníze :?: Bylo to bez problému a jak dlouho šly penízky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
23.10.12 10:37

@lusess rozhodně nic navíc jsem neplatila. A šli v řádech dnů.. Nejlépe poradí na poště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.10.12 10:57

Moc děkuji zajdu na tu poštu a snad mi nepřijde až dojdou peníze email, že mám poslat ještě 50zl, že mu strhly z účtu za příjem ze zahraničí :nevim: uvidím, ale děkuji tak to pošlu dnes to co mám tím EUROGIREM -to je jistě rychlejší než ta složenka Z/A :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.10.12 11:49

Tak jsem na té poště vyřídila 8o, paní mi řekla, že to složenkou by to šlo měsíc a EROGIREM do Polska to nejde, že jestly chci western union, :nevim: a jsem tam kde jsem byla :nevim: asi zaplatím to někde v bance a jestly prodejce bude chtít něco navíc tak zase a vyjde mě to 4krát dráž, protože už fakt :nevim:,ještě uvidím jak mi výde zajet do Polska pokud by mě někdo zavez, jinak :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
23.10.12 11:50

To je zajímavé.. Eurogirem jsem do Polska platila.. Je to tedy dva roky zpět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
23.10.12 11:54

Já jsem to říkala paní, ale prý to nejde, že tam Polsko zadané nemají :evil: a bylo by to tam do 4 dnů no,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák