Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj
potřebuju poradit, sháním parfém, měla jsem CK One, jenže mi přestal vonět, takže něco na způsob ck one, nesladké, lehounké, nevtíravé, nepodminujici migrénu, základ as citrus.. A pokud víte, jak se dostaat k testerum v minibaleni, abych nemusela do obchodu, kde nic necitim, protoze tam voni pate pres devate a akorat me boli hlava
Doporučuju net obchod elnino parfémy- mají tam spostu vzorků, ale platí se poštovné, takže je lepší vzít vzorky spolu s nějakým parfémkem..jinak lehounká vuně je lanvin eclat ![]()
@valina1 píše:
Doporučuju net obchod elnino parfémy- mají tam spostu vzorků, ale platí se poštovné, takže je lepší vzít vzorky spolu s nějakým parfémkem..jinak lehounká vuně je lanvin eclat
Presne tú som chcela odporučiť, mám ju roky a ešte sa mi neprevoňala. Je jemná, svieža a čistá a podľa mňa aj žensky príťažlivá.
Možno aj Dolce Gabbana Light Blue je dobrá voľba, tú mám tiež, ale používam ju menej.
Ešte mi napadá Chloé, ten je tiež jemný, Bvlgari Crystalline Omnia, Salvatore Ferragamo Incanto shine, aj tieto sú jemné. ![]()
Zkus od firmy Cacharel parfém Noa.
je příjemný, jemný, nevtíravý.
používám ho už asi 8 let. vždy zkusím i nějaký jiný, ale k Noa se pořád vracím. takže ho mám stále doma a sem tam vlastně použiji i nějakou jinou vůni.
Já miluju Davidoff Cool water - v dámském i pánském provedení ![]()
@Lucienkaaa píše:
Já miluju Davidoff Cool water - v dámském i pánském provedení
tu ma tchyne
Mo jak už tu psali DG light blue nebo já ráda používám Chanel Chance - tu lehčí vrzi EAU Freiche
Za mě Dolce & Gabbana- Light blue. Krásná, vůně, lehká, citrusová. ![]()
@jizvíková píše:
tu ma tchyne
Takže to asi neklapne
Taky bych nechtěla vonět jako tchýně ![]()
Hned při čtení názvu mě napadl tady ten http://www.parfemy-elnino.cz/…y-baby-touch
Lacoste pour femme taky miluju
pak mám tedy ještě dost oblíbený Vesrace Vanitas. Ale ze svěžích není špatný teď nový Calvin Klein Aqua Woman. ![]()
Ale vyloženě citrusovky moc nemusím.