Reklamace bot v Deichamnnu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3624
16.10.12 18:26

Reklamace bot v Deichamnnu

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s reklamací bot v Deichmannu? Na konci května jsem si tam koupila značkové tenisky za 800,– a dneska jsem si musela koupit nové boty, protože mám úplně rozlepenou podrážku na patě a rozlepené a popraskané boky obou bot. Tak teď přemýšlím, jestli má cenu tam s nimi chodit nebo ne, 800,– není zrovna málo a po 4 měsících jsou boty na vyhození :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
16.10.12 18:28

Já dobrou, ale už je to pár let zpátky.. Koupila jsem si kozačky a za pár dní se mi urval zip - vrátili mi hned peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
16.10.12 18:31

Já jsem si minulý rok na podzim kupovala kozačky a na jaře jsem je byla vrátit (urval se mi zip a rozlepila podrážka). Prodavačka mi okamžitě dala vybrat buď nějaký jiný boty nebo vrácení peněz, což mě potěšilo… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 18:32

Já jsem tam šla reklamovat boty, který jsem měla jednou na sobě a kravka mi řekla, že pokud jsem je měla na sobě už nejdou vrátit, a jak mám teda zjistit, že mě tlačí? blbouni :cert:

• Citovat
  • Upravit
2190
16.10.12 18:35

Já dobrou, hned mi vrátily penízky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.10.12 18:36

@Sylviii vyzkoušet v obchodě? pokud nemají vadu tak ti je nevyreklamují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
16.10.12 18:38

Určitě to zkus. Já jsem s tím také nikdy problém neměla.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
16.10.12 18:38

Tak to jste mě potěšily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 18:39

@spiky01 v obchodě jsem je vyzkoušela, ale tam mě netlačili až po delší době chození, mi nestačí se párkrát projít

• Citovat
  • Upravit
12262
16.10.12 18:42

Já tam dala do reklamace lodičky, ulomil se mi podpatek no přiznám že mojí vinou nechala jsem nohu na eskalátoru v díře a normálně mi touznali nebyl problém. problém jsem měla s botama spíš u john garfield, tam byli nechutní řekli že je manža moc tlustý na pánské boty(měl 90 kg) no příšernost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.12 18:43
@Sylviii píše:
@spiky01 v obchodě jsem je vyzkoušela, ale tam mě netlačili až po delší době chození, mi nestačí se párkrát projít

Tak mě by zas nenapadlo chtít reklamovat to, že jsem si špatně vybrala boty. V tomto případě netřeba urážet prodavačku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 18:46

@jajul ještě v obchodě mi sedly, takže klid :D

• Citovat
  • Upravit
12262
16.10.12 18:50

@Sylviii a tos je měla doma nebo jsi s nima byla i venku? pokud jsi s něma chodila po venku tak je to jasný že je nikdo nazpět nechce. pokud doma tak je divný že ti je nevzali, já tam boty vracela protože mi manžel koupil špatné(jel je koupit na základě mého popisu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.10.12 18:51

@Sylviii tak já jsem schopná v obchodě jedny boty zkoušet i pul hodiny, abych věděla že mi opravdu sedí, pokud chceš zboží vyměnit kvuli velikosti tak musí být nepoužité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 18:54

@martulkasloník měla jsem je jen doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat