Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nakupoval někdo přes net ve Feedo.cz
Jak ste byli spokojení a jde reklamovat?
Přes Feedo jsem kupovala bezmála jeden rok od kosmetiky přes jídlo - všechno… Já byla spokojená moc, ceny tam měli dobrý a za body ve věrnostním programu jsem kupovala nejake mnaminy navic… ![]()
Ja doporucuji…jen s reklamaci nemam zkusenost - nastestí ![]()
Taky jsem párkrát nakupovala a spokojenost, reklamaci nevím, nebylo třeba cokoliv reklamovat. A pokud máš blízko jejich výdejní místo, tak není problém ani s osobním odběrem i když ho nikde moc neprezentují.
@j.a.n.i1 kde maj ty výdejní místa
Že bych ušetřila za poštovné
Já od nich taky dost brala - kaše, kosmetiku… reklamovat nebylo co. Zboží bylo dobře zabalené, takže k poškození fakt dojít nemohlo. Poštovné jsem měla zdazma při nákupu nad 2000 - jestli to tak mají pořád nevím. Naposledy jsem kupovala loni.
Já od nich taky dost brala - kaše, kosmetiku… reklamovat nebylo co. Zboží bylo dobře zabalené, takže k poškození fakt dojít nemohlo. Poštovné jsem měla zdazma při nákupu nad 2000 - jestli to tak mají pořád nevím. Naposledy jsem kupovala loni.
Ahojky, s feedo.cz jsem hodne spokojena. Vse prijde pekne zabalene, cey jsou v akcich vic nez dobte. Odberny misto vim ze maji na Praze 10 a na Praze 2.
@j.a.n.i1 bohužel je to moc daleko a četla sem že nemůžu platit na místě, ale musím dopředu
@dajka16 Jojo, koukám, že to máš maličko z ruky
Jinak já vždycky platila kartou včetně poštovného a rovnou tam vždy měli tu vratku poštovného připravenou…
Kupovala jsem tam…dokud se ceny u nich nevyšplhaly výše než ceny v obchodech (a to i bez akce)
Teď už je poštovné zdarma při nákupu nad 2500,–Kč.,nebo při koupi plínek.
Objednávala jsem kaše 1+1 zdarma - bohužel jsem objednla asi 6druhů a ty dorazily každý jiná (dle objednávky),ale ty zdarma byly všechny meruňkové (je možné si vybrat, ale vždy jsou stejné).
To mě docela mrzí.
Napsala jsem to do recenze a bylo mi odpovězeno, že to uvedeno u výrobku, ale je tam napsáno - Kupte tento výrobek a 1 získáte zcela zdarma! Produkt zdarma se vloží do košíku automaticky.
Tak pokud objednám kakaovou kaši, čekala bych dvě kakaové
.
Z tohoto důvodu nekupuji ani na MALLu. K čemu mi je šest kaší se stejnou příchutí ![]()
Na co jsem čučela jak tatar, byla přesnídávka švestková.
Devět kusů za 111,–Kč
. Kupovala jsem ji u nás v lékárně a platila 28,–Kč za JEDNU
.
Nakupovala jsem UM a jednou jsem reklamovala že poslali o krabici méně a nebyl problém. jinak vždy vše v pořádku.
Ja pred dvema tydny nakupovala pro maleho pliny, vlhcenky, kasicky, cajiky, susenky atp a byla jsem teda moc spokojena… mela jsem dopravu zdarma a jeste mi to tam nabizelo ruzne kase a jidla zdarma nebo za symbolickou cenu, u kterych koncila garancka, takze ja doporucuju ![]()
Nakupuju tam docela pravidelně, ceny super a za nasbírané body se dá taky hodně získat. Většinou nakupuju když mají nějaké akce a vyplatí se to i s poštovným. Neměla jsem zatím problém.