Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky,
zajímá mě, jestli nejsem sama
Když jsem v létě pět minut před začátkem kampaně na Fashion Days seděla celá nervní u máminýho noťasu, ťukala si na čelo
Když jsem po sedmi minutách nahlas spekulovala jestli si mám koupit tenhle náhrdelník a k tomu ještě tenhle přívěsek na náramek anebo i tenhle prstýnek mojí oblíbené značky šperků, přišla ke mě a úplně vážně mi řekla, že bych měla zajít za nějakým odborníkem, že to není normální
Ale já si myslím, že to normální je, jsme ženský a jsme marniví, nakupujeme a pořád nemáme co na sebe, máme 30 párů bot a to je málo.. máme desítky rtěnek a každý den si lámeme hlavu nad tím, který odstín zvolit, máme tolik kabelek, že pomalu vytlačují ostatní oblečení ze skříně
a takhle bych mohla pokračovat
Doufám, že tu budou samé spřízněné duše a můžem pokecat kde nakupujem, odkud objednáváme fakt pěkný věcičky a pokecáme o svých vášních
![]()
Omlouvam se, ze lezu, ale asi nejsem zenska
silene nenavidim nakupovani ![]()
@palapa tak to tě musí chlapi milovat, že neutrácíš a nestojíš ráno před skříní plnou hadrů a nekřičíš, že nemáš co na sebe
Ale proč ne? Každá jsme jiná, třeba není tak hrozný, když nějaká ženská nesnáší nakupování, mnohem divnější je, když nakupování miluje chlap a má víc hadrů, bot nebo já nevim čeho, než ženská…to je fakt děs
![]()
Tak to kricim stejne, ze nemam co na sebe
jenze me moda neoslovila, pak delam v obchode a ted kdyz jdu nakupovat, skoncim u detskyho a v hrackarstvi
ale jednou me to chytlo a koupila jsem si troje boty za jeden den
coz je pokrok ![]()
@palapa
tak to tleskám za ty boty, něco v tobě bude, jinak bys troje nekoupila
Já taky když mě chytne nakupovací a jsem zrovna v dětském, tak nakoupím na malýho pomalu za stejný peníze jako na sebe
Záleží kde jsem a co mám náladu nakupovat
Páč když sedím doma u netu, nakupuju přes net, když jsem venku, nakupuju venku, prostě za každých okolností, nic mě nezastaví
![]()
Ja to mam trosku jinak, ja totiz nemam rada obchodaky a miluju nakupovani pres net… je to vzdy trosku s prekvapenim, ale neodolavam nekterym ‚supervyhodnym‘ nabidkam ![]()
@slunicko83
asi jsem taky divná baba, ale zas jinak. Nesnáším například kabelky, neumím to nosit. Přskáží mi to, drncá při chůzi, divně to za mnou vlaje, furt to musím hlídat.
Takže batoh. Prstýnky - nemám ani jeden krmo toho že semi pod nimi dělal ekzém, tak jsem je musel stále sundávat při nádobí nebo venku na zahrádce. Jenže jsem je pokládala na různá místa a pak zapomínala kde to bylo. Takže neee.Boty na podpadku - nemám ani jedny - vždyt se na tom nedá chodit. Potřebuju se dopravovat zbodu A do bodu B pokud možno rychle a bezpečně, bud s děckem v náručí nebo s kočárem. Líčení ANO ale umírněné. Žádné množství rtěnek,30 párů bot??Proboha na co? Mám jen dvě nohy ne? A kam bych je asi tak dala? Vždyt po zimě bych nevěděla co jsem měla v létě. Takže - botasky, pohorky. A tak by se dalo pokračovat ještě hodnou chvíli… ![]()
Takže za mě - ano-tvoje máma má pravdu.Sory.
@slunicko83 píše:
@palapa![]()
tak to tleskám za ty boty, něco v tobě bude, jinak bys troje nekoupila
![]()
Já taky když mě chytne nakupovací a jsem zrovna v dětském, tak nakoupím na malýho pomalu za stejný peníze jako na sebe
Záleží kde jsem a co mám náladu nakupovat
![]()
Páč když sedím doma u netu, nakupuju přes net, když jsem venku, nakupuju venku, prostě za každých okolností, nic mě nezastaví
![]()
Ahoj, kde nakupuješ nejradši přes net?
@jitkabokule Jéééé tak jsme na to úplně ale úplně stejně
prstýnek mám teda snubní
sukni nemám žádnou a ani šaty nakupování oblečení a bot fakt s duše nenávidím
![]()
@palapa no zase tak strašný to není, aby to ohrožovalo náš rozpočet takže chudák není
Dokonce říká, že se mu to líbí, že jsem fakt typická ženská ![]()
@dada12 ahoj, to je různý, podle toho co zrovna potřebuju, třeba kabelky jedině na Sbazaru od holek co je dováží z USA, Itálie apod.- sice čekám, ale pak to stojí za to, páč jsou většinou od nerozeznání od originálů
Na Fashion days nakupuju nejvíc šperky mé oblíbené značky, páč je mají zhruba 3× do roka se 70% slevou, taky tam kupuju značkové hodinky za velice nízké ceny. No taky na aukru čas od času něco koupím, třeba i na malýho, to záleží
Kosmetiku proti vráskám tam kupuju taky když se nedostanu do kamennýho obchodu
A teď jsem si poprvé objednala přes berslevu.cz i boty, tak uvidíme ![]()
Já jsem za posledních 10 dní prolezla snad všechny obuvi a jsem z těch bot fakt nešťastná. Vše na podpatku, klínu, důchodky a kozačky co nosila moje máma
Chtěla jsem podzimní boty, ale kašlu na to a donosím svoje Mustangy, koupím si až kozačky, ty jsem viděla hezký. Nenávidím podpatky, nejsem sama, ale na nás se nějak v letošních kolekcích moc nemyslelo ![]()
Oblečení kupuju jak kdy, každej měsíc si určitě něco koupím, stejně tak dětem nebo manželovi. Kabelku mám jednu, ale teď si chci koupit novou ![]()
Šperky mám jen ocelové naušnice, řetízek od rodičů za maturitu a snubní prstýnek a stříbrný hodinky.
Líčení mám jen stíny, oční tužku a řasenku, rtěnky z duše nenávidím…
Vůni mám jednu…
Myslím, že to nepřeháním, nákupy mám ráda, ale střídmě. Třeba víc než z hadrů mám radost z něčeho z Ikey ![]()
Příspěvek upraven 15.10.12 v 07:48
@jitkabokule píše:
@slunicko83
asi jsem taky divná baba, ale zas jinak. Nesnáším například kabelky, neumím to nosit. Přskáží mi to, drncá při chůzi, divně to za mnou vlaje, furt to musím hlídat.Takže batoh. Prstýnky - nemám ani jeden krmo toho že semi pod nimi dělal ekzém, tak jsem je musel stále sundávat při nádobí nebo venku na zahrádce. Jenže jsem je pokládala na různá místa a pak zapomínala kde to bylo. Takže neee.Boty na podpadku - nemám ani jedny - vždyt se na tom nedá chodit. Potřebuju se dopravovat zbodu A do bodu B pokud možno rychle a bezpečně, bud s děckem v náručí nebo s kočárem. Líčení ANO ale umírněné. Žádné množství rtěnek,30 párů bot??Proboha na co? Mám jen dvě nohy ne? A kam bych je asi tak dala? Vždyt po zimě bych nevěděla co jsem měla v létě. Takže - botasky, pohorky. A tak by se dalo pokračovat ještě hodnou chvíli…
Takže za mě - ano-tvoje máma má pravdu.Sory.
Krom kabelek (jednu totiž mám
) a jednoho páru bot na podpatku (který nenosím
) jako bys psala o mně
ano, oblečená chodím, ale nakupuju hodně střídmě a nemám potřebu z každé své výplaty (natož té chlapov) utrácet x tisíc za nejnovější módní úlety. Na co…
když mě něco zaujme, tak si to koupím. Takže asi tak.
@Seizdra ale jo holky, každá jsme jiná. Rozhodně vás neodsuzuju, je spíš zajímavý, že dovedou být ženské tak strašně rozdílné. Každá máme jiné priority, zájmy, to je jasný
Já třeba podpadky nosím, protože jsou ženské a já jsem ženská a chci aby to bylo vidět
Taky mám po porodu ještě pár kilo navíc a 1 cm podpadku rovná se 1 kilo méně, takže s oblibou nosím i 10ti centimetrové, protože prostě dělají štíhlejší nohy a celou postavu celkově
Samozřejmě je nenosím když jdu s kočárem
Kabelek mám taky spoustu, protože každá kabelka se hodí k něčemu jinému, kdybych měla např. dvě, tak se zblázním
Ale každá to máme jinak, znám holky, který ulítávaj na Ikee a obchodech s bytovýma doplňkama např., pak jsou lidi, co ulítávají na jídle a utrácí za strašně drahý potraviny, lidi co ulítávaj na knížkách…jedna kamarádka ulítává na kočárech pro děti a pořád kupuje a vyměňuje
Je to prostě strašně zajímavý, chtěla jsem vědět kolik je tu shopaholiků jako já ![]()