Shopaholici, jste tu?

1048
14.10.12 23:29

Shopaholici jste tu?

Ahoj holky,

zajímá mě, jestli nejsem sama :D Když jsem v létě pět minut před začátkem kampaně na Fashion Days seděla celá nervní u máminýho noťasu, ťukala si na čelo :D Když jsem po sedmi minutách nahlas spekulovala jestli si mám koupit tenhle náhrdelník a k tomu ještě tenhle přívěsek na náramek anebo i tenhle prstýnek mojí oblíbené značky šperků, přišla ke mě a úplně vážně mi řekla, že bych měla zajít za nějakým odborníkem, že to není normální :D Ale já si myslím, že to normální je, jsme ženský a jsme marniví, nakupujeme a pořád nemáme co na sebe, máme 30 párů bot a to je málo.. máme desítky rtěnek a každý den si lámeme hlavu nad tím, který odstín zvolit, máme tolik kabelek, že pomalu vytlačují ostatní oblečení ze skříně :D a takhle bych mohla pokračovat :D Doufám, že tu budou samé spřízněné duše a můžem pokecat kde nakupujem, odkud objednáváme fakt pěkný věcičky a pokecáme o svých vášních :D :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
14.10.12 23:37

Omlouvam se, ze lezu, ale asi nejsem zenska :-D silene nenavidim nakupovani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
14.10.12 23:41

@palapa tak to tě musí chlapi milovat, že neutrácíš a nestojíš ráno před skříní plnou hadrů a nekřičíš, že nemáš co na sebe :D :D Ale proč ne? Každá jsme jiná, třeba není tak hrozný, když nějaká ženská nesnáší nakupování, mnohem divnější je, když nakupování miluje chlap a má víc hadrů, bot nebo já nevim čeho, než ženská…to je fakt děs :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
14.10.12 23:43

Tak to kricim stejne, ze nemam co na sebe :-D jenze me moda neoslovila, pak delam v obchode a ted kdyz jdu nakupovat, skoncim u detskyho a v hrackarstvi :-D ale jednou me to chytlo a koupila jsem si troje boty za jeden den :-D coz je pokrok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
14.10.12 23:49

@palapa :potlesk: :potlesk: tak to tleskám za ty boty, něco v tobě bude, jinak bys troje nekoupila :D :D Já taky když mě chytne nakupovací a jsem zrovna v dětském, tak nakoupím na malýho pomalu za stejný peníze jako na sebe :) Záleží kde jsem a co mám náladu nakupovat :) :) Páč když sedím doma u netu, nakupuju přes net, když jsem venku, nakupuju venku, prostě za každých okolností, nic mě nezastaví :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
15.10.12 03:50

Chudak manzel :) ten musi mit radost, vid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
15.10.12 06:06

Ja to mam trosku jinak, ja totiz nemam rada obchodaky a miluju nakupovani pres net… je to vzdy trosku s prekvapenim, ale neodolavam nekterym ‚supervyhodnym‘ nabidkam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
15.10.12 06:36

@slunicko83
asi jsem taky divná baba, ale zas jinak. Nesnáším například kabelky, neumím to nosit. Přskáží mi to, drncá při chůzi, divně to za mnou vlaje, furt to musím hlídat. :jazyk: Takže batoh. Prstýnky - nemám ani jeden krmo toho že semi pod nimi dělal ekzém, tak jsem je musel stále sundávat při nádobí nebo venku na zahrádce. Jenže jsem je pokládala na různá místa a pak zapomínala kde to bylo. Takže neee.Boty na podpadku - nemám ani jedny - vždyt se na tom nedá chodit. Potřebuju se dopravovat zbodu A do bodu B pokud možno rychle a bezpečně, bud s děckem v náručí nebo s kočárem. Líčení ANO ale umírněné. Žádné množství rtěnek,30 párů bot??Proboha na co? Mám jen dvě nohy ne? A kam bych je asi tak dala? Vždyt po zimě bych nevěděla co jsem měla v létě. Takže - botasky, pohorky. A tak by se dalo pokračovat ještě hodnou chvíli… ;)
Takže za mě - ano-tvoje máma má pravdu.Sory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
15.10.12 06:54
@slunicko83 píše:
@palapa :potlesk: :potlesk: tak to tleskám za ty boty, něco v tobě bude, jinak bys troje nekoupila :D :D Já taky když mě chytne nakupovací a jsem zrovna v dětském, tak nakoupím na malýho pomalu za stejný peníze jako na sebe :) Záleží kde jsem a co mám náladu nakupovat :) :) Páč když sedím doma u netu, nakupuju přes net, když jsem venku, nakupuju venku, prostě za každých okolností, nic mě nezastaví :D :D

Ahoj, kde nakupuješ nejradši přes net?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
15.10.12 07:03

@jitkabokule Jéééé tak jsme na to úplně ale úplně stejně :potlesk: :mrgreen: prstýnek mám teda snubní :) sukni nemám žádnou a ani šaty nakupování oblečení a bot fakt s duše nenávidím :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.10.12 07:32

@palapa no zase tak strašný to není, aby to ohrožovalo náš rozpočet takže chudák není :) Dokonce říká, že se mu to líbí, že jsem fakt typická ženská :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.10.12 07:36

@dada12 ahoj, to je různý, podle toho co zrovna potřebuju, třeba kabelky jedině na Sbazaru od holek co je dováží z USA, Itálie apod.- sice čekám, ale pak to stojí za to, páč jsou většinou od nerozeznání od originálů :D Na Fashion days nakupuju nejvíc šperky mé oblíbené značky, páč je mají zhruba 3× do roka se 70% slevou, taky tam kupuju značkové hodinky za velice nízké ceny. No taky na aukru čas od času něco koupím, třeba i na malýho, to záleží :D Kosmetiku proti vráskám tam kupuju taky když se nedostanu do kamennýho obchodu :D A teď jsem si poprvé objednala přes berslevu.cz i boty, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
15.10.12 07:46

Já jsem za posledních 10 dní prolezla snad všechny obuvi a jsem z těch bot fakt nešťastná. Vše na podpatku, klínu, důchodky a kozačky co nosila moje máma :roll: Chtěla jsem podzimní boty, ale kašlu na to a donosím svoje Mustangy, koupím si až kozačky, ty jsem viděla hezký. Nenávidím podpatky, nejsem sama, ale na nás se nějak v letošních kolekcích moc nemyslelo :nevim:

Oblečení kupuju jak kdy, každej měsíc si určitě něco koupím, stejně tak dětem nebo manželovi. Kabelku mám jednu, ale teď si chci koupit novou ;)

Šperky mám jen ocelové naušnice, řetízek od rodičů za maturitu a snubní prstýnek a stříbrný hodinky.

Líčení mám jen stíny, oční tužku a řasenku, rtěnky z duše nenávidím…

Vůni mám jednu…

Myslím, že to nepřeháním, nákupy mám ráda, ale střídmě. Třeba víc než z hadrů mám radost z něčeho z Ikey ;)

Příspěvek upraven 15.10.12 v 07:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.10.12 07:48
@jitkabokule píše:
@slunicko83
asi jsem taky divná baba, ale zas jinak. Nesnáším například kabelky, neumím to nosit. Přskáží mi to, drncá při chůzi, divně to za mnou vlaje, furt to musím hlídat. :jazyk: Takže batoh. Prstýnky - nemám ani jeden krmo toho že semi pod nimi dělal ekzém, tak jsem je musel stále sundávat při nádobí nebo venku na zahrádce. Jenže jsem je pokládala na různá místa a pak zapomínala kde to bylo. Takže neee.Boty na podpadku - nemám ani jedny - vždyt se na tom nedá chodit. Potřebuju se dopravovat zbodu A do bodu B pokud možno rychle a bezpečně, bud s děckem v náručí nebo s kočárem. Líčení ANO ale umírněné. Žádné množství rtěnek,30 párů bot??Proboha na co? Mám jen dvě nohy ne? A kam bych je asi tak dala? Vždyt po zimě bych nevěděla co jsem měla v létě. Takže - botasky, pohorky. A tak by se dalo pokračovat ještě hodnou chvíli… ;)
Takže za mě - ano-tvoje máma má pravdu.Sory.

Krom kabelek (jednu totiž mám :D) a jednoho páru bot na podpatku (který nenosím :D) jako bys psala o mně :D ano, oblečená chodím, ale nakupuju hodně střídmě a nemám potřebu z každé své výplaty (natož té chlapov) utrácet x tisíc za nejnovější módní úlety. Na co… :nevim: když mě něco zaujme, tak si to koupím. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
15.10.12 07:55

@Seizdra ale jo holky, každá jsme jiná. Rozhodně vás neodsuzuju, je spíš zajímavý, že dovedou být ženské tak strašně rozdílné. Každá máme jiné priority, zájmy, to je jasný :D Já třeba podpadky nosím, protože jsou ženské a já jsem ženská a chci aby to bylo vidět :D Taky mám po porodu ještě pár kilo navíc a 1 cm podpadku rovná se 1 kilo méně, takže s oblibou nosím i 10ti centimetrové, protože prostě dělají štíhlejší nohy a celou postavu celkově :D Samozřejmě je nenosím když jdu s kočárem :) Kabelek mám taky spoustu, protože každá kabelka se hodí k něčemu jinému, kdybych měla např. dvě, tak se zblázním :D Ale každá to máme jinak, znám holky, který ulítávaj na Ikee a obchodech s bytovýma doplňkama např., pak jsou lidi, co ulítávají na jídle a utrácí za strašně drahý potraviny, lidi co ulítávaj na knížkách…jedna kamarádka ulítává na kočárech pro děti a pořád kupuje a vyměňuje :D Je to prostě strašně zajímavý, chtěla jsem vědět kolik je tu shopaholiků jako já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák