Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky
nepište zakladatelce, že nenakupujete rády a jak jste střídmé. To je pak vlákno o ničem, než se člověk dostane k tomu, co ho zaujalo na nadpisu.
@janinkaz tak mrkni na net na boty, vím, že není nad to si je vyzkoušet, ale třeba narazíš na nějaký co se ti budou líbít. Já si minulý týden objednala od Schollu na berslevu.cz zimní botky bez podpadku a klínu, prostě pohodlné s kožíškem. Mám vel. 41, takže mám spíš problém s tím, že i když se mi většina bot líbí, nemají je v mé velikosti…no ale stejně mám doma 30 párů, co naplat
![]()
Jo a rtěnky jsem nenosila taky vůbec asi do dvaceti let, kdy jsem se poprvé namalovala na nějakej ples výraznou rtěnkou a někdo mi tenkrát řekl, ať si maluju rty, že mi to strašně sluší, no a od tý doby jako by se to převrátilo a začalo se mi to taky líbit ![]()
Na netu boty kupuju jen předem ozkoušené, nesedí mi vše, ale díky za tip ![]()
@dada12 dík
ale já jsem v pohodě, bylo mi totiž úplně jasný, že tenhle nadpis vyprovokuje samozřejmě i druhou stranu
Akorát je fakt, že jsem čekala větší příliv shopaholiček a že tady rozjedem diskuzi o botách, kabelkách atd. kolik jich kdo má, jaké značky, neznačky, kdo kde nakupuje atd… Tak snad se ještě dočkám
![]()
Víš co? Strašně ráda si prohlížím Asos, ale tam se asi nedá nakupovat viď?
@janinkaz mam to uplne stejne..Jsem z toho nestastna, ze si nemuzu koupit zadne boty..Podpatky nesnasim, boli me z toho nohy a vsude samej klinek, podpatek
A to nedelam nic jineho, nez 5 dni chodim po obchodech a ja chodit po obchodech nesnasim ![]()
K zakladatelce..nakupuji velmi rada, ale na netu, obchody nesnasim, nemam rada vsude tech lidi, jak se to tam vsude mota, leze mi to na nervy. Takze si nakoupim vklidku doma u pocitaci a u kavicky ![]()
Existuje tady uzavřena skupina, takže ty největší shopaholicky uz jsou tam!
@kačka25 píše:
Existuje tady uzavřena skupina, takže ty největší shopaholicky uz jsou tam!
Tak to já tam chci ale!
Tak já mám největší úchylku na sprchování - stabilně mám vytaženo tak min.8 sprch. gelů, nejradši mám yves rocher, vichy, saloos… v eshopu yves rocher nechávám pravidelně slušný průvan. Pěkné boty mi bohužel po přestěhování na vesnici stojí nepoužité v komoře. Přešla jsem celkově na pohodlné a funkční oblečení a pro změnu mám teď v oblibě tepláky. Ne ty klasické švestkáče s gumou dole, dneska i naštěstí tepláky dokážou být celkem slušivé. Nejradši kupuju Litex (mám tak sedmery) - super na sport a vycházky. No abych to zkrátila, nakupování mě fakt baví, naštěstí nemám teď příležitosti a tak se pomalu léčím ![]()
Ahoj, tak já tě trošku podpořím:-) dokud jsme neměli malou, tak jsem si minimálně jednou týdně domů něco přinesla, nejraději botyyyyyy:-)…pracovala jsem v centru města, takže stačilo jít domů z práce…No a teď se mi to trošku posunulo, že na sebe kupuju spíš hodně kvalitní, co vydrží…ale na malou:-( to jsem jak utržená. Přijde mi, že prostě všechno potřebuje;-) nejen oblečky, ale i hračky, nosítka…Ale já si to nevyčítám, prostě mě to baví…A samozřejmě jak jsem doma, tak net:-) teď si zrovna ujíždím na biobavlně, protože je to pro to naše mimi URČITĚ nejlepšì:-)
@dada12 píše:
Holkynepište zakladatelce, že nenakupujete rády a jak jste střídmé. To je pak vlákno o ničem, než se člověk dostane k tomu, co ho zaujalo na nadpisu.
Já myslím, že zakladatelka je v pohodě a netrápí jí to ![]()
Ráda nakupuju přes net, teď mě zaujal www.hyperoutlet.cz tam jsem nakoupila dost na dcerku a boty pro chlapa. Na mě tam toho moc nemají (vzhledem k mojí váze), ale věci se mi tam líbí. Na kabelky nejsem, ale bot bych si tam vybrala víc, protože to nejsou jen modely na jehlách
Jinak nákupy v obchoďácích fakt nesnáším, vadí mi tam lidi, co se přehrabujou a přetahujou, když je něco výrazně zlevněné
Kamarádky dcerce přišlápla paní v honu za botičkama ruku a ještě jí vynadala… přes net to mám v klidu.
Ahoj holky, tak já můžu o sobě říct, že jsem závislá na nakupování. Každý den koukám na net na kabelky, boty oblečení, ale musím se teda přiznat, že teď většinu času strávím nad dětskýma věcma. Chtěla bych nejradši všechno co se mi líbí, ale musím se krotit. Ale ten pocit když si koupíte něco co se Vám fakt líbí nebo to zrovna není nejlevnější, sice chvíli nějaký výčitky jsou, že jste peníze mohly uštřit na něco jinýho, ale cooo žijeme jen jednou tak si musíme dopřát..
![]()
Tak já se taky přidávám
Nejradší nakupuju na netu, asi nejvíce na ebayi, občas i na jiných zahraničních stránkách. Z českých jsou to fashion days, stilago, bigbrands, hodně i na MMB atd. Všichni doručovatelé z PPL a ČP už mě znají
, není týden, kdy by nedorazil nějakej balíček. Manžel ze mě občas roste, ale já si nemůžu pomoct. Celkem jsem se nasmála při poznámce na co mít doma x párů bot? No já mám třeba každou sezónu překvapení, co se u mě v botníku všechno najde. Mám přes 60 párů bot, nechala jsem si na ně vyrobit skříň na míru. Když to viděla tchyńka, myslela jsem, že ji odvezou ![]()