Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kdyz si poridis doplnek ve stejne hnede, tak si myslim, ze ok… Kabelku, salu…
Podle mě hnědé boty vypadají daleko lépe než černé a snáz se kombinují. Černá barva je sice praktická, ale poměrně často působí dost tvrdě, hlavně ženy mezi 30 a 40 hodně zestařuje.
Takže za mě mají hnědé boty jedničku s hvězdičkou, české ulice jsou až moc černé. Jinak ke kabátku se bude hodit, neboj. Zkus je když tak doplnit kabelkou ve stejném odstínu hnědé, ale nemusí být.
Také tápu v kombinaci s oblečením. Koupila jsem si hnědý kožený kabátek. K němu by se mě libily hnědé vyšší kozačky. Ale nyní jsem přemýšlela, jakou koupit zimní bundu. Líbila se mě taková antracitová, ale nevěděla jsem, zda je to dobrý nápad, že k ní by se asi více hodily černé boty. A já bych nerada kupovala dvoje. A jak to tady čtu, tak to vypadám, že kombinace černé a hnědé je možná? Nebo mám radši pokukovat po béžové bundě? Že bude taková teplejší barva?
Jak ráda bych měla dar kombinovat, hodně by mě to pomohlo.Ale ten buď je, nebo není. Něco se dá naučit, ale takové to kouknout a vidět má jen někdo.
Hnědé boty jdou k téměř každé bundě, pokud je navíc doplníš hnědou kabelkou. Je opravdu zbytečné si ke každému kabátu a bundě kupovat nové boty (to bych měla v botníku asi 20 zimních bot).
Kombinace černé a hnědé lze, samozřejmě vždy záleží na odstínu.
Jen taková poznámka off topic: holky, koukaly jste se někdy v zimě kolem sebe? Že všichni chodí v černé? Co takhle i z toho důvodu si třeba koupit právě tu světlejší bundu?
Když si nejste jisté s kombinováním barev, tak je zkuste k sobě přiložit. Když se vám to na první pohled nebude líbit, tak je to špatně.
Určitě se dají hnědé boty kombinovat líp, než černé. Hnědá se krásně snáší třeba s červenou, rezavou, béžovou, pískovou atd., záleží na konkrétním odstínu.
Osobně mám radši světlejší hnědou - koňakovou, než hodně tmavě hnědou, co se bot týká.
@Milli píše:
Určitě se dají hnědé boty kombinovat líp, než černé. Hnědá se krásně snáší třeba s červenou, rezavou, béžovou, pískovou atd., záleží na konkrétním odstínu.
Osobně mám radši světlejší hnědou - koňakovou, než hodně tmavě hnědou, co se bot týká.
Jj, souhlas! Navíc pro mě třeba ta černá vypadá většinou příliš tvrdě. Spousta holek si myslí, že černá jde ke všemu, ale pravda je taková, že někdy se kombinuje daleko hůř než hnědá (teda mám na mysli kombinovat tak, aby to mělo nějaký nápad).
Ty botky budou v konakove barve. ![]()
S tou kabelkou me to vubec nenapadlo, ale dava to smysl. Pujdu do nich a navic si budu MUSET koupit novou kabelku. To musi pochopit i manzel. ![]()
Dik holky.
Ahojte, potřebovala bych poradit.
Budou se hnědě kožené kotníčkové boty hodit k černému krátkému kabátku s kohoutí stopou? Dají se vzít k šedivým džínám nebo je to moc? A dají se vzít k čistě černé sukni?
Hnědé boty se mi líbí, už je mám i vybrané, ale říkám si, jestli se to k těmhle kouskům bude hodit. Já se v tom moc nevyznám, tak prosím o radu vás.
Díky.