Čokoláda s želé kousky

880
11.10.12 18:07

Čokoláda s želé kousky

Ahoj holky, nemáte tip kde sehnat čokoládu s želé kousky? Něco jako studentská pečeť, ale jen s želé kousky, oříšky a rozinky mi tam vadí. Je jedno jeslti hořká nebo mléčná. Mám na ni strašnou chuť a nejde zahnat ničím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
11.10.12 18:09

Udělat doma? :nevim: roztop studentskou a vyber rozinky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
880
11.10.12 18:11

@levmah28 taky mě to už napadlo ale nechávám si to jako poslední možnost :D

Nemám možnost chodit do jiných marketů než Penny a tak mě napadlo, jeslti třeba někde jinde něco není, neznám sortiment a víc hlav víc ví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.12 18:19
@Meliora píše:
@levmah28 taky mě to už napadlo ale nechávám si to jako poslední možnost :DNemám možnost chodit do jiných marketů než Penny a tak mě napadlo, jeslti třeba někde jinde něco není, neznám sortiment a víc hlav víc ví :D

Tak si kup kandované ovoce a přikusuj čistou čokoládou :-D fakt nevím kde by se dala sehnat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10713
11.10.12 18:21

Nedávno jsem narazila na netu na wéwéwé tečka cokovice tečka cézet (sorry, nechtělo to vzít odkaz, nutno přepsat ručně) akorát jako želé tam mají buď medvídky, nebo kandované ovoce, jinak nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.10.12 18:28
@pomeranca píše:
Nedávno jsem narazila na netu na wéwéwé tečka cokovice tečka cézet (sorry, nechtělo to vzít odkaz, nutno přepsat ručně) akorát jako želé tam mají buď medvídky, nebo kandované ovoce, jinak nic…

Mňám, mrknu tam i já.

• Citovat
  • Upravit
880
11.10.12 18:38

@pomeranca tyy jo, mají tam všechno ale želé ne, asi jim zkusím napsat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.10.12 19:06

@Meliora Tak my se s manžel hezky dělíme o studentskou pečeť - on rád žele a já zbytek :) a žele já nemusím.

Už taky koukal po čokoládách jen s žele, ale nic jsme neobjevili, max myslím vánoční kolekce :)

• Citovat
  • Upravit
5misa6
11.10.12 19:08
@PetkaK píše:
@Meliora Tak my se s manžel hezky dělíme o studentskou pečeť - on rád žele a já zbytek :) a žele já nemusím.Už taky koukal po čokoládách jen s žele, ale nic jsme neobjevili, max myslím vánoční kolekce :)

Arabesky :pankac:

• Citovat
  • Upravit
880
11.10.12 19:13

Arabesky to je želé obalené v čokoládě že? To mám taky ráda, ale tam je málo čokolády, jsem náročná já vím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5829
11.10.12 19:19

@pomeranca jééé, po tom mé těhotenské srdce touží 8o :lol: díky za odkaz! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák