Kde koupit dýni?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48
11.10.12 23:38

Kde koupit dýni?

Měla bych takový dotaz. Nevíte, kde koupit za rozumnou cenu dýně. Jsou běžně k sehnání v supermarketech? Díky S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
454
11.10.12 23:45

Já je kupuji v tescu nebo globusu. mají je tam pokaždé a celý rok. nebo teď jsou i na farmářských trzích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
12.10.12 00:41

Já viděla v kauflandu

• Citovat
  • Upravit
17013
12.10.12 07:05

U mě ve sklepě, mám jich asi 50 musím říci, že jediné v čem jsou poživatelné je bramborová kaše. Tak nevím, nevím, asi budem do jara ukašovaní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.10.12 07:06
@Lus-i píše:
Já viděla v kauflandu

Já taky, byly obrovské :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
12.10.12 07:13

V Intesparu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
12.10.12 07:27

Dnes pro ně jedu do Globusu a o víkendu budeme dlabat a tvořit svícny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
12.10.12 07:29

Já jsem viděla u nás v zahradnictví. Jinak v nějakém supermarketu koupíš.

• Citovat
  • Upravit
19784
12.10.12 07:45

Mně se letos urodilo několik metráků, mám je v suterénu a nevím, jestli budu mít dost sklínek na zavařování. Dnes asi jednu nakrájím a zítra zavařím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
12.10.12 07:54

Pokud myslíš na vaření, tak já kupovala hokaido, sehnala jsem jí vždy v albertu, ale teda v hypermarketu a ani moc nestála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
12.10.12 08:24
@monika32 píše:
U mě ve sklepě, mám jich asi 50 musím říci, že jediné v čem jsou poživatelné je bramborová kaše. Tak nevím, nevím, asi budem do jara ukašovaní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zkus udělat marmeládu , bonbony , kandodvanou dýni nebo vpašuj do buchet ;) a je i spousta dalších jedlých věcí i když vím, že polívka ani pyré ne každýmu chutná http://conovehonakopci.cz/?…

(jinak stránky na kopci vřele doporučuju i pro jiný zajímavý články, recepty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.10.12 08:39

@sandrik Kandovanou dýni jsem zkoušela, a teda fuj, jak se dělá ten octovej záliv, furt z toho cítím ocet, bombony to se mi fakt ani nevyplatí zkoušet, jabka jsou drahá a taková doba sušení v troubě :zed: To se mi fakt nijak nevyplatí když mi ta dýně přijde chuťově hnusná :mrgreen: :mrgreen: Jinak jsme z ní zkusili už hodně věcí a fakt nám nikomu nechutná, krom prcka, ale to je popelnice, ten sní všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
12.10.12 08:46

@monika32 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty bonbony mají smysl, když máš sušičku a domácí jablka, já dělám spíš kompot, ale u nás je dýně oblíbená, takže polívka je min. 1× do měsíce ;) a k tomu ještě pečená, v bramborách… škoda, že si k tobě nemůžu dojet pro zásoby, mám dvě na balkoně a do příštího podzimu daleko :lol:

btw. mívali jsme chalupu kousek od vás - v Semicích :pankac: trávila jsem tam skoro všechny svoje prázdniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
12.10.12 08:48
@sandrik píše:
@monika32 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ty bonbony mají smysl, když máš sušičku a domácí jablka, já dělám spíš kompot, ale u nás je dýně oblíbená, takže polívka je min. 1× do měsíce ;) a k tomu ještě pečená, v bramborách… škoda, že si k tobě nemůžu dojet pro zásoby, mám dvě na balkoně a do příštího podzimu daleko :lol:btw. mívali jsme chalupu kousek od vás - v Semicích :pankac: trávila jsem tam skoro všechny svoje prázdniny

My jsme asi zmlsaní no. Já původně chtěla jen dýni pro malého, ale sázelaa jsem ji prvně, tak jsem to přehnala se semenema :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem si myslela že jedno semeno, jedna dýně :oops: :oops: :oops: Jinak právě sušičku nemáme a sušit tak dlouho v troubě, to je mi strašně líto energie :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.10.12 08:50

Včera jsem pro ni byla na farmářským trhu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie