Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, pritel bude mit brzo narozky a vcera se zminil ze by potreboval novou „karboflexku“ ale ja tak nak nevim co to je a jak se to spravne pise
zadala jsem to do seznamu do vyhledavace a nic mi to nenaslo, jako se tomu rika spravne?? a muzete se treba zeptat doma muzu jaka znacka by byla nejlepsi??
doma se ptat nechci, chtela bych ho prekvapit. diky ![]()
Flexka je bruska(rozbrušovačka), ne? ![]()
aha, ted pročítám znova a zjištuji, že neumím číst
takže opět sklápím uši a jdu
nebo druhá varianta, žes to špatně napsala ![]()
Znova aha, takže nadpis je špatně, bingo
Takže je to rozbrušovačka, z karbonu
asi ![]()
Příspěvek upraven 12.10.12 v 15:58
Http://www. google. cz/#hl=cs&output=search&sclient=psy-ab&q=carboflex&oq=karbofl&gs_l=hp.3.0.0i10.1515.2961.1.4715.7.7.0.0.0.0.250.1007.2j4j1.7.0…0.0…1c.1.FaWWF1wsAvs&psj=1&bav=on.2,or. r_gc. r_pw. r_qf.&fp=cc4fdf181503598e&bpcl=35277026&biw=1517&bih=725
Protože buď je to jakejsi spešl obvaz nebo raketa na squash - dle googlu ![]()
@RyBANA píše:
Protože buď je to jakejsi spešl obvaz nebo raketa na squash - dle googlu
takže zase vedle jak ta jedle
![]()
Ne holky, mam to asi i blbe napsany, je to neco na to brouseni ![]()
Podle mě je to rozbrušovačka a tu bych teda jako ženská rozhodně vybírat nechtěla
.
@market.s.87 píše:
Ne holky, mam to asi i blbe napsany, je to neco na to brouseni
Jupííí
Je to fakt ta rozbrušovačka. Flexku máte taky doma ![]()
@Billi píše:
Dle mého muže je to úhlová bruska.
neboli rozbrušovačka ![]()
Asi to rekl v nakym spešl slangu
a ja ted nevim jak to najit ale vim ze je to neco s brousenim ![]()
@market.s.87 píše:
Ahoj, pritel bude mit brzo narozky a vcera se zminil ze by potreboval novou „karboflexku“ ale ja tak nak nevim co to je a jak se to spravne pisezadala jsem to do seznamu do vyhledavace a nic mi to nenaslo, jako se tomu rika spravne?? a muzete se treba zeptat doma muzu jaka znacka by byla nejlepsi??
doma se ptat nechci, chtela bych ho prekvapit. diky
Teď mě tak napadá, že je to podobná situace, jako kdyby ženská pronesla před chlapem, že potřebuje pro mimino ještě jedny pullky
. Asi by taky marně gůglil.
@market.s.87 píše:
Asi to rekl v nakym spešl slangua ja ted nevim jak to najit ale vim ze je to neco s brousenim
akorát to karbo mi nějak nechce najít
nezopakoval by ti to přítel ještě jednou? ![]()
@Milli píše:
Teď mě tak napadá, že je to podobná situace, jako kdyby ženská pronesla před chlapem, že potřebuje pro mimino ještě jedny pullky. Asi by taky marně gůglil.
To by nebyl jediný, kdo by marně gůglil
![]()