Internetový obchod s osobním odběrem v Brně

121
15.10.12 09:25

Internetový obchod s osobním odběrem v Brně

Ahoj mamušky,
poradíte mi nějaký internetový obchod s věcmi pro mimi a maminky (oblečky, hračky, kojenecké potřeby…) s osobním odběrem v Brně?
Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2941
15.10.12 09:30

www.baby-line.cz - dobrý obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.10.12 09:32

Vyloženě ne dětský, ale mají i dětské zboží a už jsem párkrát využila: www.kasa.cz, www.mall.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
15.10.12 09:37

Vyborny je babycar.cz, ja jsem tam nakoupila celou vybavicku a i nyni nakupuji pravidelne. Drive byvali na Lidicke, nyni jsou na Bozetechove, v novych prostorach, je to tam moc pekne a prostorne. Za mne velmi doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
15.10.12 09:46

Ahoj já nakupuju tady, přijde mi že patří k nejlevnějším a vše probíhá v pořádku, aji sem měla reklamaci povlečení a bez problému vrátili peníze (chyba byla od dodavatele povlečení se potrhalo).
 http://www.nejbaby.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
15.10.12 12:26
@Petruskabmw píše:
Ahoj já nakupuju tady, přijde mi že patří k nejlevnějším a vše probíhá v pořádku, aji sem měla reklamaci povlečení a bez problému vrátili peníze (chyba byla od dodavatele povlečení se potrhalo).
http://www.nejbaby.cz/

Mají velký výběr, bohužel 3.10. jsem si u nich udělala objednávku a zatím nic nepřišlo. Ve čtvrtek jen omluva, že se na jedno zboží ještě čeká a druhý den budou posílat - a nic. Dnes jdeme s malou plavat a plavečky nikde… :( tak snad do příště budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
19.10.12 16:49

@eetkikinka jeje, tak to já sem tam nakoupila bez problému, do 5prac. dnů sem si to vyzvedávala, a trvalo to jen kvůli tomu že potřebovali naskladnit asi 2věci jinak co je skladem se dá vyzvednou myslím i druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
attya
11.12.12 11:49

BABYCARE nedoporucuji, sice mile a ochotne jednani, ale co se tyce drazsich veci, u nas pripadne kocarku, neuznane dve reklamace, kocarek je na vyhozeni a jeste se nam pani majitelka vysmala, co jsme s kocarkem delali, takze pozor Maminky, at nenaletite na ochotu a mily usmev!
Podotykam, prvni reklamace po 5 mesicich, to jsme meli narok na odstoupeni od smlouvy, na ktere nepristoupila!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák