Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Kamarádka nakupuje vše možné jedině tam. Je s nimi moc spokojená… ![]()
Ahoj, mam takovy „hloupy“ dotaz. Prihlasila jsem se nafeedo a chci tam nakoupit plinky, mleka a tak… ale nejak se nemuzu dopocitat. dalal jsem mliko 1 ks za 199 kč a v kosiku mi skace 239kc, rozdil 40kc. dam 5× mliko tedy dle me 995kc, oni i1194,89 rozdil 200 kc. nejak to nechapu, co tam pricitaji? Je to normalni nebo to „blbne“ jen me? uz jsem asi uplne zblbla na te MD
![]()
@maslicka001 a kupuješ jakou výživu, pokračovací nebo jedničku??
Na první výživy nesmí být totiž žádné akce, tak jestli to nebude v tom ![]()
Jenze postovny je vic a zadava se az koncem objednavky - cim to dorucet nebo zda vyjdeda zdarma.
ja koukala, že tak blbe jen to mliko, bude tam asi nejaky figl kvuli akce. treba u kremu neskace nic navic. chjo vubec mi to dneska nezapaluje
Max. Spokojenost, dobre ceny, velky vyber, rychlost dodani, baleni, komunikace pres email, se vsim spkojenost…
@myšák1187 píše:
@maslicka001 a kupuješ jakou výživu, pokračovací nebo jedničku??
Na první výživy nesmí být totiž žádné akce, tak jestli to nebude v tom
chci 2, takze pokracovaci a nejaka akce u toho je…
krasny obrazek ![]()
@maslicka001 v kauflandu je teď mají za 350kč to větší balení, to se ti vyplatí spíš tam
@petulagabi píše:
Max. Spokojenost, dobre ceny, velky vyber, rychlost dodani, baleni, komunikace pres email, se vsim spkojenost…
@maslicka001 jestli myslíš sunar, tak tam je akce 5+1 zdarma. Zkoušela jsem dát do košíku 5ks a pak mi to dalo na výběr další krabici zdarma. Takže 1194/6= 199 za ks
Ahoj jak je to rposím když je akce 2+1 do košíku mám dát 2 kusy nebo 3?