Reklamace bot v Deichamnnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teresa20
16.10.12 18:54

Tak je jasné, že jednou vzaté boty nevezmou :mrgreen: ale boty s viditelnou vadou ano a vrátí hned peníze - reklamovali jsme tak několik dětských bot, nikdy nebyl problém :nevim: ona to není bůhvíjaká kvalita a oni to ví, proto si neberou ani tu třicetidenní zákonnou lhůtu na vyřízení reklamace ;)

• Citovat
  • Upravit
11620
16.10.12 18:55
@Sylviii píše:
@jajul ještě v obchodě mi sedly, takže klid :D

Tak do klidu by ses měla hodit spíš ty, když kvůli vlastní blbosti nazýváš prodavačku kravkou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.10.12 18:56

Naprosto v pohode, bud jine BOTY, nebo vraceni penez. Stejnou dobrou zkusenost mam I s humanicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.10.12 18:56

@Sylviii tak to netuším proč ti je nechtěla vzít, já ty moje taky měla doma a chodila jsem s nima ale fakt jsem pak cítila že mi nesedí a nelíbí se mi tak je manža dal nazpět a já si pak koupila ty které jsem fakt chtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
16.10.12 18:57

Kámoška tam šla vrátit rozlepené sandály a hned jí řekli, ať si vybere jiné boty. Ale tchýně tam šla vrátit boty, které si koupila větší, ale zjistila to až doma a peníze jí vrátit nechtěli. Přitom je neměla ani jednou venku. Záleží asi na prodavačce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 18:57

@jajul Ty jsi tam nebyla, takže nevíš jaká ta prodavačka na mě byla hnusná :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Sylviii
16.10.12 18:58

@martulkasloník je to na prodavačce prostě jsem chytla nepříjemnou :zed:

• Citovat
  • Upravit
6529
16.10.12 19:09

Mě se stalo něco podobného co @Sylviii

v obchodě jsem si vybrala boty, které mi krásně seděly, dokonce mi byly trochu volné
ale pak jsem si je po vikendu vzala a tlačily :nevim: takový puchýře jsem nikdy v životě neměla :zed: že by mi vyrostla noha?

takže nejde vždy na prodejně poznat zda bota opravdu bude sedět
boty jsem ale nevracela, poslala jsem dál po rodině

no a jiná zkušenost : vybrala jsem si botky, ale pani na pokladně mi řekla, že mi ty boty prodat nemůže, že je to posledni kus, a ten se prostě nepordává
aže jestli je chci objednat ze skladu
tak jo, boty jsem chtěla a potřebovala
boty přišly, já si je jela vyzvednout a ouha… cena byla o 100 vyšši, a ještě to bylo tak diletantsky přelepeno
no musela jsem je vzit i tak, potřebovala jsem je a v moji velikosti se hodně špatně sháněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
16.10.12 19:12

@princeznaII Přesně ne vždy poznáš na prodejně jestli ty boty tlačí nebo ne :pankac:

• Citovat
  • Upravit
3832
16.10.12 19:13

Já jsem si tam koupila boty 3× a pokaždé bylo do měsíce po nich. Jedny mi vzaly, u druhých, kozaček byla křivě našitá pata a rozdíralo mi to nohu, tak to byl strašnej problém, protože boty byly už NOŠENÝ!!! Stály tenkrát 1500Kč a trvalo to hodně dlouho a moc telefonátů než nám vrátily peníze. Pak jsem neodolala a koupila jsem si tam ještě jednou tenisky, u kterých se mi taktéž rozlepila podrážka a oni mi na to řekli, že jsem v nich neměla sportovat, že to je pouze vycházková obuv…Takže jsem s nima skončila. Přeju pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.10.12 19:15

@princeznaII ono se mají boty koupit prý odpoledne kdy noha trošku nateče, když jdete ráno tak noha je prý menší, to se mi stalo u bot z tesca, taky mi seděli ale doma děs, tak jsem je radši pak prodala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.10.12 19:16

@JayLee tak to já kupuju skoro každé boty tam i manža i pro malou jsem spokojená s cenou i kvalitou, taky se mi líbí že myslí i na tlapy, protože číslo 8 dámské boty mají málokde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.10.12 19:18

No my nedávno reklamovali a vybral si nové boty.Ale jako na potvoru zase KO.Tak opět reklamace a tu neuznali, že to prý jen zašijí. A když bude jiná závada prý dají poukázku na zboží, ale ne peníze. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
16.10.12 19:18
@martulkasloník píše:
@princeznaII ono se mají boty koupit prý odpoledne kdy noha trošku nateče, když jdete ráno tak noha je prý menší, to se mi stalo u bot z tesca, taky mi seděli ale doma děs, tak jsem je radši pak prodala

Tohle jsem se právě chystala napsat. Taky prý záleží na počasí - ve vedru je otok výraznější. Noha „vyrůst“ může ;)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
16.10.12 19:21

Zkusenost s nimi dobra. V lete jsem si koupila boty, za mesic mi uletela podrazka, sla jsem reklamovat, byli mi nabidnuty jine nebo penize, vzala jsem si jine boty a na konci prazdnim mi zase uletela podrazka..Prodavacka se mi moc omluvila a bez reci vratila penize. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák