Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, moc mě zajímá, jak mám změnit cenu svého již zveřejněného inzerátu? Moc děkuji
Dobry den, z nejakeho duvodu mi nejde, ani pri uprave v editovat, zmenit cenu v inzeratu. Co mam delat?
@Klementyna Tak na to prdim. Jsem napsala cenu primo do inzeratu. Trvalo mi vecnost tam dosadit nejake fotky, je tu dnes nejaky spatny signal internetu. ![]()
Uz jsem na to prisla, je potreba cenu napsat bez tecek i carek.
Jak změnit cenu inzerátu, nebo přidat poznámku o snížení ceny do textu inzerátu? Když dám editovat inzerát, jediné co mohu změnit jsou podmínky mého bazaru, ale znění konkrétního inzerátu změnit nelze! Prostě mohu jen změnit kecy o tom, že posílá i na dobírku a bla bla bla, co jsem tam na začátku napsala…ale to jsou obecné kecy pro vše co inzeruji, konkrétní inzerát mi editovat nejde.
@neznámá známá
Zdravím,
oboje lze změnit pomocí „editovat inzerát“, který naleznete vlevo nahoře při rozkliknutí daného inzerátu. Kdyby Vám to stále nešlo, napište mi ![]()
Maruška
@admin píše:
@neznámá známá
Zdravím,oboje lze změnit pomocí „editovat inzerát“, který naleznete vlevo nahoře při rozkliknutí daného inzerátu. Kdyby Vám to stále nešlo, napište mi
Maruška
Již jsem jednou psala, takto to nejde!!! Odkazuje mne to na sem: https://www.emimino.cz/…eni/bazarek/?… To jest do tabulky nastavení bazárku…ale tam nelze změnit naprosto žádný údaj konkrétního inzerátu, nemá to vlastně s inzerátem nic společného a to i přesto, že se tam dostávám právě přes svůj inzerát a ikonku editovat inzerát.
Zdravím,
problém prověříme. Pokud potřebujete změnit nějakou cenu nebo inzerát ihned, zašlete nám odkaz a požadované údaje přes SZ.
adminka Zuzka
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.