Jak změnit cenu v inzerátu?

984
7.11.14 14:20

Jak změnit cenu v inzerátu?

Dobrý den, moc mě zajímá, jak mám změnit cenu svého již zveřejněného inzerátu? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7.11.14 14:25

@LenaNell Najdete nahore editovat inzerat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
7.11.14 14:30

@irenakovarova děkuju, hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.14 14:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
7.11.14 14:36

Přesně tak. Díky. :mavam:

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
12.1.15 14:03

Dobry den, z nejakeho duvodu mi nejde, ani pri uprave v editovat, zmenit cenu v inzeratu. Co mam delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
12.1.15 14:26

@kar-maa stahnout inzerat a zadat znovu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
12.1.15 14:48

@Klementyna Tak na to prdim. Jsem napsala cenu primo do inzeratu. Trvalo mi vecnost tam dosadit nejake fotky, je tu dnes nejaky spatny signal internetu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
12.1.15 15:02

Uz jsem na to prisla, je potreba cenu napsat bez tecek i carek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
1.5.15 13:55

Jak změnit cenu inzerátu, nebo přidat poznámku o snížení ceny do textu inzerátu? Když dám editovat inzerát, jediné co mohu změnit jsou podmínky mého bazaru, ale znění konkrétního inzerátu změnit nelze! Prostě mohu jen změnit kecy o tom, že posílá i na dobírku a bla bla bla, co jsem tam na začátku napsala…ale to jsou obecné kecy pro vše co inzeruji, konkrétní inzerát mi editovat nejde.

• Citovat
  • Upravit
20854
1.5.15 14:49

@neznámá známá
Zdravím,

oboje lze změnit pomocí „editovat inzerát“, který naleznete vlevo nahoře při rozkliknutí daného inzerátu. Kdyby Vám to stále nešlo, napište mi :mavam:

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neznámá známá
1.5.15 19:23
@admin píše:
@neznámá známá
Zdravím,

oboje lze změnit pomocí „editovat inzerát“, který naleznete vlevo nahoře při rozkliknutí daného inzerátu. Kdyby Vám to stále nešlo, napište mi :mavam:

Maruška

Již jsem jednou psala, takto to nejde!!! Odkazuje mne to na sem: https://www.emimino.cz/…eni/bazarek/?… To jest do tabulky nastavení bazárku…ale tam nelze změnit naprosto žádný údaj konkrétního inzerátu, nemá to vlastně s inzerátem nic společného a to i přesto, že se tam dostávám právě přes svůj inzerát a ikonku editovat inzerát.

• Citovat
  • Upravit
20854
1.5.15 19:50

Zdravím,

problém prověříme. Pokud potřebujete změnit nějakou cenu nebo inzerát ihned, zašlete nám odkaz a požadované údaje přes SZ.

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák