Místní bazar

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1424
16.3.14 21:35

Místní bazar

Ahojky,
Já nevím jak vy ale já tady v bazaru zatím nic neprodala a docela mě to mrzí protože bych chtěla některé věci poslat dál a většinou nabízím i něco úplně nového. Co takhle podiskutovat o tom co prodáváte s čím jste čekali že se prodá a ono nic? :) Pojďte diskutovat o místním bazárku o tom co jste koupili a nekoupili a co prodáváte a chtěli by jste to nabídnout třeba i v této diskusi.
Zkrátka uděláme si tu diskusní hrabák s možností vybrat sitřeba rovnou i nákup věci :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66800
16.3.14 21:37

Mně se něco podařilo, ale více to letí na mmb (ale tam si členství platím)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.3.14 21:38

Já prodala. Dávám levně, protože vím, jak jsou bazary plné a tady je navíc poštovný. Já stejně většinu rozdávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
16.3.14 21:39

Ja shanim houpaci kocarek na zahradu a zrovna tady jsem na jeden narazila za dobrou cenu, tak snad se domluvime s pani :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609

Tady jsem zatím prodala autosedačku, hrací deku a tepláčky. Na MMB mi to jde daleko víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís

Já jsem tu prodala už dost věcí.. Asi to bude tím, že dávám jen pěkné zboží a za zlomek ceny.. Na tom vydélat nechci a ani nemůžu.. A jsem ráda, že mám zase místo ve skříni:-)

• Citovat
  • Upravit
8151
16.3.14 21:40

Já zatím jen úspěšně nakupuju :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.3.14 21:40

@Sibyla0 Tak já dva měsíce zpět vyhrála videokameru za 2000Kč a tu asi za tři stovky nedám ale nabízím jí za 1200Kč S POŠTOU a už nevím co s ní vždy se někdo ozve a potom už nenapíše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.3.14 21:41

@natiova
a co ses snazila prodat? protoze jak se divam na tve aktualni inzeraty, tak to nebude zrovna to nejzhavejsi zbozi pro emimino :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.3.14 21:41

Holky a to MMB se platí jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4022
16.3.14 21:42

@natiova no tak pochop ze videokameru bude asi lepsi nabidnout jinde nez na emiminu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

@natiova jestli to nebude tím že nová na netu stojí 1500,– :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Já toho tady prodala už spoustu. Prodávám oblečení po děckách, z čeho mi mladší vyrostl, zatím ty pidi velikosti (teprve vyřazuju 68) a čekala jsem, že to ani neprodám, je toho všude kvanta, ale byla jsem příjemně překvapená. Dávám to vlastně ještě na MMB a MK a nejlíp mi to jde na odbyt tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
16.3.14 21:43
@anickadomnik píše:
@natiova jestli to nebude tím že nová na netu stojí 1500,– :nevim: :nevim: :nevim:

jo, taky jsme ji nasla za podobnou cenu. takze pokud nekde dostanu s plnou zarukou a uplne novou jen o par stovek draz, tak nekoupim na bazaru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
16.3.14 21:43

@Ali-Ali co je třeba na kameře nerodinného nebo na věcích pro mazlíka? To přeci nemusím nutně prodávat výbavičku nebo kočárek ne? Já myslela že lidi neshání jenom to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Bazar pro děti a mámy na eMiminu

Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!

V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák