Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tal já sem tu nová tak se mi bohužel moc nedaří, maminky se asi bojí kupovat od nováčku, jako pár kousků sem prodala, už mám i hodnocení, ale příjde mi že toho je tolik hlavně na holčičky
, dala sem zatím věci jen sem, na MMb mě toho příjde tolik že bych asi ani neměla šanci…
Tak kdyby někdo sháněl na holčičku budu ráda když kouknete
![]()
@natiova no ale nemůžeš brát kolik máš na účtu ty ale za kolik se dá sehnat, já když ji zadám do vyhledávače tak mi ji najde za 1540 kč, radši dám o 300 víc a koupím z eshopu, nehledě na to že když si na ni najdeš recenze tak za moc nestojí
@jalemina Hej ale počkej to slyším prvně to jako vážně?
…jsou na psa
@natiova Kameru bych zkusila prodat na Bazoši je to tam zdarma a já sem tam rychle prodala dražší kočárek, manducu, fusak…vše dražší mi tam šlo okamžitě ![]()
@Petruskabmw tak tam jsem se zkoušela registrovat a selhalo to nechala jsem to bejt ![]()
@natiova tam dáš vložit inzerát napíšeš svůj mobil oni ti pošlou klíč a pak by to mělo jít v pohodě už jen se tam přihlašuješ s pc na kterým ses registrovala, když tam jdeš s jinýho oni ti pošlou zase klíč aby si ověřili že to si ty
@natiova jo vážně
jinak bych se neptala
Dítě mi začíná skákat z korby a sporťák je ještě velkej, tož budu muset pořídit kšíry. http://www.dacha.cz/…prew_800.jpg
Na bazoši bych nekoupila nic. Doporučila bych Aukro, tam se ale platí provize z prodeje
@Petruskabmw Jo klíč mi došel ale potom to najednou nešlo i když jsem zadala správně stále to ukazovalo chybu tak jsem se na to vykašlala ![]()
Ja na bazosi uspesne prodavam i nakupuju…ale je pravda ze jsem slysela i dost negativni zkusenosti ![]()
@KlarkaK Já Bazoš moc taky neznám ale zkoušela jsem spěcháto a tam snad chodí jenom prodávájící a nakupující vůbec i kamarádky tam neuspěli
![]()
@blecha72 Ve mě stě kde bydlí rodiče dělají některé letní soboty bleší trhy kdo chce něco prodat tak si tam rozlloží lavičku a prodává normálně na náměstí a opravdu to tam jde hezky já tam za jedno odpoledne vydělala skoro 1000Kč ![]()
Já na bazoši prodávám, ale spíš jak sem psala kočárek, atd ale oblečení mi tam moc nejde to spíš tady ![]()
@Petruskabmw Nojá mám právě nejlepší uspěchy s tím osobním u nás se dělají ty bleší trhy nebo prodej v kostele. Jeden den tam nanosíš věci s cenami a za pár dní příjdeš vyzvednout peníze a věci co se neprodali berou si tam 10-15% myslím
jde to na různé věci nebo jim to můžeš věnovat celé ale tam se smí prodávat pouze věci na děti do vel. 164 a kočárky a hračky apod. na všemožné je lepší ten blešák. Potom mi jde ještě VotočVohoz ale tam chodí spíš mladé holky takže to chce in kosmetiku a oblečení jinak nic neprodáš.
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.