Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A dáváte pak hodnocení? Já vždycky. Ale často se mi stane, že mně ho nedají. Jen napíší zprávu, že zboží dorazilo, jsou spokojené a tím to končí. Přijde mi to škoda.
@natiova píše:
@Ali-Ali co je třeba na kameře nerodinného nebo na věcích pro mazlíka? To přeci nemusím nutně prodávat výbavičku nebo kočárek ne? Já myslela že lidi neshání jenom to
tak hodit tu muzes cokoliv. ja jenom rikam, ze naprosta vetsina mamin tady jde do bazarku koukat na obleceni pro deti nebo vybavicku.
@Ali-Ali tak nějak elektronické věci bez záruky většinou kupuji za 1/3 ceny v obchodě
@natiova píše:
Ta kamera záručák na příklad má
ale máš k ní i účet? samotný záručák ti je k ničemu
@Hruven píše:Zase na mmb si člověk nepokecá.
Tady jsem zatím prodala autosedačku, hrací deku a tepláčky. Na MMB mi to jde daleko víc.
@natiova píše:
Holky a to MMB se platí jo?
Nemusí, ale inzeráty po měsíci mizí, kupující musí označit, že chce nakupovat i u neplatících. Ročně vyjde nejnižší členství asi na 500. Všechno dražší mám prodané, další členství platit nebudu.
@anickadomnik Já nevím hele koukala jsem na různé obchody a už jsem jí našla i za dva a byla to výhrha v soutěži na plese no a dostala jsem to i s ůčtem z elektra kde bylo 1989Kč ![]()
Jako zase prodat videokameru za 500Kč to je docela na nic já ji vyzkoušela a je fakt dobrá jenže mi mámě už dvě a tahle je třetí takže je nám naprosto k ničemu! ![]()
@natiova píše:
Jo fakt vtipný!
Tal já sem tu nová tak se mi bohužel moc nedaří, maminky se asi bojí kupovat od nováčku, jako pár kousků sem prodala, už mám i hodnocení, ale příjde mi že toho je tolik hlavně na holčičky
, dala sem zatím věci jen sem, na MMb mě toho příjde tolik že bych asi ani neměla šanci…
Tak kdyby někdo sháněl na holčičku budu ráda když kouknete
![]()
Nekupujte nové, když z toho hned vyrostou!
V Bazaru pořídíte kočárky, oblečení i výbavičku. A až odrostou, prodejte je dál. Víc peněz a víc místa ve skříních.